Eşinizi yollar mısınız?

blckndwht

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
892
603
323
Eşim polis ve tayini Van 'a çıktı. Biz şu an batıdayız,küçük bi ev aldık, aylık 2500 civarı kredi ödüyoruz, bende memurum.Birimizin maaşıyla krediyi ödüyoduk, diğerimizin maaşıyla da geçiniyorduk. Eşimin böyle bir ortamda gitmesini istemiyorum, istifa et diyorum, o ise ben gideyim sen kal diyor, kredi borcumuz var diyor:KK61::KK61:Yaa ben artık televizyon bile izlemiyorum, o şehit eşlerini, annelerini görünce nefes alamıyorum, boğuluyorum:KK43:Nasıl yollayayım onu?

tatlim yani su an ortalik o kadar karisik ki. Yani ben olsaydim sanirkm gitmemesi icin herseyi yapardim. ama kader belki de gittiginde korktugunuza degmeyecek guzelnolacak hersey ama zor karar

çok zor durumdasınız, umarım doğru kararı verirsiniz.

Polis olduğu için gidip gitmeme kararı konusunda yorum yapmayacağım.
Ancak ben eşimi yalnız göndermezdim. Ben de yanında giderdim. Memursunuz zaten tayin isteyebilirsiniz siz de, kredi ödemeniz neden etkilensin ki.

• Beğen
Reactions: H M
çok zor bi karar. istifa etse ne yapacak ki iş hazır mı

Canim teror oyle bir lanet ki Vanda da var Istanbul da da var Diyarbakirda da var rabbim ellerine firsat verdirmesin hepsi Allah a emanetler yolda yuruyen siviller bile ölüyor bence esine destek ol kim bilir o neler dusunuyor hergun evden cikarken
Orası öyle ama polis ve askerin ölme riski çok daha yüksek :KK61:bunu bile bile nasıl yollarım

Vanın neresine çıktı birde özel msj attım size allah hepimizin yardımcısı olsun ama van merkez çok karışık değil

Eşim polis ve tayini Van 'a çıktı. Biz şu an batıdayız,küçük bi ev aldık, aylık 2500 civarı kredi ödüyoruz, bende memurum.Birimizin maaşıyla krediyi ödüyoduk, diğerimizin maaşıyla da geçiniyorduk. Eşimin böyle bir ortamda gitmesini istemiyorum, istifa et diyorum, o ise ben gideyim sen kal diyor, kredi borcumuz var diyor:KK61::KK61:Yaa ben artık televizyon bile izlemiyorum, o şehit eşlerini, annelerini görünce nefes alamıyorum, boğuluyorum:KK43:Nasıl yollayayım onu?

En iyisini siz bilirsiniz ama bence gitmemesi için ne gerekiyorsa yapın. Hele de polis, benim eşim doktor zorunluya gidecek birkaç ay sonra eğer o taraf çıkarsa tehlikeli bir yer istifa etmeyi düşünüyor. Gitmese bir kaç sene burada idare etse daha iyi.

Orası öyle ama polis ve askerin ölme riski çok daha yüksek :KK61:bunu bile bile nasıl yollarım
Canım bak, vade diye bir olay var. Hepimiz için biçilmiş son gün. Gönder gönderme diyemem; Allah korusun aklına kötü şeyler getirme. Ama bu işler istatiğe bakmıyor.

Arkadaşımın 40 lı yaşlarda annesi salonda kanepede otururken öldü. Başka bir arkadaşımın 28 yaşında eşi yine evde diğer odada iken vefat etti.

değil tabi ki, önceden kısa bir süre bir muhasebecinin yanında çalışmış, belki gene öyle bir iş yapar..Hiç bişey yapamazsa girsin bir markette çalışsın

ölüm gelecekse her yerde gelir ama kendimizi de bile bile ateşe atamayız ölüm varmış diye.

çocuğunuz varsa istifa etmeli bence eşiniz ama çocuk yoksa bilemiyorum

Canım bak, vade diye bir olay var. Hepimiz için biçilmiş son gün. Gönder gönderme diyemem; Allah korusun aklına kötü şeyler getirme. Ama bu işler istatiğe bakmıyor.

Arkadaşımın 40 lı yaşlarda annesi salonda kanepede otururken öldü. Başka bir arkadaşımın 28 yaşında eşi yine evde diğer odada iken vefat etti.
Eşimde aynen bunları söylüyor, ecel nerde olsa gelip bulacak diyor, Allah'a, kadere herşeye inancım var ama ama işte kabul edemiyorum, git diyemiyorum...

vanın hangi ilçesi ? başkale gürpınar falan sıkıntılı. dğer yerlerinde çok sorun olduğunu sanmıyorum ama ben olsam giderdim eşimi yalnız bırakmazdım

ölüm gelecekse her yerde gelir ama kendimizi de bile bile ateşe atamayız ölüm varmış diye.

çocuğunuz varsa istifa etmeli bence eşiniz ama çocuk yoksa bilemiyorum
Çocuk yok,daha yeni evliyiz:mad:Eşime doyamadım ki, onun kokusu olmadan duramam, benimde tayin isteyebilmem için 4-5 ay geçmesi gerek...Kendimde gitmek istemiyorum, onuda yollamak hiç istemiyorum...

Back
X