Eşinizi gözünüzde büyüttüğünüz/küçülttüğünüz zamanlar...

haknur

kıymetlilerim benim...
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
1.575
3
108
Bursa
Evet arkadaşlar sizinle konuşmak istediğim konu bu eşinizi gözünüzde büyüttüğünüz yada küçülttüğünüz zamanlar anlar olaylar var mı gelin onları paylaşalımmm...

herhangi bayan felan olunca cok büyütüyorum kikaniyorum cok kötü vea bisey istiycem zaman kücülttügüm ise bana bagirdigi zamanlar

İlk örnek benden olsun...

Mesela eşimle heyecanlı birşey paylaşmak istediğim zaman onu dalgaya alması terslemesi veya kızması anında hevesimi kurssağımda bırakınca onu gözümde çok büyüttüğümü,Bende hataki onunla bunu paylaşıyorum diyorum...

herhangi bayan felan olunca cok büyütüyorum kikaniyorum cok kötü vea bisey istiycem zaman kücülttügüm ise bana bagirdigi zamanlar

İlk örneği benden önce vermişsin canım...Aynı durum bendede var sanki ne varda kıskanıyoruz...Bana bağırınca bende deliriyorum nadir yapsada...

başka bi bayan onu süzünce büyütüyorum birde çatlıyorum belli etmemeye çalışıyorum... sewdigim herhangi bişey hakkında alaycı konuştugu zaman küçülüyooo

Büyütmek / küçültmek deyince "şey" geldi aklıma
Ay bugün çok terbiyesizim
Yaz gelsin de evleneyim ben, başıma mı vurdu ne

Büyütmek / küçültmek deyince "şey" geldi aklıma
Ay bugün çok terbiyesizim
Yaz gelsin de evleneyim ben, başıma mı vurdu ne

Hiç gülesim yoktu ya eşimle tartışmışım tepem atık bide hamileyim bunun üzerine çok iyi geldin valla:)))))))

ah canım aynen ben de duygularıma tercüman valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…