- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
Yok canım ya iyi ki gitmişsiniz dr sorununuzu erkenden öğrenmek daha iyi.. bizde bilsek ona göre davranırız.. bebek fikrinden uzaklaşamıyorum takmayayım diyorum ama her adet öncesi acaba oldu mu bu ay tuttu mu diye kendi kendimi yiyiyorum resmen..Ustune gitme o zaman esinin. Bi arkadas daha yazmis belki de hic bi sorun yoktur ama daha vakti gelmemistir. Bebek fikrinden biraz uzaklasmaya çalış akışına birak. 2 yiliniz doldugunda bu dusunceni soylersin esine. Ben bazen dusundugumde keske gitmeseydik diyorum umudumuz vardi en azindan diyorum.. Bazen daha erken gitseydik de tedaviye baslasaydik erkenden diyorum. Zor,yipratici,tuhaf bi durumdayim. Ve soruna gelince canim , henuz bebek yok. Ogrendikten sonra 6 ay hic bisey yapmadn bekledik konuyi hic acmadim esim de gidelim doktora demedi. Sonra gittik varikosel ameliyati oldu ilaclar falan filan ama sonuc hala 0.. Son testlerse hormonlar da kotulesmisti. Suan genetik sonucunu bekliyoruz ona gore bi yol izleyecez bakalim..
Sende üzülme canım inşallah sen, ben, herkes çok istediğimiz mucizelerimize kavuşuruz..