eşinize sıkıntılılarınızı yansıtırmısınız

aritmetik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
278
102
98
İzmir
merhaba kızlar ben dün bir derdim var köşesine konu açmıştım zaten ama bide burda sormak istedim bir sıkıntınız olduğunda maddi manevi işinizle yada ne bileyim herhangi bir şeyle ilgili bunu eşinize yansıtırmısınız yoksa onun canını sıkmaya gerek yok diyip sorunlarınız üstesinden kendinizmi gelirsiniz yada içinize mi atarsınız

bende paylaşırım gerçi isteyerek değil illaki anlar sıkıntılı olduğumu

isteksiz paylaşmamım sebebi de benden çok sorun eder günde on defa sorar geçtimi bittimi oldumu düzeldimi sorun varmıı vs vs vs

takıntılıdır yani ama anlatırım illaki herşeyi

zaten suratımdan direkt anlıyor ..ben belli etmesemde anında anlıyor,seni çok iyi tanıyorum var sende bişey noldu diye sorar hemen

her şey suratımdan anlaşılır zaten. genellikle her şeyi paylaşırım. ama olay onun ya da benim ailemdeki bir sıkıntıyla ilgili olur ve gerçekten de dilimi tutmam gerekiyorsa sıkıntımı başka bir şeymiş gibi yansıtırım.

herşeyi paylaşıyorum. mesela şimdilerde işimle ilgili sorunlarım var. çıkar yol arıyoruz.

zaten söylemesemde anlar.... sıkıntıda olunca şaftım kayıyor... şimdilerde ki gibi

eşimde sorunlarını anlatır. ailesi ile olan şeyleri geç anlatır o ayrı

Sıkıntım varsa anlar hamen anlat der..bende anlatırım sonra o yorum yapar çözüm bulmaya çalışır..
Eşim sıkıntısını pek belli etmez..daha çok kendi çözmeye çalışır bana belli etmez..

Küçük sıkıntıları anlatmamaya çalışıyorum. Ben anlatıp rahatlatırken o üzerine alıp yorulmuş oluyor çünkü. Bana adil gelmiyor.
Gerçekten içimde çözemediğim bir durum olunca anlatırım sadece.
9 yıllık ilişkimizin ilk yıllarında her şeyi, ama her şeyi anlatırdım. Sonuç olarak çok yoruldu ve yıprandı. Bence erkekleri çok ağlama duvarı olarak kullanmamak lazım, ben bunu deneyimlemiş biri olarak bu karara vardım. =)

herşeyimi anlatırım, içimde ne varsa ağzımdaki de odur, içimde tutayım desem en fazla o günün gecesi saklayabilirim o da uyuduğum için sabah gene dökülürüm eşim pek anlatmaz

eşime göre dünyada sıkıntı edilecek pek mavzu yoktur
genelde hiç bişey anlatmaz
bende işle ilgili olanlar dışında herşeyi anlatırım işle ilgili olanları yansıtmamaya çalışırım
başkasından duyunca da canı sıkılır niye bana anlatmıyon bunları der

sıkıntısını belli etmeyen kadın var mı yahu ben anlatırım, ben anlatmasam da kendisi anlar ama anlamazsa ben ısrarla anlatırım

paylasmam gerekenleri paylasirim
gerisini kendim hallederim
ama sonuc olarak hermen herseyi anlatirim ona
dedikodu bilr yapariz esimle
konuskan degildir
ben actim yavs yavas

ben pek anlatmam yani en son noktaya gelene kadar anlatmam.eşim her şeyini anlatır.onun sorunlarından sanırım bana sıra gelmiyor.ama bu durumu seviyorum.

Ben birçok şeyi paylaşırım ama her şeyimi paylaşmam
Özellikle kendi ailemle ilgili bir husus eşimi alakadar etmiyorsa bahsetmem bile
Ama iş, yaşantı, günlük hayattaki sorunları paylaşırım
Biz zaten aynı zamanda iş arkadaşı sayılırız zaten

esim animda anlar bisey oldugunu bende onun yuzunden hemen anlarim herseyide anlatiriz birbirimize snucta sadece kari koca degil en yakin dost sirdas hayat ortagiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…