Eşinize sorsanız?

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.884
57.710
798
Bayanlar merak ediyorum.
Eşinize sorsanız...
Bu hayatta kim olmadan yaşayamazsın kimin yokluğuna dayanamazsın diye sorsalar
cevabın ne olurdu? diye
Eşiniz ne der?:26::26::26:
Eşim tabiki mi.. Yoksa eşim ve ailem mi?

sordum sen dedi daha sonra annem kardeşlerim ve babam dedi.ama ben buna inanmıyorum.çünki bana sorsalar aynı soruyu kardeşlerim diye yanıtlardım ama içimden :)))

işin esprisi bu yani tabiki herkesin vazgeçemediği sevdikleri var sıralama çok zor biz bozulmayalım diye bizden başlıyolar hepsi bu kızlar..

Eşim ve ailem deyince ben uyuz oldum da..
Tek bir kişi demen gerekiyor deyince de cevap vermem dedi..

Ya kızlar sinir oluyorum evlenmeden önce sen ol yeter ben sensiz olamam
senden başkasını özlemem diyen adam bugün niye böyle der..
Sinir olmayayım mı?
Ne düşüneyim bilemedim..:2:

Not: Ailesiyle problemlerim var evet

önce sen demeyen koca nadirdir her halde

bence ailemdir.ailem ise kocam,oğullarım,annem kardeşlerim ve yeğenlerim,kayınpederimdir.yani bir bütünüz biz

neden böyle tuhaf bir ayrıma gidiyorsunuz ki?

Çünkü evlenmeden önce verdiği cevap ile şimdiki cevap başka..
Neden bunu yapıyor?
Neden ailesini her yere katıyor her yere yaaa gıcık olacağımı bile bile niye..
Kendi kendime gıcık olmadım elbet sebeplerim var..

Evett kızlar sen der anam der babam kardeşlerim der ne zamana kadar baba olana kadar şimdi eşime sorsam kim olmadan yaşayamazsın kızım der ve tabikii ben de öyleyim. Annebabaeş kardeş anne baba olana kadar sonra dünyanın tek bir merkezi olur O da çocuğunuz.

eşinizin ailesini sevmemesini onları önemsememesini istemek biraz haksızlık olmuyormu sizcede.dünya bi tek insanın etrafında dönmüyorki.böyle bi ayrım yapmasını isteyerek hata yapıyosunuz bence.çünki hiçkimse her ne olursa olsun ailesinden vazgeçmez.eşini nekadar çok severse sevsin.

Eşinizin ve sizin yaşınız kaç?

sordum :)

çocuklarım olmadan yaşayamam dedi anında

düşünme terliğimi fırlatıp geleyim ben

ama beklediğim cevap buydu ben de olsam aynısını derdim.

O durumda çocuğum dese kızmam mutlu olurum...
Ama eşim ve ailem diye eklemesine uyuz oluyorum.
Çünkü onları sevmiyorum evliliğimin en güzel zamanlarını berbat ettiler
ve ediyorlar.
Bunu bile bile eşim ve ailem diye der eşim sonra ailem değil eşim ve ailem kızlar dikkat!
Ayyy psikolojimi bozdular..

Kızlar birşey daha söyleyim sizlere, eğer bir erkek sadece siz diyorsa bence bu da düşündürücü anne babasını kardeşini düşünmeyen bir erkek iyi bir aile babası olmayacak demektir, insan köklerinden vazgeçiyorsa yarın dallarından ve meyvelerinden de vazgeçer.

Eşinizin ve sizin yaşınız kaç?

27 ve 29..
Küçük değiliz yani..
Niye hemen yaş bağlantısı kuruyorsunuz anlamadım.
Ben düşüncelerimle gayet olgun bulunan biriyim.
Çok çocukça görünüyor bu sorum belki.
Ama haklı sebeplerim var..
Seçim yapmasını istemiyorum eşimden.
Sadece tek bir kişinin önceliğini sorduğumda yanıma ailesini eklemesine sinir oluyorum.
Evlenmeden önce böyle değildi çünkü

Bu yorumunuz biraz rahatlattı teşekkür ederim..

eşinize söyleyin birdaha ki sefere yalan söylesin.. nasıl eşim ve ailem der inanamıyorum!!! da size hiç inanamıyorum.. siz sevmiyorsunuz diye reddetsin ailesini bence neden bazı kadınlar illa bu ayrımı yaptırır? ne olur biri bana anlatsın..

kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama eşinizin sizden önce en az 20 yıl birlikte olduğu bir ailesi vardı, annesi, babası ve belki de kardeşleri.
onu büyüten annesini ikinci plana atmak ne demek?
üzgünüm ama bu konularda sizinkine sadece çocukça bir kıskançlık olarak adlediyorum
yarın bir gün oğlunuz evlenirse siz bu kafa yapısıyla onu da kıskanırsınız ki eşini elbette çok sevsin ama kimseyi ikinci plana itmek gerekmez bence
belli konularda olgun düşünüyo olabilirsiniz ama psikoloji okuyan biri olarak bu soruyu normal algılayamadım, üzgünüm
evlilik öncesi sen bitanesinler de yalandır yani bunu anlamamız da gerekmiyor mu
elbette ekleyecek dün sadece ailesi vardı, bugün siz de varsınız yarında inşallah çocuklarınızı ekleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…