Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim esim evde oturmayi cok sever zaten..
Onu evde tutmak icin ayri bir caba sarfetmiyorum canim..
Gezmeyi cok sever aslinda ama neyseki arkadas ortamindan cok uzakta oldugu icin surekli cikamiyor biryerlere..
Biz bizeyiz genelde hep, cocuklarla..
Ama arkadas hatirini kirmaz giderdi onceleri, tabi ben cok kizardim.. Onlari kirmamak icin bizimle durmazdi..neyseki uzagiz simdi..
zamanini bize ayiriyor.. Ama yinede cok yoruldugu icin isyerinde evde oturup dinlenmeyi daha cok seviyor..
Oturunca da evde, uyuyor bacim:)))
Adamin yuzune hasret kaliyoruz yani cogu zamanda.. iste boyle..
Bu konuda taviz vermemenizi öneririm yoksa önünü kesemezsiniz.
Eşimle evlenmeden evvel konuşmuştum ben bu konuyu, babamdan ve ailemdeki hiç bi erkekten böyle bişey görmediğimi, gün içerisinde ya da akşamları arkadaşlarıyla çıkmasından memnun olmayacağımı söyledim.Sağolsun bu konuda beni hiç yormadı.Evleneli 2 yıl oldu daha bir gününü bile bensiz geçirdiğini hatırlamıyorumAllah'ım nazarlardan esirgesin inşallah
![]()
Her zaman mı çıkıyor?
arada ise çok da problem etme.çünkü arada iyi geliyor hem kendine hem ona.
benim eşim evcimen,dışarı çıkacaksak beraber çıkarız.
ayda yılda bir yalnız çıkar dışarı,kendi hobileri vardır onlarla uğraşır.
ben ondan daha çok arkadaşlarımla buluşuyorum sanki![]()
evet bayanlar başlıkdanda anlaşılacağı gibi eşinizi nasıl evde tutuyosunuz ne sıklıkla dışarı çıkıyo eşiniz. Benim gibi yeni evlilere eşleri eve bağlamanın altın kurallarını tecrubelerınızle anlatın
![]()
nerdeyse her pazar dışarda bnm herif![]()
arkadaşlarıyla zaman zaman görüşebilir
ama her pazar dışarı çıkarak, bunu rutine bağlamasininin erkenden önüne geçmelisiniz
yoksa böyle sürerr gider...
haftada 2 gün fln çıkıyo..
benim çalıştığım cumartesiler tamamen arkadaşlarıyla..
pazar günleri önce birlikte bişeyler yapıyoruz sonra arkadaşlarıyla çıkıyo akşam...
haftaiçi fazla çıkmıyo zaten cuma akşamları bazen..
valla alkolü bıraktığından beri istediği kadar çıkabilir sıkıntı yok bence..
bende evde kafa dinliyorum biraz...
üstüne gittikçe daha çok azıtıyo erkek milleti....
sende onun istediği bişeyi yapma mesela...
iste bende onu soruyorum nasıl yapcamm :44:
evet bayanlar başlıkdanda anlaşılacağı gibi eşinizi nasıl evde tutuyosunuz ne sıklıkla dışarı çıkıyo eşiniz. Benim gibi yeni evlilere eşleri eve bağlamanın altın kurallarını tecrubelerınızle anlatın
![]()