Esinizi Nasil Delirtirsiniz

onun ortaya koyduğu eşyalarını kaldırmama deli olurr bendee aramasını beklerim unuutum numerosu yaparımm hehehehe
hiçbir lafın altında kalmamama delirir
bir konu hakkında yorum yaparımm o itiraz eder ama en sonunda yine benim sözüme gelir buna deli olurr ama nedense çaktırmazz
herşeyee espri yapmama deli olurr bazen ciddiye almam gerekirmiş hayatıı
ona kızdığım zaman ismiyle hitap etmeme delirirr ama ben büyük bir mutluluklaa ona isimle seslenirimm kızgınım ya onaa
haa birdee çok konuşmama delirirr ama nedensee konuşmadığım zamandaa hayatımm konuşsanaa neden suskunsunn der ve ben memlekete gidincede en çok senin konuşmanı özledim derr
kısacası şekerimm benim her türlüü deliliklerimee kızmakla beraberr bayılırdaa ben bağımlılık yapmışımm ama adam hala farkında deeelll

bır yere gıdılecegınde evden bır turlu cıkamama,
temızlık olayını ona gore abartıgıma(bana gore olagan seyler)
her soze verılecek bır cevabımın olmasına,
acıksozlulugu bazen abartmama,
ona gore acık(bana gore normal)gıyınmeme
sınırlendıgım zamanlarda fevrı hareket etmem delırır ..şakkıdı
ama delırınce cok sevımlı oluyor:asigim:

elimdeki parayı harcamama..
toz bezlerini bile ütülememe..sengözlerimebaksanab
kredi kartını istememe..
her eve gelen kişiden sonra temizlik yapmama..
eğer bir işim varsa o an olmasını istememe..
kuşun kafesini temizletmeme..
ayakkabılarını içeri almamama..
annesinin zamanında öğretmediği yapılması gereken hareketleri her defasında söylememe..
çok fazla kıyafetim olmasına..ve hala bir şeyim yok dememe..
kavga ettiğimizde yatağı ayırmama sinir oluyor şahsen...tatlicadiarzu

dışarı çıkarken giydiğim kıyafet, ona göre dekolte ise deli olur.
klava: gayet de normaldir üstelik

sabahları saati kurduğumda benden önce uyanırsa deli olur yerimseniben

dediklerini yapmayınca
sürekli hastalanmama
herşeyi kafama takmama
annesi aradığında tel açmayışıma

deli olurrr

en güzel delirtme noktam pcyi işgal etmem, kadınlar kulubunden ayrılamam
çok kıskanıyor burayı çoookkk,deliriyor burda olmama

aynen canım deliriyo benimkide kıskanıyo kk yı
birde kendisine ait eşya kıyafet gibi şeyleri ondan habersiz atarsam yada birine verirsem deli olur bende zaten delirsin diye yapıyorum bunları :roflol:

vallahi surat yapmama geç hazırlanmama bide susmama kavga edince o hep bağırır ben hep onun sakinleşmesin beklerim oda sinir olur çok ben köpekmiyim cevap vermiyon beni kale bile almıon der bu benim hoşuma çok gider her seferinde aynı şeyi der çünkü her kavgada susarım sakinleşincede....

Az konusmama kizar - ne bilim cokda ugrasiyorum ama bir türlü geveze olamiyorum iste

Kahve icmeme kizar - ben yinede icerim

Cok uykucu olmama kizar - bende uykusuz nah böyleyim

dar pantalon giymeme
surat yapmama
sürekli arabayı alıp kaçmama :roflol:
o duştayken 20 defa ortalığı ıslatma,saç yapma dememe
oyuncakları çok dağıtırlar oğlumla sürekli ortalığı dağıtmayın dememe deliriyor
saçımı tepeden toplayıp krepe attığım zaman delirmek az kalır çıldırıyor resmen
sabahları işe giderken evden onunla çıkmadığım zaman
her aldığım şey 36 beden olduğu için ona göre 40 felan almam lazım çok dar giyiyormuşum.
birde birşeyleri biryere koyarım. istediğindede hiç bulamam o zaman adam çıldırıyor
şimdilik aklıma gelenler bunlar.
ohh olsun. delirsin patlasın çatlasın. giycem işte. deli etmeye devam edecem seni koçiş
:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
yüksek sesle konuşmama ona karşı,
o birşey sorduğunda cevap vermememe
yüzümü asmama
birde hazır cevap şekilde laf yetiştirmeme ( e ne yapayım huy işte illa cevap verecem)
onu bekletmeme .....

telimi aradığında açmamama deli olur hem de acayip.......... duyacakmışım ............duymuyorum napimmm....

Delirmez o...:1no2:
Sanırım küçükken geçirdiği bir operasyonla sinirlerini aldırmış..CADIARZU
Ben de şaşırıyorum valla..kafamçokkarıştı

farkın da olmadan ve elimde olmayan nedenlerden dolayı bazen delirtebiliyorum :roflol:
hep ben laelaelaelaelae delirecek değilim ya

disari cikacagimiz zaman gec cikmama,uzun süre bekleyince sinirleri ziplar,telefonlarina cikmazsam,cok ac olupta yemek halen hazir olmadiysa,cok sesli televizyon izleyince,dedigini yapmazsam,ters ters konusursam deli olur tatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…