Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç yıllık evlisniz ?
başlarda çok oluyor .
sonra geçiyor :)
ben de havadaki turnalardan su içtiği kurnalardan kıskanırdım,şimdi arkama dönüp bakıyorum komik geliyor.
arkadaşlar bende 2 buçuk yıllık evliyim ve eşimi çok kıskanıyorum bi arkadaşda bahsetmiş sanırım dışarıda karşımızdan yanımızdan bi bayan veya kız geçsin deliriyorum ya resmen ...ve eşime çoğu zaman onu kıskandığımı söylüyorum başka kadınlarla konuşmasını kıskanıyorum kötü amaçlı olduğundan kesinlikle değil ama bilmiyorum bi psikoloğa bile gitmeyi düşündüm ya halen kıskanıyorum ne yapcam bilmiyorum eşimde çok rahatsız bu durumdan bide ilk sene eşimbeni aşırı kıskanıyodu ben onu zerre kadar kıskanmazdım kafanı kaldırma derdi yolda yürürken bile ama şimdi ise gene kıskanıyo ama o derece değil o atlattımı bu durumu yada baNa sevgisimi azaldı acaba yazarsanız düşüncelerinizi çokk sevinirim arkadaşlar bende bebeğimi kaybettim bi kaç ay önce ondan sonra daha fena oldum psikolojim bozuldu heralde :1no2: