- 5 Eylül 2015
- 519
- 127
- 18
- 33
- Konu Sahibi Justholdme_
-
Peki kaynananiz gidince size nasıl davranıyor orada benm gibi hissediyormsnz yada hafta da bir fazla gelio my sizeGenelde haftada bir gidiyoruz
4 yıllık evliyim
Cok sanszlsnz valla ben her hafta yüzlerini görmek zorundaymayrı şehirlerde ve uzak olmanın iyi tarafları sene de iki kere bir kışın bir yazın 20 gün görüşürüz yetiyor çok şükür :) bu arada 9 yıl oldu evleneli
4 yılda tabi dönem dönem değişen durumlar oldu, olabilirPeki kaynananiz gidince size nasıl davranıyor orada benm gibi hissediyormsnz yada hafta da bir fazla gelio my size
Sen de benden sanslisin canim. Ben 7/24 goruyorumCok sanszlsnz valla ben her hafta yüzlerini görmek zorundaym
Bütün baglarinizi koparmayi nasol becerdnzHic gorusmuyoruz cunku konusmuyoruz, kafa rahat.
Allah sabır versn ayni evde mo yaşıyor snz yoksaSen de benden sanslisin canim. Ben 7/24 goruyorum
Ben artk hic görüşmeme kararı almıştım. Eşim cok ısrar etti bemim hatrm için soz veriyorum annem bundan sonra sana yne aybi şeyleri yaparsa o zaman kopar ipleri dediKv ile aram iyidir. Her gun telde 1 saat kadar konusuruz. Gorusme sikligimiz nadir ama. Denk gelemiyoruz. Durup dururken gel-gitimiz yok.
Kp ile gorusmuyorum. Aramiyorum, aramiyor.
Cocuk olsa daha sik görüşürüz sanırım. Yani bilmiyorum aslinda ama oyle geliyor.
Sizin sartlarinizda hic gorusmemek en mantiklisi duruyor. Cocuk olunca ipler sende olacak zaten. Geldiklerinde de mesafeyi duzgun tutarsan uzulmezsin.
Aminn. Evet ayni evdeyiz. Az kaldi kendi evimize cikicaz da cikana kadar sabrediyoruz. Valla haftada 1 gormeye de raziyim yeterki yakayi kurtaralim :)Allah sabır versn ayni evde mo yaşıyor snz yoksa
Ben cok netimdir, esimden vazgecerim beni uzen biriyle gorusmemi isterse ya da eski nisanlisi ile kanka olan ablasi ile kendisi gorusurse. Dedim biter ben de kafa dinlerim ugrasamam, biliyor beni zaten kendiside nefret etmisti firsat bu firsat diye o da baglarini kopardi. Simdi annenle gorus istersen diyorum, sacmalama ne isim olur diyor. Esinle alakali yani. Yoksa benim esim goruselim deseydi ben su an bekardim.Bütün baglarinizi koparmayi nasol becerdnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?