Eşinizin ailesi ile ne sıklıkla görüşüyorsunuz :(

Herkez böyle diyor çocuk olunca değişen ne olr peki kimi ipler semm elnde olur diyor kimi cok sk gelrler diyor cildrcm vlla

Aynı binadayım ama en son 10 gün önce bir hastalık durumundan dolayı 10 dakikalığına gördüm
genelde ayda yılda 1 uğrarım görmüyorum da genelde
anneme de yine 15 günde bir falan gidiyorum
Ayni binada olmamiza rağmen buni nasıl becerebldnz valla nasl neler feda etmezdm onlardan kurtulmak için esmden bile soguttular

Herkez böyle diyor çocuk olunca değişen ne olr peki kimi ipler semm elnde olur diyor kimi cok sk gelrler diyor cildrcm vlla
bende değişen pek bişey olucani düşünmüyorum..
Çünkü kayinpeder ben evimde Rahat ediyorum sizide rahatsız etmek istemiyorum isteyen istediği zaman bize gelsin diyor.sağolsun.diğer kardesinin çocuk var onlarda genelde kV ye giderler haftada bir falan.
ama ne zaman ihtiyacım olsa ikiletmezler gelirler.haklarini yiyemem.
şans işte....cocuklarinin evine zırt pirt giyme istekleri yok.

Ayni binada olmamiza rağmen buni nasıl becerebldnz valla nasl neler feda etmezdm onlardan kurtulmak için esmden bile soguttular

Aynı bina ya da farklı şehir farketmez
Herkesin kişisel sınırları vardır.
Siz kendi sınırlarınızı eşinize, kendi ailenize ve eşinizin ailesine anlatacak, kabul ettireceksiniz.

Böyle bir niyetiniz yoksa isterse başka ülkede yaşasın, yine de sizi bunaltırlar.

Peki kabul etmiyor larsa ettiremiyosanz napardnz

Peki kabul etmiyor larsa ettiremiyosanz napardnz

Önce siz kabul edin ki onlar da etsin

Siz kendiniz "ben bir insanım ve bu hayata insanca yaşamaya geldim" i sindireceksiniz

Sonra ısrarlı ve kararlı olacaksınız. Bir şekilde kabul edecekler.

Siz çanta değilsiniz, eşiniz sizi her gittiğinde çanta gibi taşıyamaz.

Size iyi davranılsa idi, zaten eşinizin yanında olmak, ona destek olmak, onunla bir şeyler paylaşmak için siz kendiniz gitmek isterdiniz. Demek ki iyi davranılmıyor. Gitmek zorunda olmadığınızı EŞİNİZE anlatacaksınız, ailesine değil. Eşiniz kendi ailesine kendisi cevap verecek.

Canım istemiyor, orada kendimi iyi hissetmiyorum derseniz eşiniz size ne der?

bu konularda işin erkekte bittiğine inanıyorum 2 senelik evliyim ilk zamanlar sorun olacak gibiydi eşim önüne geçti
o gün bugündür duruşumuz aynı
ama hiçbir zaman onlar için kötü bir şey söylemedim kavga etmedim
sakince anlatmaya çalıştım

Bir de insanlardan nefret etmeyin
benimkilerin bana maddi zararlarını bilseniz ohooo ama yapacak bir şey yok
nefret etsem de değişen birşey olmayacak

Bu mesafe yi yaratmayı nasil becerdnz of of
Çalışan bi bayanım haliyle bütün ev işlerim hafta sonuna birikiyor gezmeye fırsatım pek olmuyor. İki de çocuk var. Hafta sonlarını daha çok onlara ayırıyorum. Kv demde ben çalışıyorum hafta sonu işlerim oluyor diye pek gelmiyor. Durum böyle olunca da birde bakmisimki 3-4 ay olmuş ben kv yi görmeyeli. Inan toplasan bir yılda kv yi en fazla 5 kere görüyorum dur. Esimde çalışıyor. Oda hafta sonları bana yardımcı olur. Dışarı cikacaksakta evin ihtiyaçları için alışverişe çıkarız eşimle cocuklarla birlikte. Bilmiyorum ki bizimki mi iyi sizinkimi iyi. Aslında hafta da birde olsa Büyüklerde ziyaret edilmeli. Ama işten güçten birşeye firsat kalmıyo

En son olaymzda dedm zaten orda sklyrm ruhum daralıyor geçmiyor vakit dayanamyrm dedm hoc bisi demedi aldı Annesini karsisina konstu ipleri kopartcktm cok ısrar etto hatrm için soz verdi birdaha seni uzmeue cek die ama ben cok sogudum canm yüzünü görmek istemiyorum işkence gibi geliyor

Ya mesele sizi orada üzmeleri ya da üzmemeleri değil ki
Orada size prenses gibi de davranabilirler, önünüzden kuş sütünü eksik etmezler ama siz yine de gitmek istemeyebilirsiniz, bu çok normal.

Eşinize "sen git ben gelmeyeceğim" demekten korkuyorsunuz sanki.

Haftada bir en ideali.
Seviyeli oluyor bizde öle yapıyoruz. Karşı tarafta çalıştığı için çalışan çalışanın halinden anlıyor çok şükür

Aynı şehirde olduğumuzda ayda 1 kere veya 15 günde 1 falan ama biz en başından koyduk mesafeyi eşimde bende
şimdi farklı bir şehirdeyiz 6 aydır görüşmüyoruz senede 1 - 2 kere görüşürüz heralde ama telefonda eşimin halası hariç kimseyle görüşmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…