- 20 Temmuz 2014
- 719
- 773
- 103
- 35
Ne güzel maşallah size keşke biz de başarabilsek başkalarının yanında tartışmamayı. Eşimin annesi genç yaşta dul kalmış. sık gelir bize bizde kalır uzun süreler. Sağ kolum olur evde. Biraz da bu yüzden kaçınılmaz oluyor yanında tartışmak. O anlarda ona rezil olduk diye daha çok stres olurum ve kavganın boyutu büyür. Eşim de ben de çok agresif insanlarız maalesef ama çok da severek evlendik. Ne böyle senle ne de sensiz şeklinde gidiyor ilişkimiz sevgililiğimizden beriYok bizde o kadar değil.
Elbette kocacımı daha çok severim ve sadece onunla yaşamak isterim.
Kavgalarımızı zaten hiç kimseye yansıtmayız.
bas taci ne demek yavv boyle bir beklenti filan nasil bir psikolojiMrb arkadas, esinizin ailesindeki yerinizi ogrenmek istiyorum. Sizi bas tacimi ediyorlar yoksa umurlarinda degilmisiniz ? Ne kadar onem gosteriyorlar size ?
ha ha aynenKarsilikli hiciz
maasaallahhhhkayınvalidem çok sevgisini gösteremez kimseye ama çok çok düşüncelidir yaşı büyük olmasına rağmen.kayınpederim yok malesef.görümcemde çok zor biridir kimseyi sevmez desem yeri ama bana ölür.belki kardeşinden çok beni seviyodur,benden çok beni düşünür.eltilerimden biri de aynı şekilde çok düşünceli ve iyi niyetlidir.her türlü yardıma koşar ihtiyacım olursa.diğer eltimde arkamdan konuşuyosa bilemem ama yüzüme karşı en ufak bi kötü sözünü saygısızlığını görmedim.ailenin erkekleriyle pek haşır neşirliğim yoktur.
demek butun iyileri siz kaptiniz birini bari bize birakaydiniz yaaSağolsunlar gelin olarak hiç görmediler ben aramasam annesi de ablası da sürekli arar sorar beni ben onları çok seviyorum onlar da beni Allah bin kere razı olsun hepsinden eşimde ailesi de muhteşem insanlar
İyisini Allah nasip edene kadar çok büyük sınavlardan geçtim rabbim sonra güldürdü yüzümü şükür olsun kidemek butun iyileri siz kaptiniz birini bari bize birakaydiniz yaa
dogrudur canim allah bozmadinİyisini Allah nasip edene kadar çok büyük sınavlardan geçtim rabbim sonra güldürdü yüzümü şükür olsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?