eşinizin ailelsiyle aynı şehirde olmakmı yoksa ayrı şehirlerdemi olmak isterdiniz

sfii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
473
1
0
İzmir
kızlar diyelimki sizin aileniz ve eşinizin ailesi aynı şehirdeler ,ama siz ayrı bir şehirdesiniz, eşinizin ailesi var diye gitmek istemiyosunuz kendi aileniz için yinede gidermisiniz

eşimin ailesi öcü deildir heralde giderim nie gitmiim

eşimin ailesi öcü deildir heralde giderim nie gitmiim

profilinize bakmadım ama bekar olduğunuz okadar belliki lütfen bekar bayanlar yorum yapmasın ben evli olan beni anlayan bayanlara sordum birde yorum yaparken lütfen kırıcı olmayalım ben çok samimi bir şekilde sıkıntımı sizinle paylaştım sizde dalga geçerek alay ederek deyilde samimi bir şekilde cvb sevinirim

soruna istinaden cevabım; eşimin ailesi var diye gitmek istemiyor olsamda, ailem olduğu için,onlardan yoksun kalmamak adına giderdim..annem,babam,kardeşlerim..ailem beni daha güçlü kılardı heralde.. umarım aranızdaki pürüzler herneyse halledersiniz canım.. iki arada bi derede kalmışsın belli ki..
biz hepimiz aynı şehirdeyiz, ve iyiki de aynı şehirdeyiz--diyorum.. hepsi elim kolum oluyor inanki destekleriyle..Allahım herkese dirlik düzen versin.. -ki kimsenin ağzının tadı bozulmasın

valla gitmek istemesende mecburen gidiyosun hatta kendi ailenden çok onların evinde kalıyosun ister istemez

Bekarım ama herhalde yorum yapmama müsade edersin?!
Bekar olmamız sizi anlamayacağımız anlamına gelmez.
Kaldı ki, evli olup da giderim evet öcü değiller nihayetinde diyecek olanlar da vardır aramızda.
Neyse, yorumuma geçeyim:
Ben iki tarafa da yakın olmak istemezdim.
Ne kadar mesafeli o kadar iyi...
Kendi anne babasıyla da sürekli yapışık gibi yaşayanları da anlamıyorum...
Annesiyle 100 defa telefonda görüşenleri de anlamayacağım gibi...
Ne anlatırlar nedir bitiremedikleri dava hiç anlamıyorum.
Her gün her gün üstelik.
Kendi ailem olsun onun ailesi olsun hayır cıvık cıvıklığa hayır.
Herkes de bir ananın bir babanın kuzusu herkes de ana babasını çok seviyor ben de dahilim buna.
Ama madem artık ayrı yuva kuruyoruz sorumluluklarımıza göre hareket etmek zorundayız.

evli değilim ama yok beni yemiycekler ya valla benim için farketmez

Evlenince aynı şehirdede olabiliriz ayrı şehirdede farketmez yani.

esımın aılesıyle sadce dugunumde nısanımda gorstum dahada gormedım gtmıorm aynı sehırde olanlerda var kaynanam cok yakın ama gıtmıorm aradıgındada acmıorm artık aramıor sıkıldım laf sokmalarından cnku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…