Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biz birbirimize çoğunlukla aşkım deriz. Mesajda, msnde falan ise her türlü güzel kelimeyi kullanırız ama yüz yüze hep aşkım deriz ara sıra ben hayatım falan derim. Kısaca isimlerimizi pek kullanmayız cok nadir. Ben onun ismini söylediğimde niyeyse tuhaf oluyorm =D Aşkım demeye alıştığım için.. Oda aynen benm gibi
Eski sevgilim nadide böceğim derdi çok hoşuma giderdi.En etkilisi özel bir isim takmaktır, romantik olmasına gerek yok.Bilindik kelimelerden en çok sevgilimi seviyorum.Aşkım çok sıradan,aşkitom koçişim emoca , canımı arkadaşlarımıza söyleriz,bitanem hayatım da hiç samimi değil,seni seviyorum da öyle artık anlamını yitirdi bu kelimeler yeni şeyler söylemek lazım :) Sakın şiveli,erkeksi,bebeksi,argolu,küfürlü konuşmayın erkekler nefret ediyor.
ben çocuk diyorum
bilmiyorum içimden hep öylesi geliyo,sanki ismi oymuş gibi 'çocuk,kumanda orda mı?,yaklaştım çocuk bakkaldan birşey lazım mı?,Sağol çocuk gerek kalmadı' gibi gibi :)))
Geçen telefonumu kaybetmiştim bulanlar son arananlara haber verip bana ulaşmışlardı.Telefonu almaya gittiğimde 'bi de çocuk diye birini aradık,çok yardımcı oldu' dediler.Ben sevgilim o deyince de bi an duraksadılar,güldüler hafiften :))
KötüKralım,pislik prensim gibi sözler kullanıyorum oda bana kötüler kraliçesiyle süpürgeli cadı diyor onun için son model cadı süpürgesi almak istiyorum