- 18 Mart 2013
- 580
- 415
- 333
- Konu Sahibi Justholdme_
-
O kadar güzel yazmssnz ki cok haklsnz ama bn son bi sans dha verdm onlara bu sefer de olrsa ipler kopacak zaten bazen diyorm keşke o şansı hic vermeseydmTürkiye'de ne yazık ki bireyler kendileri de dahil olmak üzere çevresindekiler SINIR bilmiyorlar.
Sınırını çizeceksin, eşine diyeceksin ki "annene gittiğimizde sıkılıyorum, o yüzden bu hafta ben gelmeyeceğim"
Bu kadar normalde.
Ama burası Türkiye ve dediğim gibi insanlar karşısındakinin sınırlarına saygı göstermiyorlar, buna eşler de dahil.
Yapmak istemediğiniz şeyi yapmayın, konu sahibi.
İnatlaşmadan, sertleşmeden...
Bugün evde kalıp kitap okumak istiyorum deyin eşinize mesela. Sen yalnız git istersen deyin.
Kendinize saygı duyun, kendinizi birey olarak görün, eşinizin çantası değilsiniz.
Ben artk hic görüşmeme kararı almıştım. Eşim cok ısrar etti bemim hatrm için soz veriyorum annem bundan sonra sana yne aybi şeyleri yaparsa o zaman kopar ipleri dedi
Annesini karsisina aldi konuştu ama ben blyrm ki yne yapacaklar esimin hatrina tamam dedm gtmeye devam ediyoruz inanin hic istemiyorum işkence gibi
En baş aynı evi kabul etmeseydinizAminn. Evet ayni evdeyiz. Az kaldi kendi evimize cikicaz da cikana kadar sabrediyoruz. Valla haftada 1 gormeye de raziyim yeterki yakayi kurtaralim :)
Ben ipleri kopatacaktm esm cok ısrar etti benm hatrima dedi dayanamadm benm için annesile konstu tek lafları olmck sana dedi ama su an haftada bikere bile o kadar ağır geliyor ki of OfValla iki haftada bir kere gidiyoruz. Onlar hic gelmiyor. Ben zaten muhatap olmuyorum selama selam sadece. Esime saygimdan, arada cok kalmasin diye gidiyorum. Dogumdan sonra da ayni mesafeyi korumak icin elimden geleni yapacagim. Uzakligimiz da aracla yarim saat falan. Uzagiz yani bi nevi.
Ohh valla en iyisi sozin yerinizde olmak için neler feda etmezdm kiHiç görüşmüyorum
Ben ipleri kopatacaktm esm cok ısrar etti benm hatrima dedi dayanamadm benm için annesile konstu tek lafları olmck sana dedi ama su an haftada bikere bile o kadar ağır geliyor ki of Of
Hergün mu aman allahmonlardan uzakta oturunca 2 hafta da bir felan belki daha da fazla oluyordu bu zaman
şimdi her gün
Çok şey feda ettim 3,5 yıl uğraştım. En sonunda hem eşim hem onun akrabaları hem benım akrabalarım kv le geçim olmayağını anladı ve benı kendı halime bıraktılar . Tabı saolsun eşim herzaman yanımdaydı.Ohh valla en iyisi sozin yerinizde olmak için neler feda etmezdm ki
Bende bundan cok korkyrm ama bunun olmamasi için elmden gelen herseyi yapacamÇocuk olunca daha sık gidilir gelinir konu sahibi
Hele ilk doğum zamanı
Neden hergün gorusuyordnz ben kafayı felan yerdm herhalde o kaynanayla6 yıllık evliyim her gün görüşüyoruz malesef
en az görüştüğümüz gün sayısı haftada 5 gün
ama muhtemelen bundan sonra görüşmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?