Genelde beklenmedik zamanlarda guzel seyler cikiyor zaten :)Hayır hiç hissetmedim ilerde bir şeyler olur diye de düşünmemiştim .Sonra tesadüf aynısı is yerinde olunca arkadaş abi kardes derken olan olmuştu.
Arkadaşınızla aranIz hla iyimi :)Ben eşimin kardeşiyle çok iyi arkadastm o zamanlar abisi bile olduğunu bilmiyirdmbir gun beni çağırdı oturmaya gittim oturuyoruz falan kapı birden açıldı hosgeldnz dedi hosbuldum dedm nasiksinsz iyiyim Tsk siz derken konuşma bitti gitti. O an içimden sadece "acaba arkadaşının abisiyle evlenenler nasıl oluyor araları hala ayni olabiliyor mu " diye düşündüm 16 yaşındaydım o sıra sonra bi daha pek gorusmedik :) 23 yasında karşıma çıktılar o zaman gördüğümde trafolar çöktü konu konuyu açtı koni konuyu acti istediler verdiler nişanlandılar bi baktm evlennisim
EvetArkadaşınızla aranIz hla iyimi :)
Henüz evli değiliz ama uzun süren bi iliskimiz var. İlk gördüğümde evet bununla evleneceğim demiştim.Ya da mesela bir donem tanisip ama sevgili olmayip sonra karsilastiginuzda olmaniz vs ?:)
Hayalimi yaşamışsınız :)Henüz evli değiliz ama uzun süren bi iliskimiz var. İlk gördüğümde evet bununla evleneceğim demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?