- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Canım anlatmak istediğim de bu aslında düşünüp oyuncak alıp torunlarını sevdirebilirdi bunu illa maddi beklenti olarak algilamamak lazım.Beklemem ihtiyacim da yok. Ama gecenlerde torun sevmeye geldiler baska sehirden, bir oyuncak bile almamislar ogluma. Cok garipsedim. Her seyden once amac cocugu sevindirmek. Allah da muhtac etmesin
Koca insanlarsınız neden kendinize yetebilmenin tadını çıkarmak yerine şuyum eksik deyip bir şey isteyemiyorum diye üzülüyorsunuz ki.Bu aralar hangi ortama girsem. Kaynanam kışliklarimizda destek olur eşimin ailesi maddi yönden destek çıkar, ama ben bu konu hakkında hiç bir şey diyemiyorum. Eşimin ailesi çok zengin dışarıya karşı bize çok destek cikiyorlar gibi görünüyorlar ama çöplerini sakinirlar. Desteklerinden çok zararları var tam tersi eşimle birlikte çalışıyorlar sürekli eşimden para koparma peşinde. Mesela bende kaç yıllık evliyim kaynanama gidipte benim şunum yok versene diye istememisimdir. Kışliklarinda yardım ederim çok nadir verir. Bende minnet etmiyorum herşeyimi kendim yapıyorum tarhanimi vs annem veriyor genelde. Sizde nasıl durumlar ? Bekledigimdende değil aslında bir anne oğlundan neden böyle şeyleri sakinirki.
Kızları çalışıyorsa belki yapamaz diyedir. Ya da çalışmasa bile kızlarım yorulmasin diyedir. Şimdi sizi düşünüp yorulmasin gelin değil mi yapsın diyor olabilir. Var öyle tipler.Benim de gitmiyor du aslında ama bizden çöplerini sakincak hale gelip kızlarına yağdırmalari. Ne bileyim bukadar olmamali
bulunmazBu aralar hangi ortama girsem. Kaynanam kışliklarimizda destek olur eşimin ailesi maddi yönden destek çıkar, ama ben bu konu hakkında hiç bir şey diyemiyorum. Eşimin ailesi çok zengin dışarıya karşı bize çok destek cikiyorlar gibi görünüyorlar ama çöplerini sakinirlar. Desteklerinden çok zararları var tam tersi eşimle birlikte çalışıyorlar sürekli eşimden para koparma peşinde. Mesela bende kaç yıllık evliyim kaynanama gidipte benim şunum yok versene diye istememisimdir. Kışliklarinda yardım ederim çok nadir verir. Bende minnet etmiyorum herşeyimi kendim yapıyorum tarhanimi vs annem veriyor genelde. Sizde nasıl durumlar ? Bekledigimdende değil aslında bir anne oğlundan neden böyle şeyleri sakinirki.
Vermek zorunda değiller. Minnet etmiyorsanız takılmayın da. Hem minnet etmiyorum deyip hem kafaya takıyorsanız beklenti içindesiniz demektir. Beklenti içindeyseniz açık açık isteyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?