çok sık görüşmüyorum açıkcası onların gözünde baş tacı olmak istemem çünkü onları umursamayan benim.Mrb arkadas, esinizin ailesindeki yerinizi ogrenmek istiyorum. Sizi bas tacimi ediyorlar yoksa umurlarinda degilmisiniz ? Ne kadar onem gosteriyorlar size ?
Çok yapmacık :))))AYNEN.....
Sizi kim sevmezÇok çok çok severler hepsi de beni.
Hatta oğullarından daha çok kıymet verirler, yoruluyorum, üzülüyorum diye üzerime titrerler. Allah'ım razı olsun inşallah.
Sadece aile değil sülalesi hastadır bana.
ben yeni evliyim. bütün aile borçlu. para verince iyi gelin oluyorum sıkışıp veremeyince kötü. hele bir ltim var düğünümü zehir etti. insanları anlamak çok zordu. eşimin ailesini anlamak iki kat zorMrb arkadas, esinizin ailesindeki yerinizi ogrenmek istiyorum. Sizi bas tacimi ediyorlar yoksa umurlarinda degilmisiniz ? Ne kadar onem gosteriyorlar size ?
Bazen dediğiniz gibi olmuyor. Eşiniz sahip çıksa da ablalarına ya da annesine laf anlatamayabiliyor. Arkamda olduğunu ailesine belli ettikten sonra değişen tek şey laf sokmalarda %50 azalma olması :)Eşiniz size ailesinin yanında ne kadar önem verip arkanizda duruyorsa,sizin yerinizde o kadar kiymetlidir.
Bu cümleye katılıyorum.Eşiniz size ailesinin yanında ne kadar önem verip arkanizda duruyorsa,sizin yerinizde o kadar kiymetlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?