tatlım ask askım hayatım bebeğim bitane hayatımın askı ruhum erkeğim benim daha cddi şeylerden bahsediyorsak hafif bir atışma ortamı varsa adıyla hitap ediyorum ama kuru kuru isim değil örneğin b..cim gibi. kavga ederken direk isimle hitap ediyorum
aşk derim.. ama cok sinirlenrım ben..
genelde adını soylerım oyle olunca..
o zawallımın agzından bır kere bıle benm adımı duymadım :)hep sevgi sozcugu kullanır..
gercı ısmım bıraz degısıktır herkes soyleyemez:) belkıde ondan
artık hayatımda olmasa da...aşk,aşkım,karagözlüm,yiğidim,esmerim,yağızım,genç adam,sevdiğim çocuk,gül dudaklı,üzüm gözlü,tatlım,karam,bebem,aşkımcım,aşkito,,,amma da varmış...kızınca da ...bey ya da mesleğiyle hitap ediyordum
Hayatımın anlamı der genelde hiç ismimle hitap etmedi ilgisini belli ettikten sonra bile canım derdi.Bense sinirlendimmi adıyla hitap ederim diğer zamanlarda AŞKIMM
ben ona aşkım ,kuzum,bitanem,hayatım ,aşkitom,balım,tatlı bebekimm,sevdiğim,aşk böceğim derim o da gül bahçem,herşeyi,canımıniçi,mutluluğum,huzur kaynağım,güzel aşkım benim derrr
Çünkü benle birlikte en az 10 insan vardı canım dediği . Bir kere konuştuğumuzda " ama kimseye hissederek söylemiyorum" mu ne demişti .
o kadar kötü hissetmiştim ki , geçiştiriyordu . Sanki çocuk kandırıyordu . Çok aptalmışım fedekarlık yaparsanız mutlaka karşılığını görüyorsunuz merak etmeyin yani !