- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Ben de annemin yanına gidiyorum 1 hafta kalıyorum ara ara,hatta kendisi istiyor çocuklarım sıkılmasın havuza denize girsin eğlensinler biz önemli değiliz diyormerhaba kızlar ,
Karar veremedıgım bı konu var esımle yaz basında tatıle gıttık ama kıs gelmeden bı daha denıze gıresım var 2 yasında kızımla annem e yazlığa gıtmek ıstıyorum 1 hafta ama eşım istıyorsan gıt dıyor ama cok ta ıstemıyo farkındayım su da var kendısı arkadaşlarıyla 3 gun yurtdışına gıttı o zmn herşey guzel ama sıra onun gıttıgının yanında cok daha azı olan benım gıtmem olunca bısey dıyemıyo ama gönülsüz gıdın dıo benımde o öyle gönülsüz deyınce içimden gıtmek gelmıyo bu arada onun ilimce gelemıyo bızımle şimdiden tşkler
Bdv de bugünlerde herkes aldatıldım diye geliyor çivisi çıktı vallahi yaNormalde giderim hiç takılmam böyle şeylere ama bdv nin son günlerinden sonra asla diyorum
Aynen psikolojim çöktüBdv de bugünlerde herkes aldatıldım diye geliyor çivisi çıktı vallahi ya(
Son günlerde okuduğumuz konulara istinaden o cevaplarEvden 1 hafta gidince aldatiyor mu esler ? Bu nasil mantik ya cevaplar hep bunun uzerinden. Bu kadar guvenmediginiz adamlarla nasil yasiyorsunuz ? 2 yasinda cocuk denizde cok mutlu olur sirf onun icin bile giderdim.Ne var ki bunda.
Katiliyorum. Ya aldatirsa diye dipdibe mi yasayacak insanlar =)Evden 1 hafta gidince aldatiyor mu esler ? Bu nasil mantik ya cevaplar hep bunun uzerinden. Bu kadar guvenmediginiz adamlarla nasil yasiyorsunuz ? 2 yasinda cocuk denizde cok mutlu olur sirf onun icin bile giderdim.Ne var ki bunda.
Son gunlerde milyonlarca sey oluyor ulkede. Ama siz kendi kocanizla evlisiniz. Onlarin evliligini iliskisini askini veya iletisimsizligini nereden biliyoruz ki ? Siz guveniyorsaniz yapmaz. Buralari okuyup kendinizi doldurmayin. Not :10 yillik kk uyesiSon günlerde okuduğumuz konulara istinaden o cevaplar
Normalde kısıtlayan insan değilim öyle biriylede evlenmem
Güvendiğimiz adamlarla aynı evde yaşıyoruz
O konuları açanlarda güvendikleri adamlarla evliydiler
Doldurmak değil ya okuyunca empati yapıyosun tabi o anki düşünceyle sayıp söversin ya öyleSon gunlerde milyonlarca sey oluyor ulkede. Ama siz kendi kocanizla evlisiniz. Onlarin evliligini iliskisini askini veya iletisimsizligini nereden biliyoruz ki ? Siz guveniyorsaniz yapmaz. Buralari okuyup kendinizi doldurmayin. Not :10 yillik kk uyesi
Yani beni aldatabilir evden gitmeyeyim. Bu kadar pamuk ipligine bagli evlilik olur mu ? Yarin hasta olsan demek ki atiyorum 1 ay hastane de yatsan adam evde wuhuuu . Ayrica icinde olan disina cikar yaparsa bence daha iyi. Gerceklerle yuzlesilmis olur.Katiliyorum. Ya aldatirsa diye dipdibe mi yasayacak insanlar =)
Aynen yapacaksa da gorelim ki bosuna emek vermeyi surdurmeyelim. Yani suphelenecek bir sey yoksa, o sekilde yasamak sıkıntılı...Yani beni aldatabilir evden gitmeyeyim. Bu kadar pamuk ipligine bagli evlilik olur mu ? Yarin hasta olsan demek ki atiyorum 1 ay hastane de yatsan adam evde wuhuuu . Ayrica icinde olan disina cikar yaparsa bence daha iyi. Gerceklerle yuzlesilmis olur.
Bence gitmeyin esinizin gonlu yoksa . ama ben esimi birakmam 1 hafta yanliz zaten kv kp le bir oturuyoruz onlar koye gidince bir dakika yanindan ayrilmam erkek milleti bumerhaba kızlar ,
Karar veremedıgım bı konu var esımle yaz basında tatıle gıttık ama kıs gelmeden bı daha denıze gıresım var 2 yasında kızımla annem e yazlığa gıtmek ıstıyorum 1 hafta ama eşım istıyorsan gıt dıyor ama cok ta ıstemıyo farkındayım su da var kendısı arkadaşlarıyla 3 gun yurtdışına gıttı o zmn herşey guzel ama sıra onun gıttıgının yanında cok daha azı olan benım gıtmem olunca bısey dıyemıyo ama gönülsüz gıdın dıo benımde o öyle gönülsüz deyınce içimden gıtmek gelmıyo bu arada onun ilimce gelemıyo bızımle şimdiden tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?