• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize/sevgilinize hitap ederken kullandığınız en minnoş kelime nedir?😁

Peki nasıl hitap ettiğimi düşünüp cevap bulamamam. 🙈 Resmen adama hiç muamelesi yapıyormuşum farkında değilim. Gidim de sarılim yav. Üzüldüm harbiden simdi bak.

Peki nasıl hitap ettiğimi düşünüp cevap bulamamam. 🙈 Resmen adama hiç muamelesi yapıyormuşum farkında değilim. Gidim de sarılim yav. Üzüldüm harbiden simdi bak.
Cevaplara bi göz at derim . Ilham kaynağı resmen . :D

Ben yemek yemeye bayılırım hayatta en sevdiğim aktivite yemek yemek :KK53: dolayısıyla eşime hitap ettiğim isimlerde en sevdiğim yemeklerin isimleri :KK45:

-Kaymaklı kadayıfım
-Ballı çöreğim
-Patatesli böreğim

Arada gözüme çok minnoş geliyor o zamanda minnoş hayvanları onun tipine uydurarak sesleniyorum mesela;

-Kara ördeğim
-Minik kuşum gibi :KK48:

Aşkitellam'ı ve sevdiceğimi'de çok severim ve sık söylerim bu kadar :confused:

Bazen eşimi severken burada ki kisiligimden çok uzak, yalap şalap biri haline dönüyorum. Aynı video da ki kadınlar gibi oluyorum 😁

Inanmazsin ama arada bir "güzelliğinden gözlerimi alamadığım içimi titreten aşkımla devam ediyoruz inşallah " repliğini söylerim o kahkahaya boğulur sjshsbzvs

Patron kucacım aşkım hayatım öyle muhabbet kuşumuza cici kuş derken alıştm ona da diyorum 😀 ismiyle hitap edemiyorum
kızınca da ya böyle ruhsuz hayatım derim ya da sıfat kullanmam :)

Patron kucacım aşkım hayatım öyle muhabbet kuşumuza cici kuş derken alıştm ona da diyorum 😀 ismiyle hitap edemiyorum
kızınca da ya böyle ruhsuz hayatım derim ya da sıfat kullanmam :)
Aaaa patron güzelmiş. Kulağa da seksi geliyor . Bunu cebe atmalı:D

Back
X