eşinizi hala kıskanıyor musunuz?

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
oğlum yokken eşimi acayip kıskanırdım. kardeşinden akrabalarından bile. cinsiyeti bayan olan herkesten kıskanırdım. hatta küçük kız çocuklarından, bebeklerden bile. ama oğlum doğduktan sonra bakıyorum da eşimi pek kıskanmamaya başladım. artık oğlumu kıskanıyorum :1hug: acaba cadı bir kaynana mı olurum kötükedihüso

ben doğumdan önce eşimi çok kıskanırdım ama doğumdan sonra sanki azaldı bu kıskançlık gibi oda bunu söylüyo daha rahatım artık diyo :)
erkek anneleri çocuklaını daha çok kıskanırmış sende öyle olcannnnnnn

oğlum yokken eşimi acayip kıskanırdım. kardeşinden akrabalarından bile. cinsiyeti bayan olan herkesten kıskanırdım. hatta küçük kız çocuklarından, bebeklerden bile. ama oğlum doğduktan sonra bakıyorum da eşimi pek kıskanmamaya başladım. artık oğlumu kıskanıyorum :1hug: acaba cadı bir kaynana mı olurum kötükedihüso

yani bende kıskanırım eşimi ama sizin yukarda anlattığınız bana pek sağlıklı gelmedi açıkçası..

halada kıskanırım..

eşimle oğlumun arasında pek alaka kuramadım..

ama dozunda tani sizinki çok abartı geldi bana..

iyi olmuş kurtulmanız..

valla senin gelin yandi cok cadi kaynana olursun kiskanma ama gunah

kıskançlık aşkın kanununda var demiş şair...
ama herşeyin aşırısı zarardır bence...
bende ilk zamanlar kıskanırdımeşimi ama yıllar geçtikçe güven arttıkça bu duygu yerini güvene bıraktı

sizn yazdiklariniz bence biraz abartilmis kucuk bebeklerden anlamadilm neden, onlar ne yapabilir ki esinize tovbe tovbe, ama hem cisnlerimiziden bi sey diyemicem, hemde oglunuzla esinizi neden karistiriorsunuz ki ?
ben esimi kiskaniyorum hala da kiskanmaya devam edecegim cunku onu cok ama cok seviyorummmmmmmmmmmmm

esimi tabiki kiskanirim,seven insan kiskanir zaten,ama senin dedigin kisiler,,bana ters geldi sadece,bu kadarda olmamali...

ben de seven kiskanir mantigina katiliyorum.
dogumdan once d ekiskanirdim simdi de...ama kucuk bebeklerden kiskanmak biraz abartili...

eee ne demiş buyuk sanatcı hakkı bulut:

kıskanmak aşkın kanununda var
gerçek seven kalbi bu duygu sarar
henüz üç yaşında bir kardeşin var
seni ondan bile kıskanıyorum...

CANIM cidden senin durumun biraz abartı...
elbette kıskanılır ama bu kadarda değil yanii.....
gerçi geçmiş ALLAHTAN..yoksa hayatın çekilmez olurdu...
bana gelirsekte valla çok olmamakla beraber bende ama hastalık boyutunda değil...

ben neler çektim bu yüzden :) eşim yumuşak huyludur. herkes onu cok sever.o da sevgi doludur herkese karşı. ben bi tek beni sevsin isterim :asigim:

ben neler çektim bu yüzden :) eşim yumuşak huyludur. herkes onu cok sever.o da sevgi doludur herkese karşı. ben bi tek beni sevsin isterim :asigim:

canım kusura bakma ama sana katılamıyacağım bu konuda...
ne demek bir tek beni sevsinnnnn:uhm:

yani en çok ilgiyi bana gostersin... Şeniz

canım kusura bakma ama sana katılamıyacağım bu konuda...
ne demek bir tek beni sevsinnnnn:uhm:

aynen..

bi kere beni sevse sadece benim hoşuma gitmez..
hiç hoş değil..

sadece karısının peşinden dolanan adamlardan hiç hazzetmem..

Eşimi ilk gördüğüm günden beri kıskanıyorum ama hastalık derecesinde değil... Bebeğim oldu ama ikisinin yeri bam başka.. Hala ilk gördüğüm günki gibi kıskanıyorum...

mantık çerçevesinde kıskanıyorum hala tabi ki bebeğim doğmadı doğsada kocişimin yeri ayrı bebeğimin yeri ayrı der kıskanmaya devam ederim :)

tabiki eşininde çocuğununda yeri ayrı...
ben çok kıskancım eşimde çok konuşkan kadın erkek ayırt etmeden yeni tanışmış bile olsa her konuda konuşabilen bi insan herkesle yakın olduğu zamanlarda çok kıskanıyodum ama doğum yaptığımdan beri yani 2 aydır sürekli kızımla ilgilenmekten eskisi kadar kocamı kıskanmaya vaktim olmuyo o oda bu durumdan gayet memnun a.s

inşallah bebeğim olunca eşim beni kıskanmaktan vazgeçer...

Evt bende eşimi kıskanırım dogumdan önce degildim ama sonra daha fena nasıl olcak bilmiyorum ya böyle devam ederse vallahi eşime artık allah sabır versin derim

Back
X