- 5 Eylül 2015
- 519
- 127
- 18
- 33
- Konu Sahibi Justholdme_
-
Eşinizdemi gitmiyor peki9 yıllık evliyim kv ye 10 dk yürüme mesafesinde oturuyorum. 3ayda bir giderim oda 5 ayda bir gelir bana
Herkez böyle diyor çocuk olunca değişen ne olr peki kimi ipler semm elnde olur diyor kimi cok sk gelrler diyor cildrcm vllazaten sizi daha çok gerende bu mecburiyetin yaratılması...
bazen gitmedigimizde olabiliyor. çok elzem gibi gelmiyor eşime çünkü mutlaka hergün konuşuyor telefonda.iletisimleri çok güçlü.
tabi cocuk olunca durum ne olur bilinmez :)
Ayni binada olmamiza rağmen buni nasıl becerebldnz valla naslAynı binadayım ama en son 10 gün önce bir hastalık durumundan dolayı 10 dakikalığına gördüm
genelde ayda yılda 1 uğrarım görmüyorum da genelde
anneme de yine 15 günde bir falan gidiyorum
bende değişen pek bişey olucani düşünmüyorum..Herkez böyle diyor çocuk olunca değişen ne olr peki kimi ipler semm elnde olur diyor kimi cok sk gelrler diyor cildrcm vlla
Eşim bensiz pek gitmez çok nadir dir bensiz gittiği. Ama annesiyle 2 günde bir telde konuşurEşinizdemi gitmiyor peki
Ayni binada olmamiza rağmen buni nasıl becerebldnz valla naslneler feda etmezdm onlardan kurtulmak için esmden bile soguttular
Bu mesafe yi yaratmayı nasil becerdnz of ofEşim bensiz pek gitmez çok nadir dir bensiz gittiği. Ama annesiyle 2 günde bir telde konuşur
Peki kabul etmiyor larsa ettiremiyosanz napardnzAynı bina ya da farklı şehir farketmez
Herkesin kişisel sınırları vardır.
Siz kendi sınırlarınızı eşinize, kendi ailenize ve eşinizin ailesine anlatacak, kabul ettireceksiniz.
Böyle bir niyetiniz yoksa isterse başka ülkede yaşasın, yine de sizi bunaltırlar.
Peki kabul etmiyor larsa ettiremiyosanz napardnz
Ayni binada olmamiza rağmen buni nasıl becerebldnz valla naslneler feda etmezdm onlardan kurtulmak için esmden bile soguttular
Çalışan bi bayanım haliyle bütün ev işlerim hafta sonuna birikiyor gezmeye fırsatım pek olmuyor. İki de çocuk var. Hafta sonlarını daha çok onlara ayırıyorum. Kv demde ben çalışıyorum hafta sonu işlerim oluyor diye pek gelmiyor. Durum böyle olunca da birde bakmisimki 3-4 ay olmuş ben kv yi görmeyeli. Inan toplasan bir yılda kv yi en fazla 5 kere görüyorum dur. Esimde çalışıyor. Oda hafta sonları bana yardımcı olur. Dışarı cikacaksakta evin ihtiyaçları için alışverişe çıkarız eşimle cocuklarla birlikte. Bilmiyorum ki bizimki mi iyi sizinkimi iyi. Aslında hafta da birde olsa Büyüklerde ziyaret edilmeli. Ama işten güçten birşeye firsat kalmıyoBu mesafe yi yaratmayı nasil becerdnz of of
En son olaymzda dedm zaten orda sklyrm ruhum daralıyor geçmiyor vakit dayanamyrm dedm hoc bisi demedi aldı Annesini karsisina konstu ipleri kopartcktm cok ısrar etto hatrm için soz verdi birdaha seni uzmeue cek die ama ben cok sogudum canm yüzünü görmek istemiyorum işkence gibi geliyorÖnce siz kabul edin ki onlar da etsin
Siz kendiniz "ben bir insanım ve bu hayata insanca yaşamaya geldim" i sindireceksiniz
Sonra ısrarlı ve kararlı olacaksınız. Bir şekilde kabul edecekler.
Siz çanta değilsiniz, eşiniz sizi her gittiğinde çanta gibi taşıyamaz.
Size iyi davranılsa idi, zaten eşinizin yanında olmak, ona destek olmak, onunla bir şeyler paylaşmak için siz kendiniz gitmek isterdiniz. Demek ki iyi davranılmıyor. Gitmek zorunda olmadığınızı EŞİNİZE anlatacaksınız, ailesine değil. Eşiniz kendi ailesine kendisi cevap verecek.
Canım istemiyor, orada kendimi iyi hissetmiyorum derseniz eşiniz size ne der?
Ettirdler je yazikki kaynanam yüzünden bebeğmi kaybediyor dm bu yüzden kendisnden nefret ediyorumBir de insanlardan nefret etmeyin
benimkilerin bana maddi zararlarını bilseniz ohooo ama yapacak bir şey yok
nefret etsem de değişen birşey olmayacak
En son olaymzda dedm zaten orda sklyrm ruhum daralıyor geçmiyor vakit dayanamyrm dedm hoc bisi demedi aldı Annesini karsisina konstu ipleri kopartcktm cok ısrar etto hatrm için soz verdi birdaha seni uzmeue cek die ama ben cok sogudum canm yüzünü görmek istemiyorum işkence gibi geliyor
evet altlı üstlü oturuyoruz ama benim bi şikayetim yok henüz çok şükür maşallah arada kaçaklar oluyor ama idare ediyoruz.Hergün mu aman allahm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?