Amin rabbim kimseyi ne evliliğiyle ne de evladıyla sınamasındogrudur canim allah bozmadin
+1 (çok şükür )Karsilikli hiciz
41 kere masallahh!! Cok buyuk sans, karsilikli kiymet bilin hep ins.Evet çok severler beni. Oğullarından üstün tutarlar ve hep dile getirirler. Hatta kayınpederim açıkca söyler Allah şahit gelinlerimin sevgisi kalbimde oğullarımdan üstün der hep. Sevgilerini saygılarını hiç esirgemezler. Tabi bende onları çok seviyorum gerçekten. Bu sadece benim için değil diğer gelinleri içinde geçerlidir.
Dis kapinin dis mandaliyim herhalde ..Mrb arkadas, esinizin ailesindeki yerinizi ogrenmek istiyorum. Sizi bas tacimi ediyorlar yoksa umurlarinda degilmisiniz ? Ne kadar onem gosteriyorlar size ?
Gercekten cok sanslisin..Cok severler sagolsunlar.. Bende onları ıyı kı varlar Allah basımıZdan eksık etmesın .. Kayınvaldem arkadsım gıbı zaten arkamdakı dağdır o gıderse nAparım bılmıyorum Hep dua edıyorum bırsey olmasın dıye , cunku oda cok cekmıs kv kp annesıne bakmıs ezılmıs hasta yınede gıc verıo kendıne ondan ıyı olsunlar, kendıne almaz bana alır.
AynenGercekten cok sanslisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?