Esinizi Nasil Delirtirsiniz

FidanAzeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
195
4
96
Diğer
Esinizi Nasil Delirtirsiniz,yani Ne Yapmaniza Delirir,onu En Cok Sinirlendiren Ve Sizin Yaptiginiz Sey Ne
Hep Biz Erkeklerin Yaptiklarina Sinirlendiyimizi Anlatdik Bakalim Onlar Bizde Neye Sinir Oluyorlar
Ben Kendimden Baslayim.ben Cocuk Gibiyimdir Yemeyimi Vaktinde Yemem,kisda Karda Incecik Giyerim,yani Acikcasi Kendime Hic Dikkat Etmem,birisi Hep Benimle Ilgilenmelidir.esim Isden Her Gun Telefon Acar Yemetyni Yedinmi,disariya Ciktigimda Uzerini Kalin Giy Falan Hep Beni Kontrol Eder,artik Kendime Dikkat Etmememe Cok Kiziyor,deliyor Desem Azdir
Eeee Hanimlar Yorumlarinizi Bekliyorum,cok Merak Ediyorum Sizlerden Nasil Cevap Gelicek.

Çok heyecanlıyımdır..:çok üzgünüm:
Büyüklerden biri gelecek ya da biz gideceksek günler öncesinden telaşa kapılırım. Giyeceklerimiz,ikramlar,evin temizliği..vb.
Belki de çok sık misafir ağırlamadığımız için bir türlü rahat olamıyorum.Allahtan bize gelecekleri zaman yardımcı olur,ikramları hep eşim getirir.:1rolleyes:
Misafirliğe gideceğimiz zaman bile saatler öncesinden hazırlanırım,tekrar tekrar aynaya bakarım. Pek sevgili uyuşuk kocacım o koca poposunu yerinden kaldırmaz son ana dek.:mymeka:
Bir de çok dakikimdir. Mutlaka planlı yaşarım. Şu saatte şurada,bu saatte burada,perşembe günü bu iş,pazar günü bu iş diye her anımı planlar ve harfiyen uyarım.Çalıştığım dönemden kalan bir alışkanlık bu galiba. Kocam o kadar çok şaşırır ki,yetişemiyor bazen hızıma.
Eğer kocamın canı sıkkınsa mutlaka bu planlarıma kulp takar bence biraz kendi ağırcanlı olmasıyla ilgilense çok iyi olur.:dilcikar:

valla en çok surat yapmama ve izin günlerinde eğer evdeysek habire hadi dışarı çıkalım dememe deli olurrrr.Oh olsun deli umrumda değilll :teytey:hep ben mi delircem

Biryere gideceksek, eşim hazırlanır hemen ve 1 saat beni bekler...
En sonunda delirir ve 10 dan geriye doğru saymaya başlar...naniknanik
Kışın ince giyinirim, kazak giymekten nefret etmeme rağmen,bana kazak hediye
eder ama ben yine onu giyinmeyip ince bluzlarımdan giyinince deli olur...:dance:
Saçlarımı kurutmam, ıslak yatarım üşütücem diye kızar, ama hep o hasta olur...jeyyar
Akşam eve geldiğinde hep yanında oturmamı ister ama benim hep yapılacak işlerim
vardır... Bunada çok kızar.
Sigarayı çok içmeme deli olur...
Çok açım diyip, azıcık yedikten sonra yemeklerimi onun tabağına doldurmama deli olur...

Şimdilik aklıma gelenler bunlar...a.s.

Biryere gidilecekse onu bekletmeme deli olur..
misafir gelceginde stres yapmama deli olur..
oje surmeme deli olur...
Yemek yemedigimde deli olur..
Sigarama deli olur..
Astrolojiye olan ilgime deli olur..

Deli olmadigi sey yok yani,napiyim delirsin dursun

beni kızdırdığında kızgınlığımı belli etmem umursamaz davranırım umursamaz davranmama deli olur

yawww yorumları okuyunca adamı bekletmiyorum,stres yok,heyecan panik yapımda yok..gereksiz kıskançlığımda yok.......
onu sadece sadece "başım ağrıyo" dediğimde delirtirim ben......
kesinlikle!!!!!!!!

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

en güzel delirtme noktam pcyi işgal etmem, kadınlar kulubunden ayrılamam
çok kıskanıyor burayı çoookkk,deliriyor burda olmama

hayatı fazla kaale almam yaşam konusunda gamsız bir yapım vardır deli olur,:smiley-cool:
hayatta hiç sınav kaygım olmadı ama derecelerle sınavlardan geçtim sınav kaygım olmamasına ve fazla ders çalışmamama deli olur,:icecream:
işe geç kalacağım diye bir telaşım yoktur ama ben geç kalmam o geç kalır buna deli olur,
yemeği 1 saatte yavaş yavaş yememe deli olur,lülülülülülü
sırf taşıyayım diye harika şemsiyeler almasına rağmen şemsiye taşımamama deli olurnaniknanik

şimdilik aklıma bunlar geldi yine gelince yazarımsengözlerimebaksanab

vallahi ben hic bisey yapmiyorum kendi kendine biseylere takip deli oluyo.....
ben sadece yapmak istediklerimi yapiyorum a.s

laelaelaelaelae

Son düzenleme:
inanın arkadaşlar Laale,Elendra, püsük ve minik zuzu yazdıklarının toplamı bana uyuyor sigara hariç (daha az içiyorum: hatta bıraktım gibi..)... yani sanırım sizin eşlerinizden daha cok benimki cekiyor galiba...!! Valla benle yaşamak zorrr....

falan yerdeyim gel beni al dememe deli olur bide geldiginde kapida beklemek onu tam anlamiyla cildirtir ama ne yapayim araba onda ehliyetimde yok gezmedende geri kalamam :) mecbur yani
bide o biseye sinirlenmisse bende karsisina gecer gülerim o kadar cok sinirlenirki careyi oda gülmekte bulur ama sinirden güler

ha bide her gece söylenerek üzerimi örter yorgani üzerimden atiyorum diye deli olur ince giymeme sinirlenir sen böyle ciplak gez hasta olursan ben sana sorarim tipki bugun oldugu gibi bir haftadir gribim her gün ayni seyi söyledi sen ciplak gezmeye devam et daha cooooook hastalanirsin

en güzel delirtme noktam pcyi işgal etmem, kadınlar kulubunden ayrılamam
çok kıskanıyor burayı çoookkk,deliriyor burda olmama

BENIMKI TAM TERSI COK SEVINIYOR.KK DA OYALANIYORUM DIYE,EVDE COK SIKILIYORUM YA OYUZDEN,BURDA ZAMANIN NASIL GECDIYINI ANLAMIYORUM VE SIKILIYORUM DEYIP ONUN BASININ ETINI YEMIYORUM

çabuk sinirleniyorum,eşim kadar sakin ve sabırlı değilim. eminim buna deli oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…