eşinizi hala kıskanıyor musunuz?

kaç yıllık evlisniz ?
başlarda çok oluyor .
sonra geçiyor :)
ben de havadaki turnalardan su içtiği kurnalardan kıskanırdım,şimdi arkama dönüp bakıyorum komik geliyor.

Ben eşimi kıskanıyorum çünkü fiziksel olarak ben ondan daha güzel ve gençte olsam adamın cazibesi ve yüksek voltajlı bir çekimi var korkunç bilgi dağarcığına sahip ve çok okur sürekli okur buda kadınların yada kızların fazla dikkatini çekiyor girdiği her ortamda hemen popüler oluyor çok dikkat çektiği için kıskanırım ve aşık olduğum için oğlum dünyadaki herşeyim ama ikisine duyduğum sevgi farklı bir aşık olduğum adam diğeri ise annesi olduğum annesi olduğum için kendimi çok şanslı hissettiğim dünyalar güzeli oğlum.Oğlumu sevgilisi kıskansın benim kıskanma meşguliyetim başkası

evet çok kıskanırım ve çok belli ederim en sevmediğim yönümde bu

ben hamıle kalıp sısmanlayana kadar esımı kıskanmadım cunku kendıme guvenıp vardı.ama dogumdan berıhala formumu bulamadıgım ıcın zamam zaman sakayla karısık eksıyorum basına esımın.son bır senedır kıskanıyorum dıyelım buna

kaç yıllık evlisniz ?
başlarda çok oluyor .
sonra geçiyor :)
ben de havadaki turnalardan su içtiği kurnalardan kıskanırdım,şimdi arkama dönüp bakıyorum komik geliyor.

1,5 yıllık evliyiz. ondan heralde. gerçi eşim bana alıştı kıskanmamam için elinden geleni yapıyo. şimdi de oğlum çok çekiyo milleti. dışarı çıkıyoruz en guzel kızlar gelip oğlumu seviyo. ilk başlarda bunu çok kıskanıyodum ama şimdilerde hoşuma gidiyo boyle muhteşem bi bebeğin annesi olduğum için.

arkadaşlar bende 2 buçuk yıllık evliyim ve eşimi çok kıskanıyorum bi arkadaşda bahsetmiş sanırım dışarıda karşımızdan yanımızdan bi bayan veya kız geçsin deliriyorum ya resmen ...ve eşime çoğu zaman onu kıskandığımı söylüyorum başka kadınlarla konuşmasını kıskanıyorum kötü amaçlı olduğundan kesinlikle değil ama bilmiyorum bi psikoloğa bile gitmeyi düşündüm ya halen kıskanıyorum ne yapcam bilmiyorum eşimde çok rahatsız bu durumdan bide ilk sene eşimbeni aşırı kıskanıyodu ben onu zerre kadar kıskanmazdım kafanı kaldırma derdi yolda yürürken bile ama şimdi ise gene kıskanıyo ama o derece değil o atlattımı bu durumu yada baNa sevgisimi azaldı acaba yazarsanız düşüncelerinizi çokk sevinirim arkadaşlar bende bebeğimi kaybettim bi kaç ay önce ondan sonra daha fena oldum psikolojim bozuldu heralde :1no2:

çok kıskanırım kocamı. neyle uğraşıyorsa neyle ilgileniyorsa kıskanırım sürekli yapışık halde gezmek isterim. laptop kucağında internette ise yanında daha fazla turamam hadi laptopla yer değiştirelim derim:))
sürekli beni sevmesini isterim.
o da alıştı artık küçük çocuklara çikolata birşey alıyorsa bana da alır:)) onlara çok güzel olmuşun ama er-ca kadar değil tabi der:))
çok kıskanırım kocamıı:) bazen yastığa koyma kafanı benim kolumda yat derim:))) yastıktan bile kıskanırım.

arkadaşlar bende 2 buçuk yıllık evliyim ve eşimi çok kıskanıyorum bi arkadaşda bahsetmiş sanırım dışarıda karşımızdan yanımızdan bi bayan veya kız geçsin deliriyorum ya resmen ...ve eşime çoğu zaman onu kıskandığımı söylüyorum başka kadınlarla konuşmasını kıskanıyorum kötü amaçlı olduğundan kesinlikle değil ama bilmiyorum bi psikoloğa bile gitmeyi düşündüm ya halen kıskanıyorum ne yapcam bilmiyorum eşimde çok rahatsız bu durumdan bide ilk sene eşimbeni aşırı kıskanıyodu ben onu zerre kadar kıskanmazdım kafanı kaldırma derdi yolda yürürken bile ama şimdi ise gene kıskanıyo ama o derece değil o atlattımı bu durumu yada baNa sevgisimi azaldı acaba yazarsanız düşüncelerinizi çokk sevinirim arkadaşlar bende bebeğimi kaybettim bi kaç ay önce ondan sonra daha fena oldum psikolojim bozuldu heralde :1no2:

bebeğini kaybetmene çok üzüldüm başın sağolsun. bu yüzden olabilir. çünkü sonrada ortaya çıktı diyorsun.benimde eşim aşırı kıskançtı giydiğim herşeye karışırdı. ama artık daha az karışıyor. eskisi kadar sıkmıyor. beni bunaltarak kaybetmekten korkuğu için olabilir. sizinde eşiniz bu yüzden çok üzerinize gelmiyordur.
elbette çok seviyordur aklınıza kötü şeyler getirmeyin.:nazar:

Çok ama çok kıskanırım...
Ama benim kıskançlığım eşiminkinin yanında ne ki...

Şeniz yok sağolsun kıskanmam için bi sebep yaratmıyor.

kıskanmıyorum ama onu çok seviyorum ve çocuğuyla gururduyan anneler gibi onunla gurur
duyuyorum. o benim canım bitanem.opuyorumnanaktan

onceden kıskanmazdım ,evlendım ara ara kıskanıtorum ama caktırmıyorum ,trip atıyorum anlıyor kaydirigubbakcemile3

10.5 yıllık evliyim nerdeyse kıskanıyorum evet, itiraf ediyorum. Da o beni hiç kıskanmıyor sinir oluyorum. Bi insan karısını kıskanmazmı yaa:umursamaz:, kıskanması için napmam lazım. sanırım o güveni çoktan verdim ben beyfendiye, kıskanmıyor işte, uyuz.:mymeka:

Fikir verin kızlar banabilmiyorumkismile

6 yıllık evliyiz ben onu kıskanıyorum hala.o da beni ama o beni daha çok kıskanıyoropuyorumnanaktan

6 yıllık eviliyiz ben kıskanıyorum en çok.
en gıcık olduğum şey de bayanların öpmesi.

çok kıskanırım ama asla belli etmem kıskandığımı... zaten farkettirseydim, yılın çoğunu evinden dışarıda geçiremezdi adam. o da beni kıskandığını farkettirmiyor.

ya ben de çok aşırı kıskananlardanım.bir yerde okudum takıntı diye bilinen bi psikolojik sorun varmış.aşırı şüpheci,kıskanç olunuomuş.herşeyin altında bi bit yeniği ararlarmış.korktum valla kendimden.ben de acaba öyle miyim diye :)))

hahaha bana kıskancım diye çok laf edildi ama bakıyorum da sadece ben değilmişim kıskanç olan. son durumu söyliyim. artık oğlumu da kıskanmıyorum. aksine herkesi sevsin, insanlarla iletişim kursun, pısırık olmasın istiyorum. eşimi de kıskanmıyorum hiç. zaten başka bayanlarla alakadar olmuyor. beni kıskandıracak bişiy yapmıyor. bazen kendimi zorluyorum kıskanıyım, küsüp trip yapıyım diyorum ama olmuyor.

kıskanmak garip bişey..mutsuz edici bişey ama normal dışında bi sevgiden kaynaklanıyo bu kesinlikle..ben eimi fazlasıyla kıskanırım ne gerek varsa..acaba diyorum ki flörtken yaptığı şeylerden dolayı bilinçaltıma yerleşmiş olan güvensizliktenmidir..sevgisinden emin olsamda kıskanmak hastalıklı bi duygu.. yani benimki özellikle..

Back
X