Eşinizi nasıl ksrşılıyorsunuz?

Kız ne sormuş millet ne yazmış. 3 aylık evli olup hamile kalması onun tercihi, onu da bırakın Allah'ın verdiği bir şey. 7 senelik evlilikler insanın eşi değişiyor boşanma kararı alabiliyor, soğuma olabiliyor. Kız 7 senelik evli olup hamile kalsa ama adamı başka biri ile yakalasa ne olacaktı? Garantiye mi almış olacaktı?

Konuya gelirsek, yeni evlisin, erkekler bakımlı kadınları sever, illa ki özel şeyler giymene bile gerek yok, banyo yapıp temiz olman bile erkeklerin hoşuna gidiyor. Bunun dışında kocanı gecelikle karşılamak çok abzürt bir şey değil. Gece geç saatte geliyorsa kapıyı o şekilde açabilirsin, benim de yapmışlığım var. Bence evlendikten sonra kendini salmak, saç baş dağılmış gezmek, dışarıda kokoş olup kocana gelince eskimiş pijamalarla olmak saçma. Evliliği heyecanlı tutmak için aklına gelenleri yap, bunun dışında internette evliliği canlı tutmak için birçok yazı var. Onlara bir göz gezdir.

Benim eşim sırtımda yelek ayağımda patik olunca beni daha güzel buluyor çünkü onu ne zaman çıplak karşılaşan hasta oluyorum:)) çıplak derken ince kıyafetler yani.sonuçta esimde evde takımla oturmuyo.Ama eşten eşe değişir benim eşimin oyle takıntıları yok elhamdulilah

Kışın Tavşanlı panduflarım tayt ve uzun salaş bir hırka ama çatal görüncek yinede :KK76:yazın mini şort elbise genelde dekolteli şeyler :super: ama en çok önem verdiğim mutfaktan sevdiği yemeklerin kokusunun gelmesi sonuçta erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş :sus:

Gecelikle karşılamak çok saçma geliyo banazaten çocuklar var...
kapıyı açıyorum
Gel bakalım
Yoruldunmu diyorum
Bugün beni düşündünmü
Özledin mi diyorum

Biz de 5 aylık evliyiz hiç üşenmeden her işten gelişinde saçlarımı makyajımı yapıp sexy bişiler giyip masayı hazır ediyorum henüz yılmadım inşallah da yılmam, hoşuma gidiyo onun o şaşkın büyülenmiş suratını görmek ehe:KK49:

Daha üç aylık evliyim ama genel olarak pijama kafamda tülbentle eşimi karşılıyorum. Geçen çeyizimde olan bir geceliği giydim baya beklediğimden fazla etkisi oldu. Öyle olduğunu görünce ben de heveslendim hamileyim son aylarda sıkıntı olabilir ilişki konusunda veya zaten lohusayken 40 gün olmayacak bu yüzden şu dönemi heyecanlı geçirelim istiyorum. Önerebileceğiniz birşeyler var mı? Siz nasıl karşılıyorsunuz eşlerinizi?
Bari düzenli sex hayatını oturtsaydınız önce biraz hevesinizi alsaydınız. kakılmış gibi karşılama tabiki adamı değişik bişeyler al kendine

Tabi her zaman özel kıyafetlerle evde gezmiyorum ama eşime kapıyı açarken " oy benim paşam gelmiş erim gelmiş kocam benim canımmm" diyorum :))))

Normalde tesettürlü bir bayanım ama türlü türlü açık saçık mini elbiselerim var bazen evde perdeleri kapatıp onları giyiyorum :))) nişanlıyken almıştım o elbiseleri :))) kendimi sexi hissetmeyi çok seviyorum. Tabi kocam bu durumdan aşırı memnun :))))

Ben 2 sene vajinismus hastasıydım 7 ay olacak iyileşeli. O yüzden doya doya tadını çıkarıyorum :))))

Back
X