Eşinizi ilk görünce neler hissetiniz?

Büyük aşklar nefret ile baslar desenize masaallh

Eşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
Lütfen paylaşırsanız sevinirim.
Bu bir sorun mu bilmiyorum ama hiçbirşey hissetmedim. Hatta soğuk ve duvarları olan bir karakter izlenimi uyandırdı. Sonra gündelik ve ilgi alanlarına yönelik sohbetlerimiz sırasında ilk izlenimim dışında bambaşka bir insan olarak şekillendi aklımda. Sonra konuşurken ya da buluşacağımız zaman heyecanlandığımı ve özlediğimi farkettim. İlk farketme anımı hatırlıyorum. Garip bir duyguydu.

Herkesin ki farklı şekilde oluyor anlaşılan

Bu sorunun tersini de sayar mısınız? Ben tanıdıkça eşim olabilecek bi adam. Tam kafama göre dedim. Terkedildim :)

Ben ilk resimden görmüştüm. Karsima geldiğinde bu ne be resimle hiç alakası yok ama idare eder dedim iki sohbetten sonra onun dış görünüşünden ziyade içine aşık olmaya başladım. Iyiki de evlenmişim diyorum şimdi. O günleri hatırladıkca da hep gulerim

Resim ile farklı olabiliyor mu acaba?
Dış görünüş sizce yanıltıcı mi?

Resim ile farklı olabiliyor mu acaba?
Dış görünüş sizce yanıltıcı mi?
Bence resimde yanıltıcı. Esimle aramda 10 yaş var. Resimde gördüğümde aynı benim gibi maşallah yaşını göstermiyor dedim. Adam bi geldi aman allahım yanımda cok cok büyük duruyor. Ama dediğim gibi bunlar ilk gördüğümde dusunduklerimdi. Sonradan hiçbiri gözüme görünmez oldu

Maşallah Rabb'im mutlulugunuzu daim etsin inşallah

Gorur gormez cok iyi bir kiz babasi olur dedim :) ama erkege hamileyim :)

Hahaha bizim ilk buluşmamız hastanede oldu annem için refakatciydim hastanede geçmiş olsuna geldi ve okdr çok konuşmuştuki basim ağrımıştı bakti benden adim yok 2 ay hergun is yerime geldi çıkışlarda beni almaya çok yakışıklıydı yalan yok ama ilk önce kendine alıştırdı beni sonra sevdim

Eşiniz tanıdığiniz biri miydi ki geçmiş olsuna geldi canım
Yalnız çok ilginç bir zamanda olmuş

Eşiniz tanıdığiniz biri miydi ki geçmiş olsuna geldi canım
Yalnız çok ilginç bir zamanda olmuş

Hayır ilginç gelebilir ama internetten tanıştık biz bi süre konuştuk annem amilyat olunca gelmek istedi bende hastane ortamı olunca gel dedim hayatıma ilk defa int tanistim biriyle görüşecektim tabi o maksatla gelmesini beklemedim geçmiş olsuna uğrayım dedi bi hafta sonrada sevgili olduk ama beni ona alışman biraz uzun sürdü 19 yaşına yeni girmiştim semt dışından felan çıkmaya onla başlamıştım gezmek tozmak sinemaya gitmek hepsini onla yaşayınca çok alışmıştım ona aileler konuya dahil oldu ayrılık girdi araya ozaman onu çok sevdiğimi anladım köpek gibi bir buçuk sene peşinden koştum artık bitti dedim yeter dedim anda o geldi bu sefer ama tabi ben onun kadar surundurmedim affettim dedim nasıl olsa sonumuz yok keşke demiyim soğuyana kadar devam edeyim ayrılcaz nede olsa dedim önüne sürekli taş koydum o tek tek kaldırdı o taşları bir kere bile of demeden ne yaptı etti sonuna herkesi ikna etti ve sonuç iki buçuk yıllık evliyiz hayatımın en doğru kararı en güzel iyiki'm varlığına herzeman sukrettigim adamım çok uzun imkansızlıktan sonsuzluğa uzayan sevgimiz var bana en güzel sabri ogreten insandır tabi bu ara sabrımi zorlayan şimdide bi veledimiz olacak insallah

Yaa canım okurken inan tüylerim diken diken oldu ama maşallah eşine ki seni gerçekten sevdiği için bu kadar mücadele etmiş takdir ettim gerçekten
Yok internetten tanıştığın biri ile olması bana pek ilginç gelmiyor
Şu zamanda eşinize maşallah diyeyim de böyle erkekler yok hep çıkarci kötü niyetli olanlarla dolu maalesef.Rabbim mutluluğunuzu,sevginizi aşkınızı daim eylesin amin

Çok saol canim benim amin inşallah ya ❤ evet gerçekten etrafımdaki eşleri görünce benimkini allah mükemmel yaratmış gibi geliyor gerçekten çok sabırlı ve azimli bir adam benim gibi birine katlanıyor nerdeyse iki haftadır annemde kalıyorum bulantilar yüzüne ve içind e ne bir şüphe ne bi korku hiç bise yok o güveni öyle bi verdi ki bana utanmasam doğuma kadar burda kalcam allah herkesin karşısına temiz insan çıkartsın eş gerçekten çok önemli bi kavram bu sadece erkek için değil kadın içinde aynı sevgi saygı sadakat olduğu sürece yürür gider ❤

Amin canım amin darısı benim gibi bekarların başına
İnsan korkuyor açıkçası doğru bir insana denk gelememekten...
Her şeyin hayırlısı diyelim.
Demek ki masallah diyyeim mutlu evlilikler de varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…