Saka mi ya. Masallah tabi ki. De.. Ben bunlari okudukca neyse yaa onemli olan es deyip teselli ediyorum kendimiCok severler sagolsunlar.. Bende onları ıyı kı varlar Allah basımıZdan eksık etmesın .. Kayınvaldem arkadsım gıbı zaten arkamdakı dağdır o gıderse nAparım bılmıyorum Hep dua edıyorum bırsey olmasın dıye , cunku oda cok cekmıs kv kp annesıne bakmıs ezılmıs hasta yınede gıc verıo kendıne ondan ıyı olsunlar, kendıne almaz bana alır.
Bencede cok sanslıyım esımın aılesı ıyıdır , tabıkı arada anlasamadgımız oluyor ben fıkrımı deeırım tamam der anlaşırız yanı mutlaka, logusayken mesela cok kırdım ama annemıde herkesı de o alttan aldı, tabı kı bende sonra ozur dıledım, annem uzakta o oldı annem , esımın bazı sorumsuzluklarına da bırlıkte guc verıoz bırbırımıze o olmasa asla yanı, cekmıs bılıyor valla .Gercekten cok sanslisin..
Esde onmlı tabıkı ama kayınvLıdem cekmıs zaten bılıyor bılgılı kadın , bn elindeyım 4senedr bnı buyuttu ogretti ..masallah tabı ,Allah herkese nasıp etsın amınSaka mi ya. Masallah tabi ki. De.. Ben bunlari okudukca neyse yaa onemli olan es deyip teselli ediyorum kendimi
Bizim kaynanada cekmis cekmez olaydi simdide bana cektiriyor..okurken bile cok imrendim Allah aranizi bozmasin.senin bu anlatiklarinin bir tanesini yasamadim ben hic birsey istedigim gibi olmadi kaynana demek benim icin en buyuk dusman demekti....Bencede cok sanslıyım esımın aılesı ıyıdır , tabıkı arada anlasamadgımız oluyor ben fıkrımı deeırım tamam der anlaşırız yanı mutlaka, logusayken mesela cok kırdım ama annemıde herkesı de o alttan aldı, tabı kı bende sonra ozur dıledım, annem uzakta o oldı annem , esımın bazı sorumsuzluklarına da bırlıkte guc verıoz bırbırımıze o olmasa asla yanı, cekmıs bılıyor valla .
Valla cnm bnmki de cekmis ama biz neler cektik gelinde ceksin zihniyetinde.Esde onmlı tabıkı ama kayınvLıdem cekmıs zaten bılıyor bılgılı kadın , bn elindeyım 4senedr bnı buyuttu ogretti ..masallah tabı ,Allah herkese nasıp etsın amın
Evlendigimde ne yemek ne de baska bisey bilmiyordum bende kucuktum evlendigimde herseyi bi basima ogrendim kendi kendimin kaynanasi oldum .. sukurlee olsun ki simdi de elime kimse su dokemez oldu ..Esde onmlı tabıkı ama kayınvLıdem cekmıs zaten bılıyor bılgılı kadın , bn elindeyım 4senedr bnı buyuttu ogretti ..masallah tabı ,Allah herkese nasıp etsın amın
Valla kayınvalıdem IYI bır insan ole dıyeyım, herkese yanı komsularına herkes sevıyor onu cunku yardımsewer bırı , ben hamıle ıken camlarımı sıldı ewı temızledı son gçhafta yapma dedım gene yaptı dedı kı Ben elaleme yapıyorum edıyorum suan ıse ewladıma yapıyorum sende ewladımaın karnındakıde benım dedı , sustum daha ne dıyım , hakıkaten herkese yapıyor , tertemiz bir su gibi temiz net dusunur, birsey olunca gende duio boswer kotulukten kim ne bulmus ki dusunme der , Anem sinirlidr bu anlayisli acaip yapisi ole, hatta bende sinirliyim kizar bana iste hep onu dinliomda biraz duruldumBizim kaynanada cekmis cekmez olaydi simdide bana cektiriyor..okurken bile cok imrendim Allah aranizi bozmasin.senin bu anlatiklarinin bir tanesini yasamadim ben hic birsey istedigim gibi olmadi kaynana demek benim icin en buyuk dusman demekti....
Daha iyi olmus bence msallag snaada , daha guclu oluyor bu tarz kisiler vallaEvlendigimde ne yemek ne de baska bisey bilmiyordum bende kucuktum evlendigimde herseyi bi basima ogrendim kendi kendimin kaynanasi oldum .. sukurlee olsun ki simdi de elime kimse su dokemez oldu ..
Ne guzel ya bir omur boyle devam eder insaallah ..Valla kayınvalıdem IYI bır insan ole dıyeyım, herkese yanı komsularına herkes sevıyor onu cunku yardımsewer bırı , ben hamıle ıken camlarımı sıldı ewı temızledı son gçhafta yapma dedım gene yaptı dedı kı Ben elaleme yapıyorum edıyorum suan ıse ewladıma yapıyorum sende ewladımaın karnındakıde benım dedı , sustum daha ne dıyım , hakıkaten herkese yapıyor , tertemiz bir su gibi temiz net dusunur, birsey olunca gende duio boswer kotulukten kim ne bulmus ki dusunme der , Anem sinirlidr bu anlayisli acaip yapisi ole, hatta bende sinirliyim kizar bana iste hep onu dinliomda biraz duruldum
Yazik gercekten Kotu insan hep kotudr diyorumValla cnm bnmki de cekmis ama biz neler cektik gelinde ceksin zihniyetinde.
Valla canim hem calisiyordum hem okuyordum suan 3.universiteme basliycam herseyi azimle yaptim mecburdum guclu olmaya destek olanim yoktu..Daha iyi olmus bence msallag snaada , daha guclu oluyor bu tarz kisiler valla
Amin Allah bilir insallah 4senedr boleyiz ilerde nolur ne biter bilmioyirum cok sukur Basimda olsunda tatli kavgalarimiz olsun o kadr yeterki cni sagolsunNe guzel ya bir omur boyle devam eder insaallah ..
Canim benimkiler beni onemser saolsun el ustunde tutarlar hepside cok sever beniMrb arkadas, esinizin ailesindeki yerinizi ogrenmek istiyorum. Sizi bas tacimi ediyorlar yoksa umurlarinda degilmisiniz ? Ne kadar onem gosteriyorlar size ?
Helal olsun masallah kayinvalidem banada diyor git calis oku ben bakarim diye hep torunuma ama blki eski konularima bakarsan kizimValla canim hem calisiyordum hem okuyordum suan 3.universiteme basliycam herseyi azimle yaptim mecburdum guclu olmaya destek olanim yoktu..
Ins..ben hic gormedim oyle sevgide dusuncede omur boyuda oyle goremeyecegim gibi..Amin Allah bilir insallah 4senedr boleyiz ilerde nolur ne biter bilmioyirum cok sukur Basimda olsunda tatli kavgalarimiz olsun o kadr yeterki cni sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?