• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinize sık sık seni seviyorum dermisiniz

Söylerim hemde çok...Ama kocemde söyler...Gün içinde konuştuğumuzda telefonu kapatırken de söyleriz...Şeniz

Ama bu kocamla ilgili değil benim için... Çünkü ben içimde tutamam sevgimi...
Abilerimle, ablamla konuşup telefonu kapatırken söylerim...
Babama söylerim yetmez, ikide bir msj atarım seni çok seviyorum diye...
a.s

SENİ SEVİYORUM u duymak ve söylemek dünyanın en güzel duygusu bence...bu iki kelimeyi söyledikçe daha çok söylemek geliyor içimden...ben çünkü çoooooooooooooooookkkkkkkk aşığımm.hatta size tavsiyem seni seviyorum kelimesine birde ölçü koyun.hergün o ölçüyü arttırın.ben sevgilimle öyle yapıyorum.bir de bakmışsın sevgi yarışına girmişsin...çok eğlenceli oluyor::D circassian ım seni çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk....... seviyorum

Daha evli değiliz yaza inşallah ama biz de birbirimize çok sık söyleriz telefonu kapatırken birbirimizi öperken sarılırken vedalaşırken.... Canımız ne zaman çekerse :))))

bende söylerim içimden geldiği her an ama o söylemez söyleyemiyorum der
bunu yeterince ifade ettiğini düşünür bazı erkekler böyledir bilirmisiniz bilmem babamda hiç söylemezdi banada annemede :(

her telefon konuşması bitişinde yatarken uyanırken. arasıra sık sık mutlaka hergün defalarca söyleriz biz.. seni çook kocaman seviyorum.. seni uzay boşluğu kadar çok seviyorum diye.

evet,gün icinde sayamadigim kadar,sayamayacagim kadar belkide:asigim:
esim hatta bellki benden daha cok söylüyordur:asigim:
Allah sevenleri aslaaa ayirmasinn:nazar:

hiç söylemesek günde en az 5 kere söyleriz birbirimize
1 yada 2 kere söyledimmi başlar sen artık beni sevmiyosun demeyekaydirigubbakcemile3

bende söylerim içimden geldiği her an ama o söylemez söyleyemiyorum der
bunu yeterince ifade ettiğini düşünür bazı erkekler böyledir bilirmisiniz bilmem babamda hiç söylemezdi banada annemede :(

bazı erkekler sevgilerini dışa vuramazlar ama bir şekilde belli ederler

evet,gün icinde sayamadigim kadar,sayamayacagim kadar belkide:asigim:
esim hatta bellki benden daha cok söylüyordur:asigim:
Allah sevenleri aslaaa ayirmasinn:nazar:

amin canım :nazar:

hiç söylemesek günde en az 5 kere söyleriz birbirimize
1 yada 2 kere söyledimmi başlar sen artık beni sevmiyosun demeyekaydirigubbakcemile3

demekki daha çok söylemeni bekliyor ne kadar güzel ama :nazar:

hissettiririm içimden gelincede ki sık sık geliyo sevdiğimi söylerim benim sevdiğimde bana söyler

hep böyle devam eder inşallah canım :nazar:

bu sabah telde konuşurken
beni ne kadar seviyorsun dedim..
''istanbul'un trafiği kadar dedi...(ikimizde trafikteydik)
hımm ozman çok seviyorsun dedim...güldük..kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Back
X