Eşinizi şehir dışına tek yollar mısınız

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.631
16.055
298
Hanımlar,hepinize iyi geceler..
Eşimin farklı bir şehirde gorme engelli bekar bir abisi var,hiç tanismadim.Bakim evindeydi,bundan birkaç ay önce tek başına bir ev tutmuş orada yaşıyormuş.Esim de geç bile kaldım bakalım napiyo ne ediyi durumu nedir iki günlüğüne dedi iki günlüğüne.Ben şehir dışına çıkacak olduğumda akrabama filan gittiğimde onu da davet ediyorum gelmiyor.Bana gore eşler beraber gitmeli şehir dışına ama anlaşılan bizsiz gidecek ve hafta içi gidecek ben çalışıyorum gidemem,para mi var diyor yazın gideriz diyo beraber
Sizler eşlerinizin sizden ayrı şehir dışına çıkmasına tepki verir miydiniz cidden bunu merak ediyorum... teşekkürler

Duruma gore değişir bu sorunun cevabı burda ben olsam evet yollarım
Bende tek çıktım eşimde çıkar tek çıkar şehir dışına
Iliskilerinin bu kadar kopuk olmasına üzüldüm ben sonucta kardeş elbette yanında olmalı
Evlisiniz bu zamana kadar hiç gormediniz

Gönderirim evet ama abisini görmeye gidiyorsa benimle gitmesini isterim.

Sizin bu olayla ilgili bi konunuz daha vardı. Orda daha ayrıntılı başka şeyler vardı,biz güven vermediğini yazmıştık. Eksik yazmışsınız bu konuda, heralde eşinizi destekleyelim istiyorsunuz.

O zaman istediğiniz cevabı veriyorum yollayın gitsin. Bişe olmaz.

Yularını tutarak kendilerine sadık olacağını zannediyorlar işte.

Adam sen sıktığın için aldatamıyor belki de. Demek ki ilk fırsatta aldatacak. Demek ki böyle bir evlilik sizinki. Bu konuyu açtığına göre.

Gerçekten evcilik oynuyor bunlar evlilik değil

Tabi ki yollarım neden yollamayayım gitmesi gerekirse gider mesela ben öğretmenim 15 tatilde ailemin yanına şehir dışına gidip geldim onun izni yok ben yalnız gittim hiçte sorun olmadı

Yok. Tasmasını sıkı tutarım. Sonra vururum kırbacı, vururum kırbacı şaka bir yana: Eşim doktor. Bazen mesela kanser olan hastaları diger hastanelere transfer ederken başka sehire yanlarında gitmek zorunda olur. Yani mesleği gereği de başka şehirlere gidip gelir. Ailesinin yanına da tek başına gidip gelir. Ben her zaman yanında gidemem. Gitmek de istemem. Evlendik diye her yere gitme zorunlugu doğmuyor. Kendinizi de bu konuda sıkmayin. Ama kardeşi ile tanışmak isterseniz yanında gitmeyi teklif edin.

Gıdeceği nedene bağlı ama sizin durum peşine takılıp gidilecek bır durum değil.güven sorununuz varsa bilemem

Memlekete tek gittiğimde arkadaşlarım kocanı neden evde tek bırakıyorsun tek bırakmak iyi değil diyor.. diyemiyorsun ki yapan adam her türlü yapar siz kendinize ve kocanıza güvenmiyorsunuz diye herkesi etiketlemeyin bari (arkadaşlarım İcin diyorum sizin İcin değil) . İşe gidiyorum der yine aldatır. Nedir bu kocişkom bensiz nefes alamaz afraları, asalak gibi geliyor bana böyle kocam aşağı kocam yukarı kocamsız nefes alamam tripleri bu arada sizde bence bu kadar sorun etmeyin yazık abisine

Tek yollar mısınız diye bir sorunun olması bence çok abes.
Gitmek isterse gider,kimle gitmek isterse gider ,istemezse hiç gitmez.
eşi olmanız bence bu takım şeylere karışmaya hakkınız olduğunu göstermiyor. Sonuçta beyfendi sizinle eş olarak hayatini devam ettirirken bireysel olarakta yürüttüğü bir yaşamı var kendi için olan kısım ve abisini ziyarete istediği zaman istediği şekilde gidebilir diye düşünüyorum size de böyle düşünmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…