- 25 Aralık 2014
- 825
- 850
- 48
- Konu Sahibi goldgreeen
valla ben annem ile babaannem den bahsedeyim evleneli 30 sene olmuş kadın hala annemle uğraşıyor belki inanmıcaksınız ama babam hep babaannem i savundu annemi çok aşağıladı çok ezdi .Annem o kadın yüzünden kalp hastası oldu şeker hastası oldu . Annem tatlı dille çok uyarmak istedi babamı ama nafile adam anam o benim atamam dedi defalarca . Valla bizde büyüdük artık ben 22 oldum ablam 27 oldu babamın karşısında durduk ama babam bizi de ezdi geçti çoğu zaman . En son amcamın oğlu ve karısı babaannem den dert yanınca babamın yanında adama dank etti . Bizlerden 30 sene için özür diledi annemden özellikle şimdi annesinin gerçek yüzünü gördü ama iş işten geçti annemin bütün gençliği heba oldu . Biz desen kadının sesine tahammülümüz yok . Babam desen bin pişman . Kısaca erkekler eşlerini veya çocuklarını annelerine tercih etmiyorlar inanasıları gelmiyor ama 3. şahıs tarafından duyunca ancak kan beyinlerine gidiyor. Babam bir iki defa annesini bu söylenenler üzerine gözlemledi . Kendi annemi tanıyamamışım yıllarca dedi . Bana göre erkeklerle yüz göz olunmadan 3.şahıslara anlattırılmalı.