Eşinizi şehir dışına tek yollar mısınız

Kardesıne gıdıyormus ne var bunda bende gıdıyorum tek basıma esım tek gıdemezsın dese dınlemem gıderım. Kardesıde bekar galıba ben olsam zaten gıtmem

Sonunda benim gibi düşünen biri çıktı.

Anormallik bende sanırım biraz daha rahat olmayı deneyeceğim.
kim ne derse desin boşver nasılsan öyle olmaya devam et için rahat etsin bu tek başına göndermeme işi illa güvenmemek mi oluyo insanın içi rahat etmiyo başta evlilik bütünlüktür bence tabi rahatsız edecek sınırlara gelmediği sürece

Abisinin yanına gidecekse gitsin
Siz oraya gitmeyeceğimi düşünüyorsunuz

Sehir dısımı, ülke dısına bile gitti, teee ukraynalara Daha onceden sizi aldatmisligi falan yoksa cok sa sıkmayın bence esinizi.

Izin vermek ne demek yahu? Koskoca insanlar neden birşey yapmak için birbirilerinden izin almak zorunda olsunlar ki?
Ne haddime mesela eşime izin vermemek yada onun bana izin vermemesi..
Cocuk mu eşiniz?
Ayrıca evet geç bile kalmış abisini görmek için.. keşke daha önce gitseydi..

Böyle bir durumda evet sorun etmem. Normalde de sorun etmem aldatacak vs olsa gözümüzün önünde de yapar. Eğer sorun ettiğiniz buysa

bi sakınca görmem görüyorsam zaten güvenmiyorumdur işe gitse aklım kalır o zamanda yolları ayırmak gerekir.

Ben olmadan çıkamaz iş için çıkıyor ama sabah gidip akşam dönüyor takip proğramından takip ediyorum zaten eşiminde haberi var tabiki kalmak zorunda kalırsada sabaha kadar görüntülü uyuyoruz

neden

yani ben de giderim eşim de gider

aile ziyaretine de iş için de vs

lakin sabaha kadar görüntülü uyumak nedir, nasıl yapılır

hiç aklıma gece arayıp görüntülü konuşmak gelmiyor ben gittiğimde de eşim gittiğinde de

bir şey yapacak her ortamda yapar

konu sahibi arkadaşım

görme engelli bekar abi evine beni neden götürüyor diye konu açsan anlardım

adamın evini, durumunu bilmeden beni de yanında sürüklüyor vs dersen anlarım da neden yalnız gidiyor diyorsun

bir de biz demişsin çocuk da var galiba

adam sizi neden götürsün bilmediği bir ortama gitsin baksın abisi ile görüşsün

Evlendiniz diye hayatinizdan vazgecmek zorunda misin Allah Allah ne kadar garip. Siz de gidin gezin göbeğiniz bir mi kesildi

iş için her hafta gider ailesi burada o nedenle onları ziyaret için bir yere gitmesine gerek yok ama ben ortalama ayda bir ailemin yanına giderim eşim gelmez kızımla gideriz...

Yeterince cevap aldınız sanirim ama ben de ekleyeyim. Esim de ben de hem şehir dışına hem ülke dışına sık sık cikariz. Sizin durumda engelli kardeşimi her halükarda görmek isteyebilir enndogak hakki. Bunda bile bi işler karistiracagini düşünüyorsanız tek sorun şehir dışına çıkması degil belli ki

Siyam ikizi değiliz. Gitsin gidebilir adam Brezilya karnavalına gitmiyor ya. Adama üzüldüm hem engelli hem de bakım evinde kalmış. Asıl sizim geç kaldın hayatım diyip yollamanız gerek

Eşim Elazığ'a depremzedelerin konteynerlarına elektrik hattı çekmeye gidecek bense ancak bundan gurur duyarım. Siz ise engelli kardeşi için izin alsın mı istiyorsunuz..

Merhaba yanlış anlaşıldı ben konu sahibi değilim.
Görüntülü konuşma sevgililik dönemimizden kaldı aslında güvensizlikten değil bende eşimde ayrı yatıcak olursak hep görüntülü uyuruz güvenle ilgisiz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…