Esinizi Nasil Delirtirsiniz

eğer bir şeye kızmışsam o uzar da uzar suratımda asılır buna deli olur bi de az yememe bide ailesinden birilerini eleştirmeme bende az değilim ama hak ettiklerinde yapıyorum ohhhhh canıma değsin.....

gerçi eksik yazdım ya benim adam deli olacak çok şey bulur ama en ÇOOOOk bir konuda anlaşmışsak şu şöyle olcak diye ve ben yanlışlıkla dalgınlıkla farklı birşey yaptıysam deli oluuurrr.

gögüs dekoltesine(dekolte dedigim seyde bogazima kadar resmen),binde bir allik sürerim nefret eder,cantamin icinden bisey bulamamama,egilince belim acilirsa ona,ailesinden biri hakkinda ufacik bisey söylesem ona,kulagimin üstündeki piercinge(uyurken koluna batiyormus)...
aslinda benim deli oldugum daha cok sey var...ama neyse...

titizliğime, sigarayı çok içmeme, kırmızı ojeye, çok ağır makyaj yapmama, kırmızı ruja
gece yatağa yatınca konuşmama-şarkı söylememe, mağaza gezmeme, ayakkabı-çanta almama ( bende abartıyorum ama), lavobadaki saçlarıma, küvetin sırf benim kremlerimin kapakları yüzünden tıkanmasına, son ses müzik dinlememe, araba kullanırken sigara içmeme (dikkatim dağılırmış)
dar giymeme,göğsümün görünmesine ve her daim kendi bildiğimi yapmama burnumun dikine gitmeme
bunların hepsine delirir benim güzel kocam :asigim:
delirdiği şeylerin bir kısmı bunlar aklıma geldikçe yazarım yine:icecream:

en çok tamam ben hazırım ın sen ayakkabılarını gıy dememe tabı bunun uzerınde bır on dakıka sonra ben aşağıya inerım eeeeeeeeeeeee son rutuşlar sabahları onu uyandırmama sınır olur iş buyurmama hep sinirlenir

isteklerim yapılmadıgında sinirlenmeme,
Dar Pantalon giymeme,
Hafta sonu sabahları erkenden uyandırmak istediğinde uyanmayışıma,
Kurtlar vadisi olduğu günler hep bi bahaneyle onu kandırıp izletmememe, :))
Bu yaptıklarıma sinirlenip yine de elinden bişey gelmemesine ve hep benim onu kandırıp gönlünü almama,
Deliii Olurrrrr...Aman olsun o deli oldugunda çok tatlı oluyor amaaaa...:)))

valla eşim çok kıskanç güzel giyindiğim zaman kısaknır deli olur :dilcikar:
colayı bir nefeste içmeme çok kızar ciğerlerim delinecekmiş diye deli olur :1hug:
saçlarımı kurutmadan yatmama deli olurklava:
ben çok çabuk hazırlanan birisiyim ve onu 1 dk bekletsen deli olurÇok üzgünüm çoook
birisinin yanında ona karışılık versem deli olur:tomato:
bukadar heralde daha aklıma gelmiyo

benim göğüslerim güzeldir arkadaşım...genelde de evin içinde hafif dekolteli kıyafetler giyerim...ara sıra kendimi kaybedip mutfak balkonuna çöp dökmeye çıktığım olur eşim eğer öyle görürse beni işte o zaman deli olur çıldırır üzerindekini çıkar öyle balkona çık diye mahveder beni...genelde sinirlendiği şey de odur...

Benimki benim surat asmama ve küsmelerime deli olur.
Cildirir mutlaka 10 kere üstüste sorar,neden suratim asildi diye.
Neye küstüm diye.

onun siniri saman alevi gibidir hemen geçer aslında benimkide öledir ama gurur belası işte ben uzun süre surat asarım buna delirir ve yeminler eder bida sana dokunmam bida sana yanaşmam hep ben mi ilk adımı atacam birazda sen sürün diye
hiç umursamam bi bakarım 5 dk sonra dayanamaz yine sarılır gelir
bunlara deliriyo

tek kelimelik cevaplara delirir.. kim o? - arkadaşım.., nereye? - dışarı.. gibi.. sonrasında otuz tane soru sormak zorunda kalıyo durumu anlamak için tabi, heralde ondan kızıyo.. resmen deliriyo yaa sefkilimmm

Son düzenleyen: Moderatör:
[

vallahi ben hic bisey yapmiyorum kendi kendine biseylere takip deli oluyo.....
ben sadece yapmak istediklerimi yapiyorum a.s

aynen valla takacak bişey
bulur ve takar
canı takmak istesin yeterki
bide tez canlıyımdır çok sinir olur ama napim
bir yere gidince konuşma der
çenesizimdir dayanamam
ya nasıl kounşmayayım aaaaa

işten geldiğinde kapıyı gülerek açmamama,egilince belimin kalkınca göbeğimin açılmasına,çay canı çektiğinde yapmamama,(içimden gelerek yaptıgım zamanlarda da bi bahane bulup içmezkötükedihüso)her lafına karşılık vermeme:roflol:,sabahları adıyla uyandırmama,ailesi hakkında konuşmama,gece üstümü örtmekten uyuyamadığına,horladıgında dirseklememe:roflol:,yatınca arkamı dönmeme,yürürken elini tutmamamaklava:,dar olsada bol olsada pantolon giymeme(çok yakışıyormuşlaelaelaelaelae)storlar acıkken önünden geçmemeeeekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı off yeter bu kadarrr.daha cok var aslında:roflol: ama hemen geçiyo tabi

Arkadaşlarıyla görüşmesine izin vermeyince deli olurlaelaelaelaelae
Maç izlerken televizyonun düğmesine bastığımda deli olur :dilcikar:
kola içmeme fena takmış sanki hergün içiyorumda:1closedeyes:
en çokda makyaj yapıp süslendiğim zaman deli olura ama mutlulukdan:roflol:

bende yazayım hemen :)
* özellikle hafta sonları saat 9 dan itibaren her saat başı uyandırmama :)onsuz kahvaltı edemiyom ne yapayım 1 e kadar bekliyemiyom
* misafir geleceği zaman yaptıgımm telaşa strese
* *gecenin 11 de çay isteyip yapmama(tam uyumaya hazırlanıyorum gözlerim kapalı çay demlemeye gitmek zor geliyo:)
*pantolon giymeme gerdanım azıcık açık olsa başlar dırdıra
* saçlarım ıslak olunca kurutmadan yatmama(kalkar yataktan havluyu alır guzelce sarar saclarımı :))
*En önemliside o istediğinde kahvaltı- yemek hazır değilse hele hele yemek istedeiğ gibi olmamışsa bilinki delirmiştir
*zırt pırt arama da deli olur
*birde birşeyi isteyerek alıp eve geldğimde bunu neden aldım diyişime :)
oooo benimde liste epey kabarıkmış valla şöyle baktımda adamı az delirtmiyormusum :)

benim eşimi delirtmek çok kolay bir şey yapmama gerek yok
en ufak örnek vereyim
beyaz renk kıyafetin altına fanila giymesem vay benim halime!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…