Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oy benim kocişim evde bizimle vakit geçirmeyi çok severe.oğluşumuzla boğusurlar onu evde tutmak için çaba harcamamama gerek yok yanı
bazende arkadaslarıyla akşam gezerler karışmam onunda erkek arkadaslarıyla gezmeye hakkı var..
bende öyleyim canım ya hatta eşim gecen gün evlendıgımızden berı senı evde hiç eşofmanla bakımsız görmedım dedi. eşim akşamları yemek yemez bende kurabıye börek falan yaparım mutlaka ılgılnırım yanı.. Neyseki konuştuk hallettık artık bu sorunumuzu
oooo sen benden iyiyimişsn valla canm benm bakımsız oldugum dönemlerm oluyor özllkle tüyler çıkınca çekiyorum eşofmanları hemen onun dışında bakımlıyımdır allah mutluluğunuzu daim etsin
kısasa-kısas yapmadıkça erkek milleti lafla anlamıyo ne yazıkki o yüzden en güzeli onun evde olduğu aksamlarda sen onu bırakıp cık evden nasıl oluyomus görsün
eşimi eve bağlamak için yaptığım hiçbişey yok zaten işi biter bitmez evdedir evi sever
arkadaşlarıyla görüşmez gezmeye falan gitmez bi evli arkadaşı var ailecek görüşürüz bazen bize gelirler yada biz onlara gideriz