• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize veya sevgilinize nasıl hitap ediyorsunuz

puccakanka

Canlarım iyiki varsınız
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.083
385
688
ya kızlar bişey merak ettim sizler eşlerinize nasıl hitap ediyorsunuz yani ismiylemi canım aşkım vs falanmı ya çünkü ben 3.5 yıllık evliyim eşime bir defa bile ismiyle seslenmedim hep aşkım aşkım aşkım ya ne biliyim artık okadar alıştımki bu lafa ona ismiyle seslenmek çok garip geliyo napıcam bilmiyorum dışarlarda insanların içinde bile aşkım diye bağırıyorum tuhaf kaçıyomudur acaba ama yapamıyorum offf ismini söylersem böyle sanki yabancı birine seslenmişim gibi geliyo resmi oluyo sanki aşkım kelimesine oda öyle çok alıştıki geçenlerde sen niye benim ismimi söylemiyorsun dedi off ne diycemi şaşırdım çocuk gibi söyletmeye çalıştı ay utandım bide napıcamki :84::84::84:

Son düzenleme:
bende o kadar alıştım ki böyle aşk dolu nitelemelere söylerken çok zorlanıyorum. ama dışarda çok dikkatliyiz. çünkü dışarda herkesin içinde aşkııım bebeğiiim diye seslenenlere sinir oluyorum. birde eşime kızdığım zaman ismiyle hitap ediyorum :)

evde aşkım koçişimmm canım cicim bebeğim ismi enes olduğu için bazede enescooooom derim:)))
dışarda ismiyle hitap ederim
kızarsam senli benli oluruz zaten
isim falan girmez araya

bende sinir oluyorum ama kendim yapıyorum nasıl oluyo ya kızlar çok tuhaf bişey bu ben niye yapamıyorum arada çok ciddi konulu biyerlerde ismail dediğim olmuştur çünkü zorunlu hissediyorum kendimi ayıp olur falan ama ne biliyim ismi kısa olsaydı mesela ali mert falan söylermiydim ismail uzun geliyo ağzıma sanki ondanmı acaba off:25:

evde aşkım koçişimmm canım cicim bebeğim ismi enes olduğu için bazede enescooooom derim:)))
dışarda ismiyle hitap ederim
kızarsam senli benli oluruz zaten
isim falan girmez araya

yaaa bi sorun daha var ama ben kavga ettiğimiz zamanlardada aşkım diye hitap ediyorum bağırırken falan oda aşkım kelimesini ismi olarak algıladığı için artık beyni onada garip gelmiyo ne komiğiz haa:60:

Son düzenleme:
aynen canım benimkininde ismi uzun o yüzden söyleyesim gelmiyo.aşkım diyorum kısaca:1:zaten 6 yılda 6 kez adını kullanmışımdır.sadece kızdığım zaman kullanırım.kalabalık ortamda canım derim.:17:

yaaa bi sorun daha var ama ben kavga ettiğimiz zamanlardada aşkım diye hitap ediyorum bağırırken falan oda aşkım kelimesini ismi olarak algıladığı için artık beyni onada garip gelmiyo ne komiğiz haa:60:

dişlerini sıka sıka aşkııııııııııııııııııım mı diyosun
gerçekten komikmiş:)))))

bizde canımlı cicimli konuşuruz ben kızdıgımda ismini söylerim o bana hep güzel şeyler söyler ismiyle hitap etmemden nefret eder :1:

biz sinirli,kavgalı,küs oldugumuzda ismimizle hitap ederiz birbirimize:1: en çok ikimiz de hayatım kelimesini kullanırız:8:

o en çok hayatım veya bebem,bide hatunum der:32:
bende ismi esat olduğu için esoşşşşşşş ,bitanem ,kociş derim:32:
tabi ben esoşşşş diye seslendiğim zaman hemen başlar beni kovalamaya bende kaçacak delik ararım gıdıklamasın diye:1:

Ben onca böcüğüm, canım, bitanem, aşkım derim. ama en çok canımm derim.:16:
oda bana balım, kuşum der..:69:
ikimizde kızdığımızda birbirimize isimlerimizle hitap ederiz:1:

hımm ama hiç benim gibi ismiyle hitap edemeyen birisi yokmu yaaa ben tekmiyim dünyada kızlar aaaaaaaaaaa:52:

:52::52::52: ay çok hoşsun
ben isminin sonuna cığım ekliyorum
aşkım canım diyorum
öküz kocada diyorum bazen:27::27::27:

ben oyle askım bıtanem felan dıyemem agzımdan cıkmıyo corç diyorum hep oda alısmıs hep corça kustugum zamanlar soylemem yumusayınca corç dıye seslenırım hemen anlar yumusadıgımı

Back
X