- 1 Mart 2020
- 736
- 1.209
- 28
- Konu Sahibi selametle66
-
Kuzum Rabb'im ahirette sizi buluşturacak o güzel için rhaat olsun Rabb'im sabır versinBiz sehidimle görücü usulü tanışmıştık. Ve ona çok bağlanmıştım
Allah razı olsun canım evet esim o güzel yerde bizi bekliyor .bizde vakti gelince giderizKuzum Rabb'im ahirette sizi buluşturacak o güzel için rhaat olsun Rabb'im sabır versin
Asıl ahiret sonsuz ne güzel ki bak öyle bir eşe sahip olmuşsun
Rabb'im daima seninle olsun canım
Amin canım senden deAllah razı olsun canım evet esim o güzel yerde bizi bekliyor .bizde vakti gelince gideriz
Hiç beğenmedim ilk gördüğümdetipi tarzı yüzü gözü saçı başı hic hoşuma gitmedi. Ilk ve son kez buluşayım dedim. Konu evliliğe geldi.. 2 yıldır evliyiz ve Iyiki o diyorum meğer ne kadar yakisikliymis :))
Burda genelde hep bunu duyuyorum hayır demek için gidip de tam tersi gözüne
olabilir. Aslında bende hayir Demek icin ciddi olduğumu anlasin die buluşmuştum ama diyemedim bi türlü.
Allah razı olsun canım elhamdülillah bu imtahanoda atlatacagizAmin canım senden de
Canım şunu unutma ki inancın olsun ki herkesin çok farklı imtihanları var
Ve Rabb'im sevdiği kuluna ağır yük verirmiş
Kimi sağlığı ile kimi eşi kimi çocuğu ile vs..imtihan oluyor
Ve bu dünya da rahatlık beklememek gerek canım imtihan yeri bu dünya☺
Bol bol dua etmek Rabbime sığınmak gerek
O güzel kalbinden geçen tüm duaları Rabb'im hayırlısi ile kabul etsin amin
Rabb'ime emanet ediyorum seni daima canım
Amin canım senden deAllah razı olsun canım elhamdülillah bu imtahanoda atlatacagiz
Cidden çok uzunmuş 1.94Oha çok uzun (1.94 )
İlk zamanlar bana acayip geliyordu ama şimdi sanki aynı boydayiz bu Haziran 4. Yıl olacakCidden çok uzunmuş 1.94
Masaallh canım Rabbim daim eylesin amin amin aminİlk zamanlar bana acayip geliyordu ama şimdi sanki aynı boydayiz bu Haziran 4. Yıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?