eşinizi nasıl istersiniz.???????

Bööüüüyyyykkkkkkkkk Nolmuş be adam sana ne yedırdıler kucukken?Yoksa psıkolojık sebeplermı yatıo altında?
En ıyısı bı cocukluguna ınmek gerek...

KOCACIGIMI MEGER NE DE COK SEVIYOMUSUM BENNNNNNNNN

kafamçokkarıştı kesinlikle bu adam gibi olmasını istemezdim başka her türlü kabulüm:lepi:

QUOTE=nesutayi;4215122]hayatta kabul görmeyecek tek erkek tipi bence [/QUOTE]

vallaaa canım hiç öle düşünmee.bizim oturduğumuz sokakta body salonu var.sahibi bu kadar olmasa bile baya kaslı.adamın türkiye brincilği var ve nişanlısı çıtıpıtı bişee.çok kötğ duruolar yanyana.o salona gidelerin çoğuda aşırı derecede kaslı.katır iğnesi die bişe oluo bunlar iice şişmek için ıyyy.gördükçe onları midem bulanıo.sanki iğne batırsan söncek balon gibi duruolar:roflol:hele yürüyüşleri görcksiniz kendilerini o kdar beğeniolarki onlara bakan insanların tiksinerek baktığını algılayamıolar bileelülülülülülünaniknanik

ayy arkadaşlar size katılmadan edemiycem bune yaa ığğ iğrenç -tatlicadiarzu-

ne şaşkın kadınlarsınız hiç öyle vucut olurmu fotoshop olan bir resme bile ciddi ciddi cevap vermişsiniz hem bu sporla uğraşanlar iktidarsız olmuyor arkadaşlar aksine daha azgınlar hatta beygir ilaçları değil kullandıkları aminoasit bilmeyenler mideden atmasın araştırsın

Son düzenleme:
öyggggg kaslı vucud hos ama bu ne beyav yok benimki bu halıyle iyi gibi bunu görünce yaniiii:())))

ne şaşkın kadınlarsınız hiç öyle vucut olurmu fotoshop olan bir resme bile ciddi ciddi cevap vermişsiniz hem bu sporla uğraşanlar iktidarsız olmuyor arkadaşlar aksine daha azgınlar hatta beygir ilaçları değil kullandıkları aminoasit bilmeyenler mideden atmasın araştırsın

cudiiii kıs var böle irkekler ben ankarada spor salonunda görürdüm :))) badyy yapıyolar bunların kadın versiyonlarını bi görün kukuları bile kas beyaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X