Eşinizin ailesi ile ne sıklıkla görüşüyorsunuz :(

Valla iki haftada bir kere gidiyoruz. Onlar hic gelmiyor. Ben zaten muhatap olmuyorum selama selam sadece. Esime saygimdan, arada cok kalmasin diye gidiyorum. Dogumdan sonra da ayni mesafeyi korumak icin elimden geleni yapacagim. Uzakligimiz da aracla yarim saat falan. Uzagiz yani bi nevi.

O kadar güzel yazmssnz ki cok haklsnz ama bn son bi sans dha verdm onlara bu sefer de olrsa ipler kopacak zaten bazen diyorm keşke o şansı hic vermeseydm

Arkadasim hamilesin sen.
Kvye gittiginde, onlar geldiginde falan mide bulantin tutsun, agrin tutsun, nazlan dur.
O zaman sorun falan cikaramaz.
Bebek olunca da tamamen ipleri koparma, arada baktirir kafani dinlersin.
Esin yanindaysa sorun yok bence bosa sikiyorsun canini.

Ben ipleri kopatacaktm esm cok ısrar etti benm hatrima dedi dayanamadm benm için annesile konstu tek lafları olmck sana dedi ama su an haftada bikere bile o kadar ağır geliyor ki of Of

eşim annesıne kırgın oldugu ıcın sadece arayıp cagırırlarsa gorusuyoruz
esımı sureklı doldurmaya calısıyormus bende sureklı annen su yemegı sever hadı cagıralım dedıkce dayanamadı annemden uzak durmamızda fayda var senın gıbı dusunmuyor sen uzulursun yuvamıza yansır annem hatasını anlayana kadar sıkıstırma dedı oyuzden karısmıyorum hıc

1 bucuk senelık evlıyım toplamda 7 kere gorustuk...
1 kere yemege aldım 1 kere caya cagırdım
onlarda bızı 1 kere yemege aldı
bıde 4 bayram oldu evlılıgımızden berı

bana kalsa 2 haftada bı pazar gunu sabahtan gece yatana kadar zaman gecırmek ısterdım

onlardan uzakta oturunca 2 hafta da bir felan belki daha da fazla oluyordu bu zaman
şimdi her gün

Ben ipleri kopatacaktm esm cok ısrar etti benm hatrima dedi dayanamadm benm için annesile konstu tek lafları olmck sana dedi ama su an haftada bikere bile o kadar ağır geliyor ki of Of

Esin en azindan konusmus, tavir yapmis yani farkindadir ailesi de. Esinin hatirina katlan ya da ben iki haftada bir sana katilayim, sen onun disinda istedigin kadar git de.. Bilemedim yani. :/

Ohh valla en iyisi sozin yerinizde olmak için neler feda etmezdm ki
Çok şey feda ettim 3,5 yıl uğraştım. En sonunda hem eşim hem onun akrabaları hem benım akrabalarım kv le geçim olmayağını anladı ve benı kendı halime bıraktılar . Tabı saolsun eşim herzaman yanımdaydı.

Çocuk olunca daha sık gidilir gelinir konu sahibi
Hele ilk doğum zamanı

Bu hafta aile görüşmelerinin dibine vurduk ya sorma :) kendi ailemle ve eşimin ailesiyle 7 günün 5 inde görüştüm sabah bi ger akşam bi yer :) ama ben çok zevk alıyorum iki aileden de

6 yıllık evliyim her gün görüşüyoruz malesef
en az görüştüğümüz gün sayısı haftada 5 gün
ama muhtemelen bundan sonra görüşmeyeceğim

7 yıllık evliyim ve aynı sokaktayız. Bazen 3-4 gün üst üste görüşürüz bazen bir hafta görmeyiz. Görüşmediğimiz nadir olur. Kayınvalidem daraltmaz gelin gidin diye. Arada problem yoksa sınır koyma taraftarı değilim.

haftada 1 sefer yemeğe gidiyoruz..kendi ailemede gidiyoruz..ama özel durum olur o hafta benim aileme 3 sefer gideriz kayınvalidemlere hiç gitmeyiz veya tam tersi olur..bunları dert etme..önemli olan aradaki mesafeyi ve saygıyı korumak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…