- 14 Ekim 2016
- 7.266
- 49.285
- 548
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Allah hayrınızı kabul etsin. Ne mutlu sizeBize yardımları olmaz. Ama biz veririz. Çünkü ihtiyacı olan onlar ;(
Benim annem de yengeme sarma yapıp koli ile yolluyor. O da gerçekten kıymet bilir ama. Allah bize verdiği gelinleri cennetten bulup yolladı galiba. Dayımlardan çok onları seviyoruz :)Benim annem evde ne yaparsa mutlaka gelinimize yollar . Gelinimiz de sağ olsun anneme yaptıklarında genelde yardımcı olur. Hatta ben çalışırken bana da yapıp verirlerdi.
Bence aileler ufak tefek şeyler yapmalı .
Ama yapmıyor diye de hayıflanmamak lazım.
Ciddi anlamda baş belası bir kayınvalideye sahipseniz aman benden uzak olsun da, huzurunu kaçırmasın da faydası kendine kalsın dersiniz inanın. Bu beklenti de olmak bile berbat bir kayınvalide ye sahip olmadiginizin işareti.Bu aralar hangi ortama girsem. Kaynanam kışliklarimizda destek olur eşimin ailesi maddi yönden destek çıkar, ama ben bu konu hakkında hiç bir şey diyemiyorum. Eşimin ailesi çok zengin dışarıya karşı bize çok destek cikiyorlar gibi görünüyorlar ama çöplerini sakinirlar. Desteklerinden çok zararları var tam tersi eşimle birlikte çalışıyorlar sürekli eşimden para koparma peşinde. Mesela bende kaç yıllık evliyim kaynanama gidipte benim şunum yok versene diye istememisimdir. Kışliklarinda yardım ederim çok nadir verir. Bende minnet etmiyorum herşeyimi kendim yapıyorum tarhanimi vs annem veriyor genelde. Sizde nasıl durumlar ? Bekledigimdende değil aslında bir anne oğlundan neden böyle şeyleri sakinirki.
Elinden recel, tursu, salca gibi kislik seyler yapmak geliyorsa vermeli bence. İnsan bunu evladindan sakinir mi yani? Birden fazla cocugu da varsa, evdeki kisi sayisina gore dusunup vermeli.
Onun haricinde ""her zaman""eli bos gelmek de hos degil. Torunu varsa bizimkiler gibi, ""surekli ozledik cok seviyoruz oluyoruz bitiyoruz diyip"", 1 tane bez bile almamasi, bir 50 tl olsun harclik vermemesi de bence dogru degil.
Bize villa alsin diye bir beklentiye giren yok zaten, bunlar olmasi gereken minik suprizler, guzel seyler.
Bu aralar hangi ortama girsem. Kaynanam kışliklarimizda destek olur eşimin ailesi maddi yönden destek çıkar, ama ben bu konu hakkında hiç bir şey diyemiyorum. Eşimin ailesi çok zengin dışarıya karşı bize çok destek cikiyorlar gibi görünüyorlar ama çöplerini sakinirlar. Desteklerinden çok zararları var tam tersi eşimle birlikte çalışıyorlar sürekli eşimden para koparma peşinde. Mesela bende kaç yıllık evliyim kaynanama gidipte benim şunum yok versene diye istememisimdir. Kışliklarinda yardım ederim çok nadir verir. Bende minnet etmiyorum herşeyimi kendim yapıyorum tarhanimi vs annem veriyor genelde. Sizde nasıl durumlar ? Bekledigimdende değil aslında bir anne oğlundan neden böyle şeyleri sakinirki.
Bence maddi destek saçmalık.sonucta evlenmiş barklanmis. Benim kayivalidem de tursumu salcami yagimi konservelerimi yapar sağolsun.Allah razı olsun.maddi destek asla istemem.sadece borç olarak alırım.ne münasebet bize neden baksınlar ki
aynenGölge etmesinler başka ihsan istemiyorum . Bir çay kaşıkları dahi yok evimde çok şükür her şeyi tırmalaya tırmalaya yaptık eşimle
Aynı kafadayım valla bana köstek olmasınlar yeter Allah’a şükür herşeye gücüm var yaparım benGölge etmesinler başka ihsan istemiyorum . Bir çay kaşıkları dahi yok evimde çok şükür her şeyi tırmalaya tırmalaya yaptık eşimle
Bizde de durum aynı bir çöpleri geçmedi bize geçmesinde zaten gerek yok ama kızlarına yağdırırlar, eşim hep boynu büküktür ben adaletsizliğe üzülüyorum sizin gibiBenim de gitmiyor du aslında ama bizden çöplerini sakincak hale gelip kızlarına yağdırmalari. Ne bileyim bukadar olmamali
Benim de gitmiyor du aslında ama bizden çöplerini sakincak hale gelip kızlarına yağdırmalari. Ne bileyim bukadar olmamali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?