Esinizin ailesindeki yeriniz

hiç gelin gibi hissetmedim kendimi. hiç bi zaman temizlikti, yemekti beklenmezler. orda yaptığım tek şey salata ve bulaşık yıkamak, bazen onu bile yapmam. severiz birbirimizi çok şükür.

Eşimin ailesi ben ve çocuğumuz

Anne baba kardeşlerini soruyorsanız da bir yerim yok X in eşiyim benim olduğum yerden bakılınca da X in annesi babası

Küs vs değiliz ama bağımsız bağlantısız yaşıyoruz en son Mart'ta görüşmüştük Ramazan bayramında yoklardı yarın gideriz belki

Ya ben ne sanssizmisim..birak bastaci edilmeyi insanca muamele göremedim en cok ta bu zoruma gidiyor...bi kiskanclik bi cekememezlik bi ezme istegiyle kv hayattan soguttu beni..Bende artik konusmaz gülmez sert bir geline dönüştüm sayesinde.onun gozunde gelin yerine konmadigim.icin ben de onu kv olarak saymiyor ve saygi da gostermiyorum artik.

Anlamadığım bir şekilde ailesindeki ve sülaledeki herkes beni cok seviyor. Ama benim onlar için yaptıgım özel birşey yok. Sadece kendim gibiyim.

Çok doğal, çok canayakın olduğumu söylemişler. Kayınvalidem, kayınpederim hepsi üzerime titrer, ben de onları cok severim.

41 kere masallahh!! Cok buyuk sans, karsilikli kiymet bilin hep ins.

İlk yıllarda çok severleri. Küçük yaşta evlendim çok ezdirdim kendimi. Tabi yıllar geçip ben yeter diyince kötü gelin oldum. Üstüne eşim annesi babası ve benim gözlerimizin önünde vefat ettiği halde sen öldürdün oğlumuzu dediler! Şimdilerde karşıma türlü çeşit insan kısmet görücü ne derseniz artık çıkıyor ve inanın midem bulanıyor. İnsanlardan sogutular. Kinci buz gibi hayalleri yıkılmış yuvası dağılmış donuk birisi kaldı geriye.. hasılı en iyi kaynana ölü kaynana.

Cok severler sagolsunlar.. Bende onları ıyı kı varlar Allah basımıZdan eksık etmesın .. Kayınvaldem arkadsım gıbı zaten arkamdakı dağdır o gıderse nAparım bılmıyorum Hep dua edıyorum bırsey olmasın dıye , cunku oda cok cekmıs kv kp annesıne bakmıs ezılmıs hasta yınede gıc verıo kendıne ondan ıyı olsunlar, kendıne almaz bana alır.

Gercekten cok sanslisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…