Esinizi 1 hafta yalnız bırakıp gider mısınız

Ben her ay şu anda 19 aylık olan kızımla bir haftayı annemde geçiriyorum. Haftasonu gelip bizi bırakıyor sonra gidip hafta içi çalışıp haftasonu gelip tekrar bizi alıyor. Benim iznim bitene kadar böyle gidecek.

Kendi gitmiş bu durumda sen de 3 gunluğune gidebilirsin ya da 5. çok da ayrı kalmamak gerek.

bu arada bana eşim birşey demez ama gitmem genel olarak ya da birlikte gitmek için fırsat yaratmaya çalışırım.

Ben de annemin yanına gidiyorum 1 hafta kalıyorum ara ara,hatta kendisi istiyor çocuklarım sıkılmasın havuza denize girsin eğlensinler biz önemli değiliz diyor

ben gidiyorum la ilgili tüm eylemleri herkese karşı kullanıyorum
ne seni birileri ham yapacak ,
nede kocanı ham yapacaklar,,,

Ben de eslerin ayri olarak biryerlere gitmesini pek dogru bulmam ama kisa sureli olabilir bence.heleki esin de gitmis.git derim ben

Evden 1 hafta gidince aldatiyor mu esler ? Bu nasil mantik ya cevaplar hep bunun uzerinden. Bu kadar guvenmediginiz adamlarla nasil yasiyorsunuz ? 2 yasinda cocuk denizde cok mutlu olur sirf onun icin bile giderdim.Ne var ki bunda.

Evden 1 hafta gidince aldatiyor mu esler ? Bu nasil mantik ya cevaplar hep bunun uzerinden. Bu kadar guvenmediginiz adamlarla nasil yasiyorsunuz ? 2 yasinda cocuk denizde cok mutlu olur sirf onun icin bile giderdim.Ne var ki bunda.
Son günlerde okuduğumuz konulara istinaden o cevaplar
Normalde kısıtlayan insan değilim öyle biriylede evlenmem
Güvendiğimiz adamlarla aynı evde yaşıyoruz
O konuları açanlarda güvendikleri adamlarla evliydiler

Git ya ne olacak ki? 365 gunun 7 gunu de oyle olsun ne olacak. Benim ailem sehir disinda gidince 2 haftadan aşagi gelmiyorum

Katiliyorum. Ya aldatirsa diye dipdibe mi yasayacak insanlar =)

Son gunlerde milyonlarca sey oluyor ulkede. Ama siz kendi kocanizla evlisiniz. Onlarin evliligini iliskisini askini veya iletisimsizligini nereden biliyoruz ki ? Siz guveniyorsaniz yapmaz. Buralari okuyup kendinizi doldurmayin. Not :10 yillik kk uyesi

ben oılsam kesınlıkle gıderdım çok normal bı durum bu aldatacak düşüncesıde aklıma bıle gelmez yeterki nben yokken kendını ıdare etsın yemek sorunu falan olmasın

Doldurmak değil ya okuyunca empati yapıyosun tabi o anki düşünceyle sayıp söversin ya öyle
Anlık birşey

Katiliyorum. Ya aldatirsa diye dipdibe mi yasayacak insanlar =)
Yani beni aldatabilir evden gitmeyeyim. Bu kadar pamuk ipligine bagli evlilik olur mu ? Yarin hasta olsan demek ki atiyorum 1 ay hastane de yatsan adam evde wuhuuu . Ayrica icinde olan disina cikar yaparsa bence daha iyi. Gerceklerle yuzlesilmis olur.

Aynen yapacaksa da gorelim ki bosuna emek vermeyi surdurmeyelim. Yani suphelenecek bir sey yoksa, o sekilde yasamak sıkıntılı...

Bence gitmeyin esinizin gonlu yoksa . ama ben esimi birakmam 1 hafta yanliz zaten kv kp le bir oturuyoruz onlar koye gidince bir dakika yanindan ayrilmam erkek milleti bu

Aldatmak isteyen her türlü aldatır neler okuyoruz duyuyoruz burda. .bence de gidin özlemekte güzel oluyor evlilikte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…