Eşinize sorsanız?

dilleri belki sen diyecektir,elbette sevgili karıcığım diyecektir,ama kalplerinde bu sorunun cevabı hepsinde aynıdır. annem:)
kendimizi kandırmayalım hanımlar.hem zaten bizlerde öyle değil miyiz:)

eşim ve ailem derdi hep,ben buna bozulmam çünkü bende aynı cevabı verirdim...
şimdi oğlum der buda çok hoşuma gider

Son düzenleme:

Sorsaydım bu soruyu evliyken... eminim ki "bu hayatta ben olmadan yaşayamam" derdi Kendisine aşık bi adamdı öyle böyle değil

şimdi bebişimiz var artık sen diyemez siz der ve demesi gerekir herhalde ama tüm sevdiklerim ailelerimiz demesinde sakınca yok.

Ben hic o topa girmem:))
Daha sevgiliyiz birkere "akillilik" edip su seda sayanin programindan bir soru sormustum yangindan kimi kurtarirsin diye..
Adam duygusalligini degil mantigini kullandi diyo annemi ilk cikaririm kadin yasli cok zehirlense zor toparlanir ama sen gencsin vucudunun direnci daha buyuk bilmemne..

Birde hangi akla hizmetse itiraz ettim yok olmaz oyle illa biri olecek biri kalacak sec birini muhabbetine getirdim..
Anammm adam beni ciplak elle bogacakti... Seeennn ne bicim dusunuyosun benim gozlerim doldu burda sen icten ice annemi birakirdim seni kurtarirdim diye cvp bekliyosun daha saydida saydi..
Amannn siz siz olun adamlarin sagi solu belli degil valla agzimdan girdi burnumdan cikti tabi bendekide "akil"...

Son düzenleme:
Sormama bile gerek yok " kesinlikle kızım" der.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla hanimlar kusura bakmayin ama kimsenin sen olmadan yasayamam sozune bu kadar inanmayin.En buyuk aci evlat acisi derler ona bile dayaniyor insanlar.Tek bir kazada tum ailesini kaybeden oluyor da yasamaya devam ediyor o travmayla, ustune bir hayat kuruyor.Hem nasil eslerinizden ilk sizi ya da daha dogrusu tek sizi demesini bekliyorsunuz? Annesi dogurmus buyutmus hayata hazirlamis babasi da ayni sekilde sonradan hayatina girip vazgecilmez olmayi istemek bir tek ben olayim demek fazla bencillik degil mi? Tabiki verecegi cevap sen , ailem varsa cocugum olur.Ne yani annem babama ne olursa olsun bir tek sen ol mu diyecekler? Insanin gonlu elvermez boyle bir cevaba. Kaldi ki evlilikte bu tarz bir muhabbete girmek bile komik bence yani cidden hayretle okudum yorumlari.Allah hicbirini basimizdan eksik etmesin , yavrularimizla da bize hayir uzun omurler versin demek yerine eeee kimsiz yasayamazsin , neden tek ben degil , ne demek esim ve ailem niye once esim sonra ailem degil de esim ve ailem vs vs gibi sorular bana sadece cocukca ve bencilce geliyor.

Son düzenleme:
önce oğlum sonra sen...gerisi teferruat dedi :))

Esiniz boyle bir cevabi icten soylediyse hem sizin adiniza hem de ailesi adina gercekten uzuldum.Annesi babasina gerisi teferruat dedi de siz de buna memnun oluyorsunuz oyle mi? Annesi babasina teferruat diyen insan demek ki gun gelir herkesi teferruat kefesine koyabilir , ben gulunecek hicbir sey goremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…