kızlaarrr sevgilinize/eşinize nasıl sesleniyorsunuz? nasıl çağırıyorsunuz onu?? ismiylemi yoksa anlamlı sözlerlemi hitap edersiniz?? mesela kimileri var evde yada yalnızken aşkımlı canımlı başkasının yanında ismiyle hitap eder siz nasılsınız??:)
yalnizken herseyi diyorum valla
aklima o an ne eserse oda öyle
ciddi konusursak hayatim derim
cilve yaparken böööcegiim, kocacaniiim, askitooom, ask cesssmen derim
baskalarinin yaninda sadece canim derim derim
ben nisanlima hep guzel sozler soylemeyi severim tabi oda bana.. ama baskalari varken mesela bi buyumuz olursa ona ismi ile hitap ederim ama genclerse yine guzel sozler soylerim
benim sevgilimin dudakları bana civcivi hatırlattığı için civcivim derim kısgında tektanem felan der gönlünü alırım ama başkalarının yanında ismi çok kısa olduğu için O eklerim isminin sonuna
ve tartıştığımızdada isim olayına girmemiz yasssaakk..kavga ederkende canım cicimle etmemiz lazım bu bizim kuralımız ve çiğnemiyoruz..ve kavgalarımız hep yumuşak tonda olur sırf bu yüzden..
ama ben bazen çok sinirleniyorum kuralı ihlal etmek istiyorum ama dedik ya yasssaakkk.
Bende en çok hayatım derimm Onun dışında içimden ne geliyosa söylerim valla
Kavga ettiğimizde isim olayına pek girmiyoruz bizde çook çok sinirliysem söylerim:86:
sinirlendirirse yalnızken aklıma geleni sayarım,birileri varsa takoz ya da gerzek derim:26: seviyeli bi tartışmaysa bitanem derim hep bağırmaya başlarken:)
normalde de bitanem,aşk kokulu,aşkitom ve sevgilim derim.banyodan sonra da dalinim derim hep
ben de hep ismiyle hitap ederdim, son 1 senedir çok sevimli bir hitap buldum, yanlız ona değil çok sevdiğim akrabam olan bir bebeğe de aynı hitapla seslenirdim çok ama çok sevimli bir hitaptı
geçen gün hafif tartışmıştık uzun sürmez genelde, gönlünü alayım istedim aynı hitapla seslendim
bana dönüp'insanlara böyle demek hiç hoş değil' dedi
ben de şaşırdım aylardır hoşuna gittiğini sanıyordum
dedim ciddi misin?
yüzünde hiç unutmayacağım bir tavırla ağzını burnunu büküp bana evet dedi.
benim moralim inanılmaz bozuldu, hitabı çok deşifre olmamak için yazmıyorum ama insanların da çoğunlukla kullandıkları, kesnlikle aşağılama barındırmayan bir hitap.
ben o sırada onun gönlünü almaya çalışıyordum, benim gönlüm kırıldı
canımı sıktığını görünce hiç geri adım atmadı,sonra bana ne var bunda hoşlanmıyor olamaz mıyım falan dedi.
tabi hoşlanmayabilir ama bunu öyle bir ifadeyle öyle bir zamanda bana söylemesi ağrıma gitti
o gece saat 4 e kadar bunu düşünüp ağladım. şu anda bile ağlıyorum
bir daha ne bir hitap ne başka bir sevgi sözcüğü, sadece adı. neyden hoşlanıp neyden hoşlanmayacağını bilemem ne de olsa, yarın birgün söylediklerimin karşıma nasıl çıkacağını da bilemem.hiç yeri değilken kalbimi kırdı, hiç unutmayacağım