E ebruk1234 Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2013 4 0 6 35 İngiltere 3 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Pamko #41 Hayat Derim, Emrem, Tosbagam, kilolu olmasada Askitonton, tonton sevgilim derim cokda hosuna gider
A asi_genc Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2012 3.022 2 46 İstanbul 3 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Pamko #42 Pamko .!.: kızlaarrr sevgilinize/eşinize nasıl sesleniyorsunuz? nasıl çağırıyorsunuz onu?? ismiylemi yoksa anlamlı sözlerlemi hitap edersiniz?? mesela kimileri var evde yada yalnızken aşkımlı canımlı başkasının yanında ismiyle hitap eder siz nasılsınız??:) Genişletmek için tıkla... bende herşeyi derim herzaman yalnızken veya biri warken farketmez ama böle daha degişik sözcüklerde aramıyo degilim erkegime hitap etmek içinnn:)
Pamko .!.: kızlaarrr sevgilinize/eşinize nasıl sesleniyorsunuz? nasıl çağırıyorsunuz onu?? ismiylemi yoksa anlamlı sözlerlemi hitap edersiniz?? mesela kimileri var evde yada yalnızken aşkımlı canımlı başkasının yanında ismiyle hitap eder siz nasılsınız??:) Genişletmek için tıkla... bende herşeyi derim herzaman yalnızken veya biri warken farketmez ama böle daha degişik sözcüklerde aramıyo degilim erkegime hitap etmek içinnn:)
yuppisi Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2013 149 8 16 Kocaeli 3 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Pamko #43 o bana hatun der ben ona superman ama telefonumda da gereksiz yanım diye kayıtlı :)) tabi mazisi varr gereksiz yanımın
o bana hatun der ben ona superman ama telefonumda da gereksiz yanım diye kayıtlı :)) tabi mazisi varr gereksiz yanımın