eşinize sık sık seni seviyorum dermisiniz

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
141.927
213.850
1.423
60
Arkadaşlar eşlerinize sık sık seni seviyorum dermisiniz,yada eşiniz size söylermi hep söylenmesi gereken bir cümle SENİ SEVİYORUM hadi bakalım herkes söylesin

Çok sık olmasada gerektiğinde, içimden geldiğinde söylerim.
Eşimde bana söyler; bazen sözler değil bakışlarımızla ifade ederiz hislerimizi
bu beni daha çok mutlu eder. Bazen gözler sözlerden daha etkili oluyor sanıyorum.......

ewet bende cokk söylerim eşimde baana cook söyler söylemesede gözlerinden bakışlarından anlarım ben onun o an ne hissettiğini:)))

sık sık söylerim tabiki eşimde bana söyler
ama sözlerden ziyade eşimin beni sevdiğini hareketlerinden anlıyorum bu da çok güzel

Sık sık söyleriz ,hergün bir kaç kez mutlaka içimizden gelir:)Sarılırız hatta.Her telefon açışında da kapatırken söyler eşim:)Söylenmesi taraftarıyım ne zaman öleceğimiz belli değil.Keşke hissettiklerimi söyleseydim dememek için...

daima sölerim söleriz .her telefon konuşmamızda 10 dakka sürse bile en az o 10 dakka içerisnde 3 kere söleriz.ağzımızdan eksik etmyiz.onu sölemeden telefonu kapatınca ikimiz içinde büyük bi boşluk oluo.ama her zaman içimizden gelerek söleriz laf olsun die deil SSSSSEEEEEEEENİİİİİ SEVİYOOORUUMM ASKERİM:asigim::çok üzgünüm:

Sıklıkla söyleriz birbirimize.Ama en çok hiç beklemediğim bi anda mesela uykuya dalarken birden sarılıp söylemesi.Bu duyguyu hiç bişeye değişmemŞeniz

BENDE ÇOK SÖYLERİM AŞKIMDA ÇOK SÖYLER AMA O DAHA ÇOK GÜZEL GÜZEL BAKIŞLARIYLA SÖYLER BANA :dance:BAZEN TARTIŞIRIZ MORALİMİ BOZARSA BANA SÜREKLİ AŞKIM BENİ SEVİYOR MUSUN?DİYE SORAR BENDE HAYIR DERİM GÜLERRR BEN AŞKIMI ÇOOOOOOOOOOOOK AMA ÇOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUMa.s.

evet hergün genelde söylüyoruz birbirimize şimdi bebeğimiz de var ona baktıkca daha cok söylüyoruz

bazen oyle kanim kayniyoki defalarca soyluyorum
eger gun icinde beni sinir etmediyse de soylerim oda soyler
hatta simsiki sariliyo bigun cigerlerimi sokucek
`seni boyle tutup kalbime sokmak istoyorum `diyo
askim benim ya herseye ragmen onu seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…