• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize veya sevgilinize nasıl hitap ediyorsunuz

ii yapıyosun boşver ozaman bak ben çalışmadığım halde benimle ilgilenmesse bende alıyorum ifadesini ama seninkide abartmış ikinizde çalışıyormuşsunuz:1:

ben ona aşkitom,hayatım,bitanem o bana cennet gülüm,bebeğim,aşk sultanım,ömrümün geri kalanı,aramız bozuksa ikimizde canım veya sadece isim kaan ,sema :1::1::1:

ben ona redkitim, o da bana kırmızı teletabim derdi.. tabi saçım kızıldan karamele döndü artık ne ddicek bilmiorum:66::66::66:

aşkım tatlım diyorum hep sadece kızdığımda adıyla sesleniyorum:)
dışarıda da mecbur adıyla seslenmek zorunda kalıyorum ve tuhaf gözlerle bana bakıyor her defasında
" bu defa neye kızdı acaba?" der gibi:)))

schatzi ( mücevhercigim demek )

ya kızlar bişey merak ettim sizler eşlerinize nasıl hitap ediyorsunuz yani ismiylemi canım aşkım vs falanmı ya çünkü ben 3.5 yıllık evliyim eşime bir defa bile ismiyle seslenmedim hep aşkım aşkım aşkım ya ne biliyim artık okadar alıştımki bu lafa ona ismiyle seslenmek çok garip geliyo napıcam bilmiyorum dışarlarda insanların içinde bile aşkım diye bağırıyorum tuhaf kaçıyomudur acaba ama yapamıyorum offf ismini söylersem böyle sanki yabancı birine seslenmişim gibi geliyo resmi oluyo sanki aşkım kelimesine oda öyle çok alıştıki geçenlerde sen niye benim ismimi söylemiyorsun dedi off ne diycemi şaşırdım çocuk gibi söyletmeye çalıştı
Bende hiç ismiyle seslenemiyorum çok garip gelio sanki sevgilim değil gibi..annesinin yanında bir kere ismiyle seslenim hiç duymadığı için tatlı-uyuz

arası baktı.görüşces dedi:3:

ya kızlar bişey merak ettim sizler eşlerinize nasıl hitap ediyorsunuz yani ismiylemi canım aşkım vs falanmı ya çünkü ben 3.5 yıllık evliyim eşime bir defa bile ismiyle seslenmedim hep aşkım aşkım aşkım ya ne biliyim artık okadar alıştımki bu lafa ona ismiyle seslenmek çok garip geliyo napıcam bilmiyorum dışarlarda insanların içinde bile aşkım diye bağırıyorum tuhaf kaçıyomudur acaba ama yapamıyorum offf ismini söylersem böyle sanki yabancı birine seslenmişim gibi geliyo resmi oluyo sanki aşkım kelimesine oda öyle çok alıştıki geçenlerde sen niye benim ismimi söylemiyorsun dedi off ne diycemi şaşırdım çocuk gibi söyletmeye çalıştı
Bende hiç ismiyle seslenemiyorum çok garip gelio sanki sevgilim değil gibi..annesinin yanında bir kere ismiyle seslenim hiç duymadığı için tatlı-uyuz

arası baktı.görüşces dedi:3:

:1::1::1::1::1::1::1::1:

aşkım balım kuzum derim :nazar: oda bana biriciğim tombulum :17: aklına ne gelirse ama isimle hitap etmez :70:

:69::nazar:

Back
X