Esinizin ailesindeki yeriniz

Yok bizde o kadar değil.
Elbette kocacımı daha çok severim ve sadece onunla yaşamak isterim.
Kavgalarımızı zaten hiç kimseye yansıtmayız.
Ne güzel maşallah size keşke biz de başarabilsek başkalarının yanında tartışmamayı. Eşimin annesi genç yaşta dul kalmış. sık gelir bize bizde kalır uzun süreler. Sağ kolum olur evde. Biraz da bu yüzden kaçınılmaz oluyor yanında tartışmak. O anlarda ona rezil olduk diye daha çok stres olurum ve kavganın boyutu büyür. Eşim de ben de çok agresif insanlarız maalesef ama çok da severek evlendik. Ne böyle senle ne de sensiz şeklinde gidiyor ilişkimiz sevgililiğimizden beri

Kv ve onun tayfası bi istememezliktir baştan beri beni. Hoşlaşmıyoruz kendileriyle. Ama eşimin anneannesi, babaannesi ve baba tarafı akrabalarını çok severim, onlar da beni. Keşke daha çok görebilsem

Aile derken sadece kv var beraberiz kb biz evlenmeden vefat etti üvey kardesleri var anneden olanlardan buyuk kızla birbirinden hic haz etmeyiz aramizda 13 yas var küçük kızıyla 10 yas var mesafeleyiz yuz yüze iyi sadece ama kb cocuklari gelini damadi hepsi çok severler kaynanamin akrabalarda ole hepside dilinden dusurmezler ben geldim geleli biri olur biri doğar biri gelecek olur bi hasta olur misafir gelecek olur vs hep ben aranirim ve bozulurlarda amaa gel gör ki kv sozde beni oglundan kızlarından ustun tutar sever ama zerre alakası yok oğlu ve misafir varken kızım kızım der sadece kendini iyi göstermek için oda ben onun için g.tmu yirttm resmen hastaneye goturmekten bktm her işine ben koştum amma velakin g.t altına giden ben oldum

Bazen konu açmak için bi cesaret geliyo geri vazgeçiyorum evdeki yaşantımı anlatsam bosan der çoğu bende ona cesaret edemedigim için konu açamıyorum ama biktim yildim tukendim kv yüzünden 3 sene 30 sene gecirmis kadar uzun geliyo ve kendi bacilarinada soyledim hakkimin zerresini helal etmiyorum zehir etti bana hayati kendinede zehir olsun

Evet çok severler beni. Oğullarından üstün tutarlar ve hep dile getirirler. Hatta kayınpederim açıkca söyler Allah şahit gelinlerimin sevgisi kalbimde oğullarımdan üstün der hep. Sevgilerini saygılarını hiç esirgemezler. Tabi bende onları çok seviyorum gerçekten. Bu sadece benim için değil diğer gelinleri içinde geçerlidir.

Sevgili eşim magicat evişi yapmıyor diye latife yaptığında rahmetli kv min bir evin bir kızını aldın otur kendin temizle demişliği vardır. Çok severdik birbirimizi.

Kp de çok sever. Şimdi onlardayız bütün aile. Bana masaya tabak bile koydurmadılar sağolsunlar. Kızımla da bütün gün ilgilendiler.

Geçende çok kızdım eşime boşanma muhabbeti oldu. Herkes benim lehime şahitlik yapacağını söyledi. Bir de boşanırsak onla görüşmeyip benimle görüşeceklerini. Ailenin huysuzunu aldım lokum kıvamına getirdim diye yere göğe koyamıyorlar

kayınvalidem çok sevgisini gösteremez kimseye ama çok çok düşüncelidir yaşı büyük olmasına rağmen.kayınpederim yok malesef.görümcemde çok zor biridir kimseyi sevmez desem yeri ama bana ölür.belki kardeşinden çok beni seviyodur,benden çok beni düşünür.eltilerimden biri de aynı şekilde çok düşünceli ve iyi niyetlidir.her türlü yardıma koşar ihtiyacım olursa.diğer eltimde arkamdan konuşuyosa bilemem ama yüzüme karşı en ufak bi kötü sözünü saygısızlığını görmedim.ailenin erkekleriyle pek haşır neşirliğim yoktur.

Sağolsunlar gelin olarak hiç görmediler ben aramasam annesi de ablası da sürekli arar sorar beni ben onları çok seviyorum onlar da beni Allah bin kere razı olsun hepsinden eşimde ailesi de muhteşem insanlar

maasaallahhhh

Sağolsunlar gelin olarak hiç görmediler ben aramasam annesi de ablası da sürekli arar sorar beni ben onları çok seviyorum onlar da beni Allah bin kere razı olsun hepsinden eşimde ailesi de muhteşem insanlar
demek butun iyileri siz kaptiniz birini bari bize birakaydiniz yaa

Evlenene kadar iyiydik, cekirdek aile severdi beni. Evlendikten sonra gorumce ve ailesi gercek yuzunu gosterince gozumden dustuler, mecburiyet harici gorusmeyiz. Hatta beni sevmedikleri icin esimi bile aramazlar. Kv ve kp idare eder, onlar beni sevdiklerini dile getirirler hep ama ben herkesten sogudum, artik mesafeliyim. Keske onlar da oyle olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…