Eşinizi ilk görünce neler hissetiniz?

Biz önce arkadaşdık sonra sevgili olduk. Ama erkek arkadaşim olarak ilk buluştuğumuzda alıcı gözle baktım sanki o gün ilk tanışma gibi geçti benim için .. acaip heyecan ve beğeni hissettim. Okadar zaman arkadaş ol farkedeme, çıkmaya karar verince ilk buluşmada adama tam olarak aşik ol kader ,nasip ,kısmet. O zaten beni beğeniyormuş epeyden fazla öncesinde benim gibi sonradan olmamış sonuçta çok güzel akıllı başarılı tatlı biriyim

Biz sehidimle görücü usulü tanışmıştık. Ve ona çok bağlanmıştım
Kuzum Rabb'im ahirette sizi buluşturacak o güzel için rhaat olsun Rabb'im sabır versin
Asıl ahiret sonsuz ne güzel ki bak öyle bir eşe sahip olmuşsun
Rabb'im daima seninle olsun canım

Allah razı olsun canım evet esim o güzel yerde bizi bekliyor .bizde vakti gelince gideriz
Amin canım senden de
Canım şunu unutma ki inancın olsun ki herkesin çok farklı imtihanları var
Ve Rabb'im sevdiği kuluna ağır yük verirmiş
Kimi sağlığı ile kimi eşi kimi çocuğu ile vs..imtihan oluyor
Ve bu dünya da rahatlık beklememek gerek canım imtihan yeri bu dünya
Bol bol dua etmek Rabbime sığınmak gerek
O güzel kalbinden geçen tüm duaları Rabb'im hayırlısi ile kabul etsin amin
Rabb'ime emanet ediyorum seni daima canım

Hiç beğenmedim ilk gördüğümde tipi tarzı yüzü gözü saçı başı hic hoşuma gitmedi. Ilk ve son kez buluşayım dedim. Konu evliliğe geldi.. 2 yıldır evliyiz ve Iyiki o diyorum meğer ne kadar yakisikliymis :))

Burda genelde hep bunu duyuyorum hayır demek için gidip de tam tersi gözüne güzel görüneni

Allah razı olsun canım elhamdülillah bu imtahanoda atlatacagiz

Hadi kızlar anılarınızı canlandırın....bazen cidden çok komik durumlar ortaya çıkıyor anlatan arkadaşlar dan

Odun mu ormantik mi diye seçim yapıyordum ilk randevuda bana sürpriz yumurta almış
İcinden kırmızı Ferrari çıktı
6sene oldu evleneli hala durur arabam

Benimki efsanee
Eşim uzaktan akrabamız oluyor kendisi, 2, 3 kere bir toplumda denk geldi bakışları ve deli gibi gidip gelmesi gözüme çarpmıştı ama bana göz koyduğunu anlamamistim
Neyse gel zaman git zaman abimin düğününde halay çekerken habire bana baktığını farkettim ne bakıyor bu s..lak dedim kendi kendime kocam olacağını bilsem hayatta dermiyim

Düğünden 4 5 gün sonra haber yolladılar oğlumuz görmüş beğenmiş kiziniza talibiz diye.. Önyargılı davranıp yok mok dedim ama tipi ile tavladi beni valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…