- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Oğluna değer vermiyor ki kızına yapıyor. Oğlunu da evlat yerine koysaydı, kızına yaptığını oğluna da yapardı. Oğlu düşünsün kardeşini üstün tutup onu yok saydıklarını. Klasik erkek ailesi ya çok da takmayın, yapmıyorlar yani.Benim de gitmiyor du aslında ama bizden çöplerini sakincak hale gelip kızlarına yağdırmalari. Ne bileyim bukadar olmamali
Evet her zaman olmasa da çoğu zaman hediye verip elimde pastayla gidiyorum. Lakin onlar millete biz oğlumuza destek çıkıyoruz bı elimiz sürekli onlarda gibi imalarda bulunur ama sürekli para sömürme pesindeler. Hem faydaları olmayıp zararları olmalari zoruma gidiyor acikcasiİnsanlar neden hep karşıdakinden beklentide?
Kışlık hazırlığını zaten yaşlı kadından beklemeniz normal mi?Siz gençsiniz ve muhtaç durumda değilsiniz.E siz yapıp götürüverin kvnize?
Misal siz tarhana götürürsünüz yapıp o da salça yaptığında anımsar getirir.Maddi değil manevi bir destek talebiniz varsa siz önayak olun ki ona da örnek olsun.
Gelirken düşünsün istiyorsunuz ama siz düşünüyormusunuz?Giderken bir pasta yapıp sürpriz götürdünüz , en sevdiği yemeği yapıp senin için yaptım deyip davet ettiniz mi?çarşıda gezerken sana yakışacağını düşündüm diye bir bluz aldınız mı?Samimiyetle olu düşünerek,anlamaya çalışarak sohbet ettiniz mi?
Hep karşıdan almak hiç vermemek istiyoruz genel olarak , biraz da biz beklentisiz verelim.O zaman insanların da size çok daha cömert olduğunu göreceksiniz.Ne zaman eli açık , iyi niyetli insanlar tanısam işleri rast giden insanlar oluyor.
Benim kp çok verici değildir ama kv eli çok açık sadece bize karşı değil herkese karşı eli çok açıktır bizden de bişey sakınmaz ama biz pek bişey istemeyiz sadece konserve menemen reçel vs yapar gelirken getirir farklı şehirlerde yaşıyoruz hiç bir kötülüğünü görmedim sağ olsun beni de düşünür . Zaten okumuş etmiş çok çekmiş şuan emekli kimseye minneti olmayan güçlü karakterli bi kadindirBu aralar hangi ortama girsem. Kaynanam kışliklarimizda destek olur eşimin ailesi maddi yönden destek çıkar, ama ben bu konu hakkında hiç bir şey diyemiyorum. Eşimin ailesi çok zengin dışarıya karşı bize çok destek cikiyorlar gibi görünüyorlar ama çöplerini sakinirlar. Desteklerinden çok zararları var tam tersi eşimle birlikte çalışıyorlar sürekli eşimden para koparma peşinde. Mesela bende kaç yıllık evliyim kaynanama gidipte benim şunum yok versene diye istememisimdir. Kışliklarinda yardım ederim çok nadir verir. Bende minnet etmiyorum herşeyimi kendim yapıyorum tarhanimi vs annem veriyor genelde. Sizde nasıl durumlar ? Bekledigimdende değil aslında bir anne oğlundan neden böyle şeyleri sakinirki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?