Kızlar selam..biraz iç dökücem şimdiden teşekkürler
Şimdi problem şu ki aslında problem mi bilmiyorum..ben yapı gereği gezmeyi görmeyi keşfetmeyi çok seviyorum.Özellikle doğayı keşfetmekten çok fazla keyif alırım.Ama eşim benim tam tersim yani öyleymiş ben bunu evlendikten sonra fark edebildim.Evlenmeden önce bana bunu hissettirmedi bana uyum sağlıyordu hala öyle ama benim zorumla oluyor gibi.
Özet geçecek olursam , ben büyük şehirden gurbete gelin gittim yaşadığımız yerde pek gezilip görülecek yerler yok. Neyse bende kendime iş buldum çevre edindim bu süreçte eşimi çok darlamadım çıkalım edelim diye.Kendi çok plan yapmaz binde bir kafasına eserse gel çıkalım der.Onun dışında tamamen ev kuşu. Günlerce evde kalsa gıkı çıkmaz ama ben öyle değilim. Bunu ona defalarca anlatmaya çalışıyorum ama ya anlamıyor ya da kendini böyle kabullendirmek istiyor bilmiyorum.
Yıllık izin aldı istanbula ailemin yanına bir haftalık tatile geldik.Şöyle gezicez böyle edicez dedik.Bugün sırf bu konu için çok gerildim daha ikinci günden ayaklarım ağrıdı laflarına başladı. Anlatacak çok şey var ama özetle bu.Tek uyuşamadığımız nokta bu.Bilmiyorum bu durumu yaşayanlar bununla nasıl baş etti? Bana biraz yardım edebilir misiniz
Evet tabi ki ortadan kaldiriyor. Insanin evinin oldugu yer gurbet olur mu? Orda yaşıyorsunuz. Yeriniz yurdunuz orasi artik. Annenizi babaninizi esinizden daha cok seviyor onlarla olmak esinizle olmaktan daha cok mutlu ediyorsa gurbet demeniz normal tabiEvi sahiplenme duygusu gurbeti ortadan mı kaldırıyor. Basite indirgenecek bi durum değil.
Gurbet diyince aklıma hep yurtdisi geliyor. Yurtdisina eşimle geldim ben bile gurbet demiyorum. Ben de yorum sahibine katılıyorum, aile olmuş birisine kendi evi gurbet geliyorsa üzücü, aile içinde mutlu değilmiş gibi geliyor bana da.Evi sahiplenme duygusu gurbeti ortadan mı kaldırıyor. Basite indirgenecek bi durum değil.
Yeni evliyim 3 yıllık . Çözdüm eşimi .. genelde kimseyi kıramaz gönül koyamaz.. mesela benimde sinir olduğum konu bu ama baktım adam değişmeyecek kendisi de söylüyor Hayatım ben gönül koyamam sen içinden geldiği gibi davran der .. Ailesi ile ilgili bir şey demem ama rahatsız olduğum konuları dile getiririm böyle böyle oldu garibime gitti falan filan gibiKaç senelik evlisiniz
valla eşiniz aynı benimki gibi duruyor bir fark göremedim. kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama zaman geçtikçe daha da kötü oluyor. bu tip adamlar iyice kendini salıp totoyu sermeye başlıyorlar. hele ki çocuktan sonra...ben bir çözüm olduğunu sanmıyorum çünkü kimse değişmiyor. değişirmiş gibi yapsa da sonunda gene aynı şey oluyor. bu durumda bu deveyi gütmeli mi yoksa bu diyardan gitmeli mi karar vermek bize düşüyor.Okumuştum bu konuyu.Bu kadar pasif sosyal değil eşim ama ilerde nasıl olur bilmiyorum
Kabul etmekten başka seçeneğiniz var mı ki...Kızlar selam..biraz iç dökücem şimdiden teşekkürler
Şimdi problem şu ki aslında problem mi bilmiyorum..ben yapı gereği gezmeyi görmeyi keşfetmeyi çok seviyorum.Özellikle doğayı keşfetmekten çok fazla keyif alırım.Ama eşim benim tam tersim yani öyleymiş ben bunu evlendikten sonra fark edebildim.Evlenmeden önce bana bunu hissettirmedi bana uyum sağlıyordu hala öyle ama benim zorumla oluyor gibi.
Özet geçecek olursam , ben büyük şehirden gurbete gelin gittim yaşadığımız yerde pek gezilip görülecek yerler yok. Neyse bende kendime iş buldum çevre edindim bu süreçte eşimi çok darlamadım çıkalım edelim diye.Kendi çok plan yapmaz binde bir kafasına eserse gel çıkalım der.Onun dışında tamamen ev kuşu. Günlerce evde kalsa gıkı çıkmaz ama ben öyle değilim. Bunu ona defalarca anlatmaya çalışıyorum ama ya anlamıyor ya da kendini böyle kabullendirmek istiyor bilmiyorum.
Yıllık izin aldı istanbula ailemin yanına bir haftalık tatile geldik.Şöyle gezicez böyle edicez dedik.Bugün sırf bu konu için çok gerildim daha ikinci günden ayaklarım ağrıdı laflarına başladı. Anlatacak çok şey var ama özetle bu.Tek uyuşamadığımız nokta bu.Bilmiyorum bu durumu yaşayanlar bununla nasıl baş etti? Bana biraz yardım edebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?