Evet nedense bu sefer önceki inanmadığım i konuyu gündeme getirmedi,öyle bir gerekçe ile gelirse bişey demem sandi anlaşılan.Sizin bu olayla ilgili bi konunuz daha vardı. Orda daha ayrıntılı başka şeyler vardı,biz güven vermediğini yazmıştık. Eksik yazmışsınız bu konuda, heralde eşinizi destekleyelim istiyorsunuz.
O zaman istediğiniz cevabı veriyorum yollayın gitsin. Bişe olmaz.
Hanımlar,hepinize iyi geceler..
Eşimin farklı bir şehirde gorme engelli bekar bir abisi var,hiç tanismadim.Bakim evindeydi,bundan birkaç ay önce tek başına bir ev tutmuş orada yaşıyormuş.Esim de geç bile kaldım bakalım napiyo ne ediyi durumu nedir iki günlüğüne dedi iki günlüğüne.Ben şehir dışına çıkacak olduğumda akrabama filan gittiğimde onu da davet ediyorum gelmiyor.Bana gore eşler beraber gitmeli şehir dışına ama anlaşılan bizsiz gidecek ve hafta içi gidecek ben çalışıyorum gidemem,para mi var diyor yazın gideriz diyo beraber
Sizler eşlerinizin sizden ayrı şehir dışına çıkmasına tepki verir miydiniz cidden bunu merak ediyorum... teşekkürler
Ya şöyle bişey var kendisi aynı zamanda uzlaştırma işi yapiyor ve eşini şehir disina iş için gidiyorum diye kabdirip internetten tanıştığı kadınlarla sevişen ve sonra da evlenmedi diye davalık olan olaylarına şahit oldukça paranoyak oldum resmenGıdeceği nedene bağlı ama sizin durum peşine takılıp gidilecek bır durum değil.güven sorununuz varsa bilemem
Bende cevap olarak yollamıyorum, hatta fanusa koyuyorum diyesim geldiYok. Tasmasını sıkı tutarım. Sonra vururum kırbacı, vururum kırbacışaka bir yana: Eşim doktor. Bazen mesela kanser olan hastaları diger hastanelere transfer ederken başka sehire yanlarında gitmek zorunda olur. Yani mesleği gereği de başka şehirlere gidip gelir. Ailesinin yanına da tek başına gidip gelir. Ben her zaman yanında gidemem. Gitmek de istemem. Evlendik diye her yere gitme zorunlugu doğmuyor. Kendinizi de bu konuda sıkmayin. Ama kardeşi ile tanışmak isterseniz yanında gitmeyi teklif edin.
ben de burdaki konuları okudukça paranoyak oluyorum 5 yıldan sonra eşimin telefonunu karıştırmaya başladım resmenYa şöyle bişey var kendisi aynı zamanda uzlaştırma işi yapiyor ve eşini şehir disina iş için gidiyorum diye kabdirip internetten tanıştığı kadınlarla sevişen ve sonra da evlenmedi diye davalık olan olaylarına şahit oldukça paranoyak oldum resmen
Gorumcenize ben de üzüldüm Allah hayatını kolaylaştırsinEşim tek başına şehir dışına gider.
Ben de giderim.
Bu yaz yakın bir kız arkadaşımla 3 günlüğüne şehir dışında tatil yaptık. Benim arabam da vardı. Müthiş zaman geçirdik. Seneye tekrar yapmayı düşünüyoruz.
Benzer planı eşim yapsa. Kırılmam. yapabilir.
Biz birbirimize destek oluruz. Birbirimizin mutluluğunu gözetiriz. Birbirimize engel olmayız.
Biz birbirimize kolaylaştiririz.
Eşimin ablası hasta. 2 yetişkin kızı var. Eşi ölmüş. Ben ona acıyorum. Eşim en çok ona gitmek istiyor. Ve gidiyor. Bazen 1 saat telefonda konuşuyor.
Ben bundan rahatsızlık duymak şöyle dursun, memnun oluyorum.
Anne babasına ablasına abisine vefa eden insan iyi insandır.
Vefa etmeyen ise karısına hiç etmez. Ondan korkarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?