eşinizi nasıl evde tutuyosunuz ?

oy benim kocişim evde bizimle vakit geçirmeyi çok severe.oğluşumuzla boğusurlar;) onu evde tutmak için çaba harcamamama gerek yok yanı;)
bazende arkadaslarıyla akşam gezerler karışmam onunda erkek arkadaslarıyla gezmeye hakkı var..

ben özel bi çaba sarfetmiyorum

ama biliyo ki sürekli dışarı çıkan arkadaşlaırna benden daha çok vakit ayıran bi insan olsa

bende atarım kendimi dışarı arkadaşlarımla ailemle vakit geçiririm

evde onu bekliyip kafama takıp sinirimi mi bozucamm

o gün boyu işyerinde bunalıp akşam arkadaşlarıyla stres atmak istiyorsa

aynı şey benimde hakkım saksı mıyım ben :1:

bende öyleyim canım ya hatta eşim gecen gün evlendıgımızden berı senı evde hiç eşofmanla bakımsız görmedım dedi. eşim akşamları yemek yemez bende kurabıye börek falan yaparım mutlaka ılgılnırım yanı.. Neyseki konuştuk hallettık artık bu sorunumuzu

oooo sen benden iyiyimişsn valla canm benm bakımsız oldugum dönemlerm oluyor özllkle tüyler çıkınca çekiyorum eşofmanları hemen onun dışında bakımlıyımdır allah mutluluğunuzu daim etsin

Yapısıyla alakalı
Bu durumu çok iyi bilirdim

Çıkmak isteyen bağlasanız da durmaz.
Çıkmak istemeyen kovsanız da gitmez.

:)

kısasa-kısas yapmadıkça erkek milleti lafla anlamıyo ne yazıkki o yüzden en güzeli onun evde olduğu aksamlarda sen onu bırakıp cık evden nasıl oluyomus görsün:52:

eşimi eve bağlamak için yaptığım hiçbişey yok zaten işi biter bitmez evdedir evi sever
arkadaşlarıyla görüşmez gezmeye falan gitmez bi evli arkadaşı var ailecek görüşürüz bazen bize gelirler yada biz onlara gideriz:31:

adamın huyuyla alakalı bence. Bir de yüz vermeyle alakalı, bir kere müsade edince gerisi gelmiyor.
benim eşim 7 gün dışarda:))

Back
X