- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
eşinize söyleyin birdaha ki sefere yalan söylesin.. nasıl eşim ve ailem der inanamıyorum!!! da size hiç inanamıyorum.. siz sevmiyorsunuz diye reddetsin ailesini benceneden bazı kadınlar illa bu ayrımı yaptırır? ne olur biri bana anlatsın..
kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama eşinizin sizden önce en az 20 yıl birlikte olduğu bir ailesi vardı, annesi, babası ve belki de kardeşleri.
onu büyüten annesini ikinci plana atmak ne demek?
üzgünüm ama bu konularda sizinkine sadece çocukça bir kıskançlık olarak adlediyorum
yarın bir gün oğlunuz evlenirse siz bu kafa yapısıyla onu da kıskanırsınız ki eşini elbette çok sevsin ama kimseyi ikinci plana itmek gerekmez bence
belli konularda olgun düşünüyo olabilirsiniz ama psikoloji okuyan biri olarak bu soruyu normal algılayamadım, üzgünüm
evlilik öncesi sen bitanesinler de yalandır yani bunu anlamamız da gerekmiyor mu
elbette ekleyecek dün sadece ailesi vardı, bugün siz de varsınız yarında inşallah çocuklarınızı ekleyecek
İnsan sevdiğine haksızlık yapan,eşini üzenlere kendi ailesi olduğu için tepki göstermezse..
Sonra da seviyorum derse ama sadece derse işte bunu bu tarz sorularla yokladığınızda
aldığınız cevap evlilik öncesinden farklı olarak bu tür cevaplarsa aşk dolu değil de
üzüleceğini bile bile verilmiş cevaplarsa ayrım yapılıyor işte..
Yalan söylesin demiyorum aslında tersine niçin evlenmeden önce yalan söylemişti o zaman diye kızıyorum
Allah hiç kimsenin eksikliğini vermesin herkesin yeri cooook ayrı ama en cok cocuk sevilirmiş en büyük acı evlat acisiymis öyleyse bu durumda cocuğu olmadan yaşayamaz bi insan.
Soruya gelince ben bu soruyu sorma gereği bile duymam asla cunku cevabından eminim davranışlarıyla belli ediyo benim icin yeterli ama bi kadının kocasi icin ilk sırada olmak istemesini cok normal buluyorum ve ilk olmakla tek olmak arasındaki ayrımı yapabiliyorum. Asla nisanlimdan ailesini atıp sadece beni sevmesini beklemem bu cok sapıkca bi düşünce ama ennnn cok beni sevmesini isterim :)
Ben olsam böyle bir soruyu soramam çünkü insanlar evladını kaybediyor da bağrına taş basıp yine yaşıyor yani.
Şu olmadan yaşayamam demek mantıksız. Kim ölürse ölsün mecbursunuz yaşamaya. Yıllarca yasını tutsanız da bi saniye unutamasanız da mecbursunuz.
1 yıllık bile evli değiliz..:)
Haklı olduğunuz noktalar var..
Kıskanıyorum evet. Beni üzdükleri halde onlara hiç tepki vermemesini,
hala değer vermesini kıskanıyorum.
Yalan söyleyecek değilim.
Ne çekiyorsam açık sözlülüğümden zaten
öncelikle k.validenizle aranızdaki problemler eşinizin değil sizin sorununuz.. yani o problemleri o değil, siz halletmelisiniz.. ailemi seviyorum demesi neden sizi üzüyor ki? onu doğuran, büyüten, size hazırlayan insanlar onlar.. eğer siz evlenmeden önce de bu soruyu sorduysanız o zaman da hata etmişsiniz demektir.. hep seni, tek seni, illa seni seviyorum deyince gerçekten öyle hissettiğine emin mi oluyorsunuz? k.validenizle aranızdaki sorunları, ortaya eşinizin sevgisini koyarak çözmemenizi öneririm.. riskli bir oyun olur, allah korusun..
aynı dertten bende muzdaribim hep derler bir ortası yok bunun beni seven ya çok sever yada nefret eder ki bence bu en iyisi
erkeklerin böyle noktaları var evet ama bence bu konuyu oturup onunla açıkça konuşmalısınız kim bilir belki de suçlu olarak sizi görüyordur ki bence asla tek taraflı suç olmaz.
böyle sorular sormanız onu da bunaltır bu yolu deneyeceğinize ben böyle yara alıyorum ailen bana niye böyle nasıl halledebiliriz diye yumuşak yumuşak girseniz olaya daha iyi bence
O zaman ben sormazdım o palavraları kendisi atardı..
Ailesinden ayrı eğitim görürken evini,yatağını,aileni özlüyorsun değil mi diye sorardım.
O zaman eğitimi için benimle aynı şehirdeydi ama eğitim olmasa ailesiyleydı ve benden uzaktı.
Özlüyorsun aileni,yatağını,evini değil mi derdim. Evet tabi dese kızmazdım çünkü herkes özler..
Ama cevabı hayır senleyim kimseyi özlemem. Sen ol yeter bana derdi.
Gerçekten ben sormazdım o derdi.
Bugün bu kadar kızmam bu yüzden aslında..
Her gün evlilik öncesinden bir palavra kesiti görmek acı..
Ona göre ben kendimi düzeltsem her şey düzelir :)
Sorun yok sorunu yaratan benim..
O yüzden konuşmaya gerek duymuyorum.
Zaman zaman bu tarz sorularla değişimini gözlemleyip ona da göstermeyi amaçlıyorum.
O da nerdeyse hayır eskiden de aksini dememiştim diye reddedecek!
Ayyyhhhh nerden evet dedim de bu adama o hazzı yaşattım diyorum ben de
iyi de sevgili arkadaşım bu palavra değil ki :) bir insanın ailesini sevmesi için bunu 7/24 söylemesine gerek yok ki. zaten bu "su içmeyi seviyor musun" gibi birşey, siz ailesini sevmeyen herhangi birini gördünüz mü? :) o zaman siz yanında olduğunuz için size öyle demiştir, ama emin olun ailesinin yanında da olsaydı size "en çok seni, annemi, babamı bir de Necla teyzemi seviyorum, Fatma halam uzakta olduğu için çok sevmiyorum" demezdi kiyine en çok sizi sevdiğini söylerdi.. lütfen yanlış anlamayın sorununuzu hafife almıyorum sadece biraz rahatlamanız için söylüyorum.. erkekler bizim gibi düşünmezler, daha düz mantıktır hemen hepsi.. siz ne söylediğine değil, şu an kimin yanında ve ne kadar mutlu olduğuna bakın.. boşverin ailesini, kapı kapanınca herkes dışarıda kalıyor.. sormayın kafanızı karıştıracak şeyler, anın tadını çıkarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?