eşinize yaptığınız süprizleri paylaşırmısınız?

gulum3452

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
626
1
0
İstanbul
merhaba hanımlar..
sizden bir ricam olucak eşlerinize yaptığınız evlilik yıldönümü süprizlerini paylaşırmısınız bu hafta evlilik yıldönümümüz
bende süpriz yapmak şaşırtmak istiyorum eşimi maddiyatı fazla uçuk kaçık şeyleri yapamam hoş bi süpriz yapabilirim ben
sizin fikirlerinizden biraz kopya çekmek istiyorum:18:izniniz olursa

ben bir keresinde küçük kalpli yapışkanlı not kağıtlarının her birine farklı güzel duygularımı yazıp onun gideceği yerlere yapıştırmış ve sonunda harika bir sofraya ulaştırmıştım onu pastayıyıda kendim yapmıştım güzelce giyinip süslenip makyajımı yapmıştım ama çok mutlu oldu hala saklıyor o kağıtları:)

bir arkadaşta balonların içine öyle küçük kağıtlar yazmış hepsini patlattırmıştı

çok hoş böyle bişeyi hep yapmak istemişimdir...

Evlilik yıldönümü değil ama onun doğum gününde işten dönerken çok güzel bir pasta almıştım. Hediye olarak da her zaman istediği bir resim çerçevesi vardı. onu alıp içine resimlerimizi koymuştum.

küçücük bir defter yaptım
içine renkli kalemlerle duygularımı yazdım ve gizlice cebine koydum
çok tatlı bir sürpriz oldu ona..

bir doğumgününde küçük sehpamızın üzerine sofra hazırladım
bonibonlar, çubuklar, kuru pastalar, kolamız, pastamız mumlar
elişi kağıtlarından kesilmiş küçük kalpler
süslü peçeteler
böyle ufak sofra hazırladım çok beğenmişti
tabii güzel müzklerden liste yaptım arka fonda onlar çaldı
etrafta bir sürü mumlar loş ortam çok güzeldi

bu doğum gününde de süper bir sürprizim var
kartona doğum günün kutlu olsun seni çok seviyoruz yazıcam ama kelime kelime
sonra oğlumla beraber onları tutarak resim çekilicez
şımarık resimler her kelimede farklı pozlar :))

bende evlilik yıldönmümüzde ismini dövme yaptırdım,daha sonra da onunla ilişkimizi anlatan bizi anlatan bir hikaye yazdım karikatürlerle bu hikayeyi renklendirip kitap gibi bastırdım
bir keredesinde deonun sevdiği yemeklerden şık bir sofra hazırladım evin girişinden salona kadar olan kısmı mumlarla yol gibi yaptım geniş bi antremiz var buna müsaitti sonra düğündeki dans şarkımızı cd ye koyup gelinliğimle bekledim onu salonda anahtarıyla girdi mumları takip edip bana geldi ve çok güzel olmuştu tavsiye ederim

20 eylülde bebeğimiz dünyaya geldi ve 10 ekim evlilik yıldönümümüzdü,, bebeğimizin adıyla bir mail adresi açtım ve eşime oğlumuzun ağzından güzel bir mail yazdım,,altına da oğlumuzun resmini ekledim,,resimde bebeğimizin üstünde yaptırdığım badi vardı kii en çok buna bayıldı eşim,,şöyle yazdırmıştım badisinin üzerine ''iyi ki evlenmişsiniz iyi ki beni yapmışsınız'' çok mutlu olmuştu eşim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…