eşinizi nasıl evde tutuyosunuz ?

eLf-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
826
0
96
34
İstanbul
evet bayanlar başlıkdanda anlaşılacağı gibi eşinizi nasıl evde tutuyosunuz ne sıklıkla dışarı çıkıyo eşiniz:47:. Benim gibi yeni evlilere eşleri eve bağlamanın altın kurallarını tecrubelerınızle anlatın :16:

Benim esim evde oturmayi cok sever zaten..
Onu evde tutmak icin ayri bir caba sarfetmiyorum canim..
Gezmeyi cok sever aslinda ama neyseki arkadas ortamindan cok uzakta oldugu icin surekli cikamiyor biryerlere..
Biz bizeyiz genelde hep, cocuklarla..
Ama arkadas hatirini kirmaz giderdi onceleri, tabi ben cok kizardim.. Onlari kirmamak icin bizimle durmazdi..neyseki uzagiz simdi..
zamanini bize ayiriyor.. Ama yinede cok yoruldugu icin isyerinde evde oturup dinlenmeyi daha cok seviyor..
Oturunca da evde, uyuyor bacim:)))
Adamin yuzune hasret kaliyoruz yani cogu zamanda.. iste boyle..

Son düzenleme:
Benim esim evde oturmayi cok sever zaten..
Onu evde tutmak icin ayri bir caba sarfetmiyorum canim..
Gezmeyi cok sever aslinda ama neyseki arkadas ortamindan cok uzakta oldugu icin surekli cikamiyor biryerlere..
Biz bizeyiz genelde hep, cocuklarla..
Ama arkadas hatirini kirmaz giderdi onceleri, tabi ben cok kizardim.. Onlari kirmamak icin bizimle durmazdi..neyseki uzagiz simdi..
zamanini bize ayiriyor.. Ama yinede cok yoruldugu icin isyerinde evde oturup dinlenmeyi daha cok seviyor..
Oturunca da evde, uyuyor bacim:)))
Adamin yuzune hasret kaliyoruz yani cogu zamanda.. iste boyle..

Benim eşimide arkadaşları rahat bırakmıyo pazar günleri sabahın körunde aramaya başlıyolar :47: hafta içi hep evde ama hafta sonuda benımle ılgılensın istiyorum çok şeymi istiyorum ki :14:

Bu konuda taviz vermemenizi öneririm yoksa önünü kesemezsiniz.
Eşimle evlenmeden evvel konuşmuştum ben bu konuyu, babamdan ve ailemdeki hiç bi erkekten böyle bişey görmediğimi, gün içerisinde ya da akşamları arkadaşlarıyla çıkmasından memnun olmayacağımı söyledim.Sağolsun bu konuda beni hiç yormadı.Evleneli 2 yıl oldu daha bir gününü bile bensiz geçirdiğini hatırlamıyorum :nazar: Allah'ım nazarlardan esirgesin inşallah :49:

Bu konuda taviz vermemenizi öneririm yoksa önünü kesemezsiniz.
Eşimle evlenmeden evvel konuşmuştum ben bu konuyu, babamdan ve ailemdeki hiç bi erkekten böyle bişey görmediğimi, gün içerisinde ya da akşamları arkadaşlarıyla çıkmasından memnun olmayacağımı söyledim.Sağolsun bu konuda beni hiç yormadı.Evleneli 2 yıl oldu daha bir gününü bile bensiz geçirdiğini hatırlamıyorum :nazar: Allah'ım nazarlardan esirgesin inşallah :49:

Rabbim daim etsin inşallah bizde konuşmuştuk ama unutuldu o sözlerr :14:

Her zaman mı çıkıyor?
arada ise çok da problem etme.çünkü arada iyi geliyor hem kendine hem ona.
benim eşim evcimen,dışarı çıkacaksak beraber çıkarız.
ayda yılda bir yalnız çıkar dışarı,kendi hobileri vardır onlarla uğraşır.
ben ondan daha çok arkadaşlarımla buluşuyorum sanki :27::27:

Her zaman mı çıkıyor?
arada ise çok da problem etme.çünkü arada iyi geliyor hem kendine hem ona.
benim eşim evcimen,dışarı çıkacaksak beraber çıkarız.
ayda yılda bir yalnız çıkar dışarı,kendi hobileri vardır onlarla uğraşır.
ben ondan daha çok arkadaşlarımla buluşuyorum sanki :27::27:

nerdeyse her pazar dışarda bnm herif :47:

evet bayanlar başlıkdanda anlaşılacağı gibi eşinizi nasıl evde tutuyosunuz ne sıklıkla dışarı çıkıyo eşiniz:47:. Benim gibi yeni evlilere eşleri eve bağlamanın altın kurallarını tecrubelerınızle anlatın :16:

Bende yeni evli evli sayılırım...ama konu başlığı komik olmuş"tutmak"??bir bireyden söz ediyoruz,zorla tutamayız ki evde..canı isterse çıkar istemezse çıkmaz:ssz:benim eşim iş dışında,ben olmadan çıkmaz..konsere,tiyatroya,bara,maça vs..birlikte gideriz:ssz: bugüne kadar olmadı ama çıkmak isterse de çıkabilir,en doğal hakkı:ssz:sıkmamak lazım..

Son düzenleme:
haftada 2 gün fln çıkıyo..
benim çalıştığım cumartesiler tamamen arkadaşlarıyla..
pazar günleri önce birlikte bişeyler yapıyoruz sonra arkadaşlarıyla çıkıyo akşam...
haftaiçi fazla çıkmıyo zaten cuma akşamları bazen..
valla alkolü bıraktığından beri istediği kadar çıkabilir sıkıntı yok bence..
bende evde kafa dinliyorum biraz...

haftada 2 gün fln çıkıyo..
benim çalıştığım cumartesiler tamamen arkadaşlarıyla..
pazar günleri önce birlikte bişeyler yapıyoruz sonra arkadaşlarıyla çıkıyo akşam...
haftaiçi fazla çıkmıyo zaten cuma akşamları bazen..
valla alkolü bıraktığından beri istediği kadar çıkabilir sıkıntı yok bence..
bende evde kafa dinliyorum biraz...

heh aynı benım eşim gibi ama ben istemıyorum haftada 2 gün dısarı çıkmasını benımle gezsın istoyurum ben bütün gün evden dışarı çıkmıyorum çalışmadığım için oda çıkarmıyo huzursuzluk çıkıyo snra

üstüne gittikçe daha çok azıtıyo erkek milleti....
sende onun istediği bişeyi yapma mesela...

tutmak kelimesi yanlış bence niye tutmaya çalışacaksın ki o artık evli tabiki arkadaşlarıylada çıkacak ama her pazar olmaz, arkadaşlarıda densiz galiba

iste bende onu soruyorum nasıl yapcamm :44:

Misal haftada bir gün dışarı çıkabilecegini ama haftaiçi bi aksam çıkmasını istediginizi, pazar gunlerini evde yada disarida sizinle gecirmesi gerektigini söyleyin.. arkadaşları aradığında da,"sen artık bekar bi adam değilsin. Pazar pazar insanlar rahatsız edilir mi ya" diye söylen esine :)
Kulağını cek biraz, musade istesin.. oyle kafasına göre hareket etmesin
Hatta disari gidecek oldugunda, 'bende bugun şöyle bi plan yapmıştım, hic danismiyorsun bana -bugun ne yapacagiz, , Yapılacak bi işimiz varmıydı- diye" diye sitem et:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşinle konuş madem istemiyorsun sensiz çıkmasını
Baktın olmuyor istemiyor biraz daha ağırdan al
Huyuna git hoşlandığı şeyleri yap zamanla alışır zaten

Adamcağız bir pazar günü de çıkmasın mı ki :44:
Pek çıkmaz benimki bir şey yapmıyorum özellikle
Çıksa da beraber çıkıyoruz

evde tutmak tabiri garip olmuş.kedi değil ki bu: )
eşimi evde tutmak adına bişey yapmıyorum o zaten biliyor nasıl davranması gerektiğini,
arkadaşlarına da bana da yeterince zaman ayırıyor.
memnunuz çok şükür.

Arkadaş çevresi bu sıkıntıda büyük etken zaten. Bizim pek arkadaş çevremiz yoktur, eşimin bikaç arkadaşı vardır iş yoğunluğundan dolayı nadiren görüşürler. Arkadaşlarıyla görüşmek istediği zaman seve seve izin veririm çünkü onun da kendine özel bir vakit geçirmeye ihtiyacı var. Yeter ki bu gezmeler çok sık olmasın, vede eve çok geç gelmesin benim için problem olmaz.

Sizin eşiniz ne sıklıkla çıkıyor bilmiyorum, sürekli değil ise siz de önemsemeyin, bırakın kendisine de zaman ayırsın. Eve bağlamak diye de bir şey yoktur ayrıca, afedersiniz beslenecek bir canlı değil ki bu? Herkesin kendine ait bir yaşam alanı olmalı, yoksa insan gerçekten çok bunalıyor. Eşin çıkıyorsa sen de çık gez, arkadaşlarınla buluş. Sen de güzel vakit geçir?

Back
X