Eşinizi şehir dışına tek yollar mısınız

Eglenmeye gitmiyor ki. Sehir disina da gider, dunyanin diger ucuna da.
Bence sizde bir guven olayinda bir sorun var

Eşim beni 8 saat mesafeye işim için gönderdi 2 yıllığına. Tabii ki ben de ona mudahale etmem. Çok saçma 6 yasında ki çocuk mu bu?

Ailemi görmek istediğimde tek başıma ülke değiştiriyorum. Eşim is için şehir dışına tek çıkıyor. Rio karnavalina gidiyor da sizi götürmüyor gibi davranmanıza gerek yok ki abisini görecek.

ben gonderirdim
gönderiyorum da hatta hamileyken 1 hafta tatile gitti arkadaşlariyla ben kendimde tek basima cok gittim simdi kizimida alip gidiyorum.
evlendik diye yapışık ikiz gibi yaşamak zorunda değiliz bana göre

Ben olmadan çıkamaz iş için çıkıyor ama sabah gidip akşam dönüyor takip proğramından takip ediyorum zaten eşiminde haberi var tabiki kalmak zorunda kalırsada sabaha kadar görüntülü uyuyoruz

Neden sorun edeyim ki evleniyosun diye göbeğiniz birbirine baglanmiyo ya ikiniz de yetişkin insanlarımız, şehir dışına ya da şehir içine ille beraber gitmek zorunda değilsiniz. Siz de calisiyomussun zaten, eşinizi de bu şekilde bağlamanız doğru değil bencr

Eşimle yıllık izinlerimiz uymazdı
Eşim ailesinin yanına giderdi 2 hafta izinli ise bir haftayı onlarla gecırır diğer hafta evde otururdu
Yaza denk gelirse yazlıklarına gider bir hafta onlarla kalırdı
Bu arada eşim işi dolayısı ile de ayda 2 kere falan şehir dışına cıkar

ben ailesini sevmediğim için pek hoşlanmıyorum bu durumdan ama sesimi cıkartmam.
sadece bu sene bebeğimiz olduğu içinve yaramaz bir bebeğimiz olduğu için gitmesini istemedim yoksa gide r

Zaten yürütmekte zorlanıyorum

Ben olmadan çıkamaz iş için çıkıyor ama sabah gidip akşam dönüyor takip proğramından takip ediyorum zaten eşiminde haberi var tabiki kalmak zorunda kalırsada sabaha kadar görüntülü uyuyoruz
Sonunda benim gibi düşünen biri çıktı.

Anormallik bende sanırım biraz daha rahat olmayı deneyeceğim.

Bir yaşına yeni girmiş kızım ve 20 günlük oğlumla 2 gün evde tek kaldım 2 bebekle dışarı çıkma şansımda yoktu üstelik..eşimi 2 gün yiğenin sünnet düğününe yolladım başka bir şehire. Yani esinde engelli abisini görmeye gitse ne olur

Bazı arkadaşlarımız esim yolunu bulamaz diye mi endişe ettiğimi düşünüyor yoksa ben mi saçmalıyorum ?

Alay eder gibi yazanlar haric teşekkür ediyorum yorumlar için.Bu arada arkadaşın biri benimle polemiğe girmeye çalıştı Allah'tan eşlik etmedim,banlanmis

Son düzenleyen: Moderatör:
belki kardesi engelli suan hangi durumda yada psikolojisi nasil yada evin durumunu bilmediginden sizi goturmek istemiyor olabilir ..anlayisli olun birakin kardes kardes dertlessinler sikinti etmeyin birdahaki sefere birlikte gidersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…