Esinizin ailesindeki yeriniz

baştaci degilsem de severler ama hürmet yok sanirim.. yanimda bütün sulale gegirir,küfürlü konusurlar, gereksiz laflar söylerler..
sabah bayram kahvaltisini biz gelene kadar yapmislar oglum gelinim gelecek dememisler..
benim ailemde ise durum o kadar farkli ki babam neredeyse kravatla karsilar gelinini. annem en özenli sofrayi kurar, nezaket kurallari asla aşılmaz.. bu konularda cok doluyum

eşimin ailesindeki yerim,mutfak -tı.yıllar öncesinde kaldı tabiki.cidden ,onlarla geçirdiğim zamana ait,aklımda tek kalan,mutfakta,pişir,taşır,yıka yaptığım günlerdi.
şimdi ben kayınvalideyim.gelinimin bizim evde ki yeri,başımızın üstü.gelinim,kızım,en önemliside oğlumun sevdiği kadın.haliyle,bana da,onu kucaklamak düşer.

Mrb arkadas, esinizin ailesindeki yerinizi ogrenmek istiyorum. Sizi bas tacimi ediyorlar yoksa umurlarinda degilmisiniz ? Ne kadar onem gosteriyorlar size ?
çok sık görüşmüyorum açıkcası onların gözünde baş tacı olmak istemem çünkü onları umursamayan benim.

Ben de kimseye bir şey yapmamıştım. Ama insanlar idmanlı gelin alıyorlar zaten. Yeni nişanlıyken ziyarete gitmiştim nişanlım askerdeydi. Sizin geleceğinizi bilsem camları ben silmezdim dedi. Ya da aynı vakitlerde bayramda eve bir sürü adam doluştu. Beni arkamdan bir itti önlerine mertini öp diye. Ben 10 günlük evliyken bana kışlık hazırlık yap dedi. Hep kullanma derdindeler.Ve bunun gibi bir çok şey. Yazsam kaç sayfa yapar.Gel de uzaklaşma.

Kültür farkı çok önemli bence. Bunlar cahilliğin dibinde yaşıyorlar,biz çok çok farklı,dışa dönük yetiştik.

Şimdi gittiğim zaman nasılsın iyi misin. Aramam aradığında açmam. Şimdi deli gibi pişman çünkü araya çocuk girdi fazla göremiyor. Geçti borun pazarı. Kimse kimseyi bu ucuz ben bunu eğer büker kendi şeklime sokarım demeyecek. Ki ben evlendiğimde 6 senedir tek yaşayan üniversite bitirip mesleğini yapan bir insandım.

Cok kiymet verirler el ustunde tutarlar yani kizlarindan daha cok seviyorlar bende onlari cok seviyorum hepsi benim bebeklerimmm

Sizi kim sevmez Çok olumlu ve mantıklı buluyorum , hep mutlu olun

Ben canım cicim dersem iyiler ama bir kez hastalanayım yorgun olayim yüzüm asik olsun seyreyleyin cumbusu

Ben gelinmisim hastalanamazmisim kocama ky ve kp ime cocuklarima bakmak zorundaymisim

Eger herseyi alttan alir gorusumu soylemezsem benden iyisi yok ama bi kere agzimi acayim ky bi ton laf edip suratini asar

En basiti soyle dusunun bizde ara ara kalmaya gelirler ben isteyken butun esyalarimin yerini degistirir aksam eve bi gelirim bardak baska yerde tabak baska yerde neden boyle yaptigini sorarim BOYLE DAHA GUZEL DURUYORMUS

Kendi annem babam gelir bana sormadan bardagi bile kipirdatmazlar iste egitim ve gorgu farki ! Benim anneminde gelini var ama evinin bi yerine zarar gelecek diye odu kopar gelinim gelinik diye pesinde doladir da gelin yuz vermez

Neden iyi insanlara kotuler
Kotulere iyiler dusuyor anlamiyorum

Kayınvalide açısından-> el kızı ile şeytanın yaveri arası çeşitli sıfatlar (görüşme ve tartışma sıklığımıza göre)

Kayınpeder açısından-> başa gelen çekilir ile beterin beteri var buna da şükür arası (evdeki genel çaçaronluğuma göre) (tabi kahvesini ve sevdiği yemeği yaparsam aslan gelin de olurum ara sıra)

Kaynım açısından-> abimin sosyete karısı

eltim açısından-> birşey yapsa da taklit etsem dediği eltiyim

Sülale açısından-> şeherli moderen ve soğuk nevale gelin

Esimin ailesi hepsi cok iyiler bana karsi, sicaklar.  

Kayinvalidem ve kayinpederim de cok iyiler. Ki kayinpederim daha da bi seker adam diyebilirim. Saygili insanlar, yanliz kayinvalidem biraz mesafeli, ama laf ta sokmaz giciklik ta yapmaz. 

Yapisi öyle sanirim. Baskalariyla da hasir nesir olmuyor.  

Basta üzülüyordum biraz sevgi göstersin diye, ama vicik vicik olmaktan böylesi cok daha iyi. Saygili sevgili mesafe :)

Mrb arkadas, esinizin ailesindeki yerinizi ogrenmek istiyorum. Sizi bas tacimi ediyorlar yoksa umurlarinda degilmisiniz ? Ne kadar onem gosteriyorlar size ?
ben yeni evliyim. bütün aile borçlu. para verince iyi gelin oluyorum sıkışıp veremeyince kötü. hele bir ltim var düğünümü zehir etti. insanları anlamak çok zordu. eşimin ailesini anlamak iki kat zor

kibirli ,hiç kimseyi evinde istemeyen soğuk nevaleyim .Ha birde herşeyi bilerek evlendim çekeceğim tabi bunca çileyi el kızı olarak :)

Eşiniz size ailesinin yanında ne kadar önem verip arkanizda duruyorsa,sizin yerinizde o kadar kiymetlidir.

Eşiniz size ailesinin yanında ne kadar önem verip arkanizda duruyorsa,sizin yerinizde o kadar kiymetlidir.
Bazen dediğiniz gibi olmuyor. Eşiniz sahip çıksa da ablalarına ya da annesine laf anlatamayabiliyor. Arkamda olduğunu ailesine belli ettikten sonra değişen tek şey laf sokmalarda %50 azalma olması :)

Esimin ailesiyle 5yıldırgörusmuyorum
Yani onlardaki yerim pek umrumda değil.

Dedikodusu bool bool yapılan, sosyal medyalardan takip edilen, denk gelince arkadan süzülen gelin kişisiyim.

Günahımı almaya devam etsinler.

Benim icin var, yoklar.

K ayinvalidem hariç hiçbirini sevmem.yağmurlu havada bir bardak su bile vermem birine. Onlar da ayni sekilde beni sevmezler.Yalandan gulumsuyoruz ışte.
Kayinvalideye bazen kizsam da özünde iyidir severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…