Erkek İnfertilitesi EŞİNİZİ Doktora Gitmeyi Nasıl İkna Ettiniz??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ustune gitme o zaman esinin. Bi arkadas daha yazmis belki de hic bi sorun yoktur ama daha vakti gelmemistir. Bebek fikrinden biraz uzaklasmaya çalış akışına birak. 2 yiliniz doldugunda bu dusunceni soylersin esine. Ben bazen dusundugumde keske gitmeseydik diyorum umudumuz vardi en azindan diyorum.. Bazen daha erken gitseydik de tedaviye baslasaydik erkenden diyorum. Zor,yipratici,tuhaf bi durumdayim. Ve soruna gelince canim , henuz bebek yok. Ogrendikten sonra 6 ay hic bisey yapmadn bekledik konuyi hic acmadim esim de gidelim doktora demedi. Sonra gittik varikosel ameliyati oldu ilaclar falan filan ama sonuc hala 0.. Son testlerse hormonlar da kotulesmisti. Suan genetik sonucunu bekliyoruz ona gore bi yol izleyecez bakalim..
Yok canım ya iyi ki gitmişsiniz dr sorununuzu erkenden öğrenmek daha iyi.. bizde bilsek ona göre davranırız.. bebek fikrinden uzaklaşamıyorum takmayayım diyorum ama her adet öncesi acaba oldu mu bu ay tuttu mu diye kendi kendimi yiyiyorum resmen..
Sende üzülme canım inşallah sen, ben, herkes çok istediğimiz mucizelerimize kavuşuruz..

Bazi erkeklerde inmemis testis oluyor gec farkedilip ameliyat olabiliyorlar yada varikoseli vardi ameliyat olduda soylemedimi ya nebileyim iste sanki sebebini biliyorda sana belli etmiyormu gibi:KK58:
Yada paranoyaya baglamista olabilirim:KK53:
Yok canım illa ki sende :KK48: öyle olsa bile kayınvalidem söylerdi en baştan dr gidin filan diye çünkü torun torun diye ölüyo..

Yok canım ya iyi ki gitmişsiniz dr sorununuzu erkenden öğrenmek daha iyi.. bizde bilsek ona göre davranırız.. bebek fikrinden uzaklaşamıyorum takmayayım diyorum ama her adet öncesi acaba oldu mu bu ay tuttu mu diye kendi kendimi yiyiyorum resmen..
Sende üzülme canım inşallah sen, ben, herkes çok istediğimiz mucizelerimize kavuşuruz..
Aminn canim insallah.. Ben de 2 yil boyunca oyleydim. Adetlerim de pek duzenli degildi geciktiginde testler yapiyoduk hemen :) simdi bi bilinmezligin icindeyiz. Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin.. M morincii nin de dedigi gibi ben de esim onceden kesin biliyodu dedim. Cok defa ustune gittim kayinvalideme gorumcelerime sordum ama yok dedi hepsi de. Hatta kaynim cocukken testis indirme ameliyati olmus evlendi hemen oldu cocugu. Acaba o ameliyati olan esim miydi diye de dusundum. Insan kendi basina konusmaya baslayinca cidden paranoyaklasiyo :confused:

Aminn canim insallah.. Ben de 2 yil boyunca oyleydim. Adetlerim de pek duzenli degildi geciktiginde testler yapiyoduk hemen :) simdi bi bilinmezligin icindeyiz. Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin.. M morincii nin de dedigi gibi ben de esim onceden kesin biliyodu dedim. Cok defa ustune gittim kayinvalideme gorumcelerime sordum ama yok dedi hepsi de. Hatta kaynim cocukken testis indirme ameliyati olmus evlendi hemen oldu cocugu. Acaba o ameliyati olan esim miydi diye de dusundum. Insan kendi basina konusmaya baslayinca cidden paranoyaklasiyo :confused:
Ne paranoyakmış ha :KK48: bi sorun olsa söylerlerdi heralde canım ya endişelenme.. inşallah o bilinmezliğin olumlu sonuçlanır:KK66:

Benim eşim ortalıkta bende bir şey yoktur sağlıklıyım diye dolaşıyordu zaten:) Ben 3. ve 21. gün tahlillerimi, smear testimi vb yaptırdım. Sonuçlar iyi çıktı. Son bir umut anestezisiz HSG çektirdim. O da temiz çıktı şükürler olsun ama eşim ne kadar çabaladığımı ve özellikle HSG de biraz zorlandığımı görünce vicdan yaptı sanırım. Ben de kendime baktırıcam dedi, sonra bir baktırdık 1.5 milyon sperm ve 0 morfoloji..Üstelik %100 baş anomalisi var. O günden beri evigenler çinkolar cakşırlar keçiboynuzları havada uçuşuyor .2 ayı geçti vitamin ve kürlere başlayalı 15 ekimde tekrar spermiyogram yaptıracağız. İnşallah sonuçlarımız biraz olsun düzelmiştir.

Benim eşim ortalıkta bende bir şey yoktur sağlıklıyım diye dolaşıyordu zaten:) Ben 3. ve 21. gün tahlillerimi, smear testimi vb yaptırdım. Sonuçlar iyi çıktı. Son bir umut anestezisiz HSG çektirdim. O da temiz çıktı şükürler olsun ama eşim ne kadar çabaladığımı ve özellikle HSG de biraz zorlandığımı görünce vicdan yaptı sanırım. Ben de kendime baktırıcam dedi, sonra bir baktırdık 1.5 milyon sperm ve 0 morfoloji..Üstelik %100 baş anomalisi var. O günden beri evigenler çinkolar cakşırlar keçiboynuzları havada uçuşuyor .2 ayı geçti vitamin ve kürlere başlayalı 15 ekimde tekrar spermiyogram yaptıracağız. İnşallah sonuçlarımız biraz olsun düzelmiştir.
Sonucunuzu merakla bekliyorum,bizimde morfoloji 0. Benzer vitaminler kullaniyoruz insallah sonucunuz iyi cikar

Inş sonuçlariniz düzelmiştir canim kürleri bir kaç ay önce bende yaptim biraktim ama devam etmekte fayda var sanirim..

Back
X