Esinizi 1 hafta yalnız bırakıp gider mısınız

Yarın gidiyorum 1 hafta da yokum.. üstelik tatil de değil ailemin yanına.. zaten bikaç ayda bir görüyorum.. ama kendisi hergün ailesiyle.. haftanın 3 4 günü de beraber yiyip içiyoruz belki de daha fazla.. ama ben ziyarete gideceğim zaman bi gerginlik bi sinir burnumdan getiriyo.. küs gidicem bi de pis herif

Giderim.
Üstelik hem kendisi gidiyor bana gelince mırın kırın ediyorsa kesin giderim. Hiç de vicdan yapmam.
1 hafta görmeseniz bir şey kaybetmezsiniz. Ben evimden başka yerde rahat edemem ama eşlerin göbek bağı birmiş gibi ayrılamam moduna girmeleri çok komik geliyor bana.
Gidip doya doya tatil yapın.

A -Angela- valla sekerim kismetse bugun degilse yarin bayram sonuna kadar kalmak uzere gidecegim ki en az 2 hafta yapiyor. Hic sorun olmaz senin icinde olmasin. Nedir yani bebek mi koca adamlar bakarlar kendilerine. Rahat ol sen

Ben olsam giderdim.Eylul ayi denizin en guzel zamani.Anladigim kadariyla esinizle guvem probleminiz de yok.Gidin derim.

Daha dün döndüm eve, butun yaz git gel yaptik ikimiz de. Yaz 3 ay, esimin tatili 3 hafta, yoksa ben de isterdim butun yaz benimle tatil yapsin ama hayat iste

Günaydın.
Ben gidemem.
Gerçekten ben gidersem ikimiz de çok zorlanırız.
Çok alışkınız birbirimize. Huzurumuz kaçar Allahım korusun.
Sağlık dışındaki hiç bir bahaneyle evden gidilmez bizde.
Çok anlamsız bence.
Tatilsizlikten başıma bir iş geleceğini sanmıyorum...

BEN OLSAM GIDERIM

AYNEN YAPMAK ISTESE 1 GUNDE ALDATIR.1 SAATT BULABILIR.BIZ HER YAZ GITTIK BABAMSIZ KUCUKKEN

Daha önce 1 haftalik gittiğim oldu ama eşim izin alamıyor yoğun çalışıyor bizde kızımla 1 aylığına gidiyoruz bu hafta bence gidin sezon kapaninca isteseniz de denize giremezsiniz tadını çıkarın. Eşinize de güveniyorsaniz güzel oluyor minik ayrılıklar :)

Ben giderim, gidiyorum da, Her seferinde eşimi götürmek zorunda değilim ki. Bu sene yıllık izinlerimiz denk gelmedi ikimizde değiştiremedik. Ayrı ayrı takıldık. Evliliğimde de hiç bir problem yok şükür.

Ben eşimi bırakıp, altı hafta Türkiye'ye geliyorum, sizde gidebilirsiniz zamanla alışır.

giderdim

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum aldım bileti 6 gun gıdıyoruz kızımla. Biraz ayrı kalmakta iyi gelıyo insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…