- 13 Nisan 2007
- 33.833
- 103.233
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Justholdme_
-
Peki çocuk olunca cok sey değişiyor mu ipler sizin elnize geçiyor mu yoksa daha mi kötü olmaya başlıyor ben korkyrm çocuk olunca hergün gelecekler gidecekler die artkÇok şey feda ettim 3,5 yıl uğraştım. En sonunda hem eşim hem onun akrabaları hem benım akrabalarım kv le geçim olmayağını anladı ve benı kendı halime bıraktılar . Tabı saolsun eşim herzaman yanımdaydı.
Ama torunumuzu özledik derlerBende bundan cok korkyrm ama bunun olmamasi için elmden gelen herseyi yapacam
Ilk evlendigimizde ayri evdeydik zaten. Sonradan beraber oturmaya basladik. Ilk baslarda iyiydi sonradan bozuldu.En baş aynı evi kabul etmeseydiniz
Çocuk olunca bunlar iyice beni bunaltip zirt pirt gelirler mi bundan da cok korkyrm kafayı yerm herhalde artkEsin en azindan konusmus, tavir yapmis yani farkindadir ailesi de. Esinin hatirina katlan ya da ben iki haftada bir sana katilayim, sen onun disinda istedigin kadar git de.. Bilemedim yani. :/
Allah sabır versn valla zor öyle zor ki hemde hamile olmasam bende hap kullanedm herhalde o asamaya kadar gelmstm çünkükızımı kreşten kv alıyor
kızımı almaya gidince en az 1 saat zaten mecburen görüşürüyoruz
kaldı ki bu 1 saat bazen yatıncaya kadar uzuyor
ben de kafayı yedim zaten
antidepresanlarla ayakta duruyorum
Benden yüz bulamassa demez smdide öyle cok gelmiyor lar aman valla hepsi bi ayrı dert yaAma torunumuzu özledik derler
Rahatsızlıklarınız ne bilmiyorum eşin iki tarafı da dinleyip çözse fena olmazBenden yüz bulamassa demez smdide öyle cok gelmiyor lar aman valla hepsi bi ayrı dert ya
Allah zor durumda bırakmasın ama ben ev ev üstüne fikrine çok karşıyımIlk evlendigimizde ayri evdeydik zaten. Sonradan beraber oturmaya basladik. Ilk baslarda iyiydi sonradan bozuldu.
Bende sizin denedgnz yoldan gtmeye caslcm artk mesela bugün gtcz diğer haftayı atlaym yada cumaya sarktym aman ne blym bide çocuk olunca dha cok gelr diolar kafayı yiyorm düşün dkceOrtalama ayda 3-4 kere ama bu süreyi uzatmaya çalışıyorum.
Bir hafta pazartesi akşamı gittiysek, öbür hafta perşembe, sonraki haftayı atlayıp yine pazartesi gibi 10 günlük bir düzen kurma çabasındayım.
Akraba, misafir evime gelmediği sürece hiçbir şekilde daha kendi ailem dahil eşimin ailesini de çağırmadım.
Biz onlara gidiyoruz, yeter.
Onlar niye gelecekler?
1.5 yıllık evliyim.
Bide benom kızdıgm nokta ne olrsa olsn olum kalım olsada o hafta gidilecek illa esim bu kafadan gidiyorhaftada bir gidiyoruz..
bazen 1 saat bazen 3 saat oluyo.
ama benim kV den yana sıkıntım yok.
çok şükür.
zaten is güç. 2 gunde bir gitmek gibi bişey söz konusu olamaz.
sağolsunlar onlarda gelin gelin diye tutturmuyolar...
ama ilk evlendigimizde babaannesi hergün hergün oğlum evladım sen gittin ev çok boş diyip duruyodu...eşim de o konuyu halletti...
Ben zaten ailelerin, çocuklarının evine gitmesine bir anlam veremiyorum.Bende sizin denedgnz yoldan gtmeye caslcm artk mesela bugün gtcz diğer haftayı atlaym yada cumaya sarktym aman ne blym bide çocuk olunca dha cok gelr diolar kafayı yiyorm düşün dkce
Bide benom kızdıgm nokta ne olrsa olsn olum kalım olsada o hafta gidilecek illa esim bu kafadan gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?